Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yil olmus 2011 insanlar hâlâ hayvan cesedi yiyor. (Vejeteryanlari tenzih ederim) bu insanlar magarada yasasa, sagda solda avlansa yeridir.Ílkellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tam tersini düşünüyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 biz canli balik yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 senin cesedin o kadar lezzetli olsa eminimi seni yiyen de çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 geçen ölmüş tavık yedim süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 herkesler vejeteryan olmalı. adeta bir moda. hayvan ölüsü yiyip demode olmayın ayol. adeta bayılıyoruz otlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://c0016417.cdn2.cloudfiles.rackspacecloud.com/BsA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hadi bu duruşu anlarımda, bide böle ofansif takılmıomu bu herifler, tokadı basasım geliyor. Alıyorum akıllarını 2. cümlede zten :P o diil de, bu vejiler yüzünden lokantalarda ot yiemiorz lan, adamlar otsal yemekleri etsel paralara satıolar nasolsa satılıo dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vejeteryanlar çok gereksiz insanlar.olmasada olurlar bence mangalda pirzola köfte yemedikten sonra kahvaltıda sucuk sosis yemedikten sonra kavurmaya ekmek banmadıktan sonra niye yaşıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yıl olmuş 2011 insanlar hâlâ hayvan yemeği yiyor.(Etoburları tenzih ederim) Bