Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paylaşmak istedim.

ohboi

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Bugün arkadaşla konuşurken şöyle bi öz eleştrimi yaptık. Biraz canımı sıkmadı değil bu öz eleştri. Baya baya şanssız bir insanım. Hade len dediğimiz olaylar başıma gelebiliyor. Mevcut bir kaç sıkıntım var sürekli olan. Elimden pek bir şey gelmiyor o sıkıntılar için ama boşverme gibi bir seçenek kişisel yapım dolayısıyla imkansız gibi bir şey. Onun dışında başardığım baya bir şeyler olduğuna da inanıyorum. Hayatım bomboş değil yani iş konusunda. Ya da bana çok yakın birkaç tane, her gün birisiyle görüşmek istesem tüm ay dolu olabiliceğim kadar da normal görüştüğüm arkadaşım var sayılır.(Ha çoğu zaman insanların yanında bile yalnız hissediyorum kendimi o ayrı.) Gel görki sürekli biometrik fotoraf çektiricekmişim gibi ifadesiz bir suratım olduğundan yakınıyorlar. Pek nadir gülüyor muşum ve sırf gülmek için(hani herkesler güler ya bir şeylere gülmeyen bi siz kalırsınız sorun teşkil eder sanki gülmek zorundaymışsınız gibi.)

Son zamanlarda suratsız lanet bi insan olmuşum. 5. vitese çıkabilicek kapasitem var iken 1. viteste sağda 20yle gidiyor muşum otobanda. En büyük sorunum da sanırsam şöyle demişti arkadaş 'tamam sıkıntın var küçükte değil ama sen onu 10 kat fazla sorun haline getiriyorsun.' gibi bişi idi. Mutsuzum, mutsuzluğumun çok büyük bir sebebi benim belki ama iyi şeyler yanında bir sürü sıkıntı getirmeden başıma gelmiyor malesef. Çoğu zaman küçük mutluluklara falan tutunmaya çalışıyorum ama onlarda kısa süreli oluyor ve bildiğin azlar.

Ben dünya böyle diyorum. Sokaktan üç adam çevirsen ikisi dünyanın yükünün üstünde olduğunu söyler. Ne bileyim yav hayat çok mu güzel? Güzelse ben niye göremiyorum. Büyüyünce geçer dicem ama yolu yarılayacam az kaldı yani öyle çokta genç değilim.
Bi söyleyin bana hayat çok iğrenç diye en azından yalnız olmadığımı düşüneyim ya da herkesin mutlu olmak zorunda olmadığını söyleyin. Söyleyin de burayı okutturacam o arkadaşa rahat bıraksın beni.
Sosyal ağlarda paylaş

mutsuzluğun eşiği yok.
mutsuz oldukça olur insan. kendine yardım edecek tek insan sensin eğer mutsuzluğunu 10 kat fazlasıyla yaşıyorsan.
ergen de değilmişsin, otur düşün. nereye kadar mutsuz mutsuz dolanacaksın? insan alışıyor bir süre sonra buna.

derdin ne bilmiyorum ama umarım düzelir. herşey geçiyor bir şekilde sağlık sorunu gibi ciddi şeyler değilse, bu süreçte yapman gereken mutsuzluğunla beslenmemen. yapabildiğin kadar kafanı dağıtmaya çalış. başka şeylere odaklanmaya çalış, eğer bir süreçse bu üzerinde daha fazla düşünüp kendini mutsuz etmenin bu sürece bir etkisi olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatta iyi şeylerin olmasını beklemek çok büyük gerzeklik.

İyi şeyler olsun istiyorsan iyi şeyleri gidip alman ve ugrasman gerekiyor.

İyi şeylerin random proclaması evet harika olurdu ama böyle şeylerin başına gelen kötü şeyleri override etmesini beklemek de büyük hata.

