manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 naptin abi mamiyi trabzonlu kasaplarin önüne mi atacaksin?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 trabzon kasap değil aslında takım olarak, stoper mevkiinde egemen-giray-mustafa yumlu kazmalar tam anlamıyla kasap o adamlarda ne bilim, bir takımın sadece stoperleri böyleyse, bilmiyorum ya sadf
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 manve said: naptin abi mamiyi trabzonlu kasaplarin önüne mi atacaksin? Doğukan oynatılabilir, İsmail'den daha iyi savunma yapar.
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Q7 bağırsak enfeksiyonu nedeniyle oynayamayacakmış.
Raze Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abovv ekrem ile hilbert gene ayni kanatta kangiren olacak o kanat trabzon stoperleri almeidanin uzerine ciktiginda faulleri alirsak alabilirz maci yoksa zor mac
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yok lan bize lazım olunca BJK hep kaybediyor. Daha 1 kere şaşmadı. Yada ben hatırlamıyorum.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ekrem ve Hilbert'le makina gibi işler sağ kanat, Trabzon da bi tane bile top getiremez o kanattan, buraya yazıyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kupa macinda ismail koybasi yattarayı aglatmisti ama su anki hali ile tam tersi olabilir
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 2-0 biter bu mac, köybaşı yattaranın ayagını kırar, egemen almeidanın ayagını kırar, ekrem toraman atar
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yalniz fenerasyon ceza vermedi necip'e. fener maci oncesi olsa var ya medya yikmi$ti ortaligi sdf
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Neye dayanarak ceza vericekler ki, çok mantıksız bi hareket olur ceza verilmesi. Bu ülkede tatile çıkmak için kart görenler de var yani.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 TFF'nin böyle bir kararı yok. O yüzden vermiyorlar normal olarak. Ama FB maçı öncesi olsa yıkarlardı ortalığı medya, o doğru.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Çünkü fenerbahçe haberleri okunuyor. sfhsdfs
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://www.newyorker.com/online/2011/03/07/110307on_audio_batuman
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Esh said: uefada acimadilar ama morinyo'ya Morinho 'ya 1 maç ceza verdiler, futbolculara ise saçma sapan para cezası. Necip'e ceza verseler yine bir ilke imza atacaklardı, sonrada uygulamazlardı birdaha. Birde hangi oyuncunun bilerek yada bilmeyerek kart gördüğü bayağı tartışma konusu olur, hiç gereği yok.
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 necibe kırmızı çıkar bu maçta 2 3 maç ceza gelir sonra suşterde mutlaka bi şey yapar onada veriler 2 maç sonra bir maça düşürürler herkez mutlu olur... doğukanda kadroda iyi güzel hoş sevdim
titanguard Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şenol Güneş kupa maçında yaptığı hataları yapmaz ise alır götürür maçı.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Khelben said: Khelben said: Hakem Beşiktaş'ın hakkını yedi beyler. Pardon 1 gün erken olmuş.ahahahha sen ne kadar ileri görüşlü bir adamsın öyle :)
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 İstanbul-Beşiktaş'ın yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor ile yapılacak maçın kadrosundan çıkartıldı. Siyah-beyazlı takımın sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda, arka adalesinde sertleşme olan Portekizli futbolcunun, tedbir amaçlı olarak Trabzonspor maçının kadrosundan çıkartıldığı bildirildi.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Khelben said: Ama biz sizi yenicez. 2.İnönü'de zor o iş.
Öne çıkan mesajlar