Row row fight the power.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

mutsuzluğun eşiği yok.
mutsuz oldukça olur insan. kendine yardım edecek tek insan sensin eğer mutsuzluğunu 10 kat fazlasıyla yaşıyorsan.
ergen de değilmişsin, otur düşün. nereye kadar mutsuz mutsuz dolanacaksın? insan alışıyor bir süre sonra buna.

derdin ne bilmiyorum ama umarım düzelir. herşey geçiyor bir şekilde sağlık sorunu gibi ciddi şeyler değilse, bu süreçte yapman gereken mutsuzluğunla beslenmemen. yapabildiğin kadar kafanı dağıtmaya çalış. başka şeylere odaklanmaya çalış, eğer bir süreçse bu üzerinde daha fazla düşünüp kendini mutsuz etmenin bu sürece bir etkisi olmayacak.

Sürekliden kastım zaten geçmeyen sıkıntılar ve çok uzun zamandır bunlarla uğraşıyorum. Bu aralar dışarıya yansıtmam normalden fazlalaştı o yüzden dert ediyorda olabilirler. Kendime ayırabiliceğim çok fazla zamanım yok. İş güç baya bi zamanımı alıyor. Dolayısıyla sürekli düşünüyorum.

nomsaR said:

dostum ya çok çalışır para kazanır yalnız kalır mutsuz olursun, ya da harika bir aşk hayatın ve sefalet içinde mutsuz olursun. yani sonuçta hep mutsuz olursun. bye

Çok çalışıyorum zaten, aşk konusunda da girişimlerim yok değil ama başarısızım gibi biraz. :)

@xunn mutluluk gelsin beni bulsun ben bişi yapmayım demiyorum zaten. Çabalıyorum gerektiğince ama olmuyor. E olmuyorsa da olmuyor ne yapayım dediğimde de loopa giriyor işte. Sonuç olarak koşturuyorum ama olmuyor ve koşturmaya devam ediyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

'
said:
tamam sıkıntın var küçükte değil ama sen onu 10 kat fazla sorun haline getiriyorsun.

bunun sebebi cogu seyin üstüste gelmesinden kaynaklaniyo sanirim.

evet bazilarimiz diger insanlara göre daha bahtsiz oluyoruz o dogru ama ''ben zaten sanssizim ne yapsam olmuyor'' kafa yapini degistirmezsen, bunu da farketmeden hayat tarzina da yansitmis olursun ve daha agir loopa sararsin.

kendi üzerine cok gitme bu yüzden, kendin icin birseyler yap.
rahatlamak sart yani sana, düzenli bi hayatin yoksa is-ev disinda baska aliskanliklar da edin mesela, spor yap falan. sevdigin seylere agirlik ver.

yapilcak birsey yok yani ugrasmaya devam edeceksin. su an icin sadece olmadiginin farkindasin ve bunla yasayabilmeyi ögrenmissin. takma o zaman olmamasini da yeterince ugrastigini düsünüyorsan. ama ne kadar ugrasirsan ugras, yapabileceginin daha iyisi de vardir, daha cok ugras.
düzeltmen gerekir bir takim seyler vardir, hayat tarzini düzelt biraz mesela. degisiklik sart böyle durumlarda.

bir de dikkat et ''ugrasiyorum'' dedigin sey; icine atmak, ''hala pes etmemis olmak'' olmasin.
hayatinin su anki gidisatina alismis olman da ''ugrasiyorum'' diye kendini kandirmak da olabilir.

bunlarin bi farkina var, ugrasmak dedigin cünkü bu durumun icinden cikmaya calismak, elinden gelenin en iyisini yapmak demektir, kendini hayatinin loop'una kaptirmak, öeeyle yasayip gitmek demek degildir.
ovyea.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı mutluluk olayına fazla takılmamak lazım,
zaten ne kadar düşersen o kadar mutlu oluyorsun hayatta ya,

geleyim esas konuya.
Hayat bu kardeşim, hayat bu. Yaşamak bu, mutlu olmanı veya olmamanı gerektiren bişi yok, mutlu olmak için yaşamıcaksın zaten, yaşamak için yaşıcaksın.
Ekmek aslanın ağzında, ömrün hayatın gün içerisinde yapabileceğin basit bir hataya bakıyor, hayt çok ucuz, hayat çok rutin, hayat çok sıkıcı.
ama hayat bu, ve seve seve yaşıcaksın güzelim.

Böle insanlara, küçüklerse bi çimdik, büyüklerse bi zopa lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam acı demeyim de duygularını paylaşıyor, sende sopalayalım geçer mi diyorsun abi? ^_^

Herkes kendi küçük dünyasında yaşıyor, herkesin hayatı kendine göre iyi ya da kötü. Fikir belirtmek güzel de, kızmak falan pek doğru bir hareket değil gibi. Arkadaşa tavsiye vermek isterdim ama kelin ilacı hesabı pek doğru kaçmaz gibi ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ders desen kötü oyunlar desen yok kız arkadaş desen cogunlukla kavgayla gecıyor.

Ama mutluyum hemde herseyden mutluyum nasıl mı? cok basit cunku o sıze yapmacık gelen bir avuc hippi var ya hindistanda çinde millet nasıl yasıyor duacı ol haline diyen ıste bunu ben bıldıgın yasıyorum kendı halimde.

-Annen ameliyat olucak
-kurtuldugu surece sorun yok

-babanda olcakmış
-annemın ıyı gectı onunda ıyı gecer

-ortalaman 1.5 geldi
-ılk seneler ıyıydı en azından sınıfı gecerım

vs vs bir ton sıf kendımı avutucak sey bulabılıyorum.

bkz:http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8
Sosyal ağlarda paylaş

ohboi said:

Merhabalar,

Bugün arkadaşla konuşurken şöyle bi öz eleştrimi yaptık. Biraz canımı sıkmadı değil bu öz eleştri. Baya baya şanssız bir insanım. Hade len dediğimiz olaylar başıma gelebiliyor. Mevcut bir kaç sıkıntım var sürekli olan. Elimden pek bir şey gelmiyor o sıkıntılar için ama boşverme gibi bir seçenek kişisel yapım dolayısıyla imkansız gibi bir şey. Onun dışında başardığım baya bir şeyler olduğuna da inanıyorum. Hayatım bomboş değil yani iş konusunda. Ya da bana çok yakın birkaç tane, her gün birisiyle görüşmek istesem tüm ay dolu olabiliceğim kadar da normal görüştüğüm arkadaşım var sayılır.(Ha çoğu zaman insanların yanında bile yalnız hissediyorum kendimi o ayrı.) Gel görki sürekli biometrik fotoraf çektiricekmişim gibi ifadesiz bir suratım olduğundan yakınıyorlar. Pek nadir gülüyor muşum ve sırf gülmek için(hani herkesler güler ya bir şeylere gülmeyen bi siz kalırsınız sorun teşkil eder sanki gülmek zorundaymışsınız gibi.)

Son zamanlarda suratsız lanet bi insan olmuşum. 5. vitese çıkabilicek kapasitem var iken 1. viteste sağda 20yle gidiyor muşum otobanda. En büyük sorunum da sanırsam şöyle demişti arkadaş 'tamam sıkıntın var küçükte değil ama sen onu 10 kat fazla sorun haline getiriyorsun.' gibi bişi idi. Mutsuzum, mutsuzluğumun çok büyük bir sebebi benim belki ama iyi şeyler yanında bir sürü sıkıntı getirmeden başıma gelmiyor malesef. Çoğu zaman küçük mutluluklara falan tutunmaya çalışıyorum ama onlarda kısa süreli oluyor ve bildiğin azlar.

Ben dünya böyle diyorum. Sokaktan üç adam çevirsen ikisi dünyanın yükünün üstünde olduğunu söyler. Ne bileyim yav hayat çok mu güzel? Güzelse ben niye göremiyorum. Büyüyünce geçer dicem ama yolu yarılayacam az kaldı yani öyle çokta genç değilim.
Bi söyleyin bana hayat çok iğrenç diye en azından yalnız olmadığımı düşüneyim ya da herkesin mutlu olmak zorunda olmadığını söyleyin. Söyleyin de burayı okutturacam o arkadaşa rahat bıraksın beni.

abi bende uzun zamandir soliycem sana bir turlu soyliyemiyorum. Cok suratsizsin bu aralar icimi kararttin, silkin ve kendine gel pls.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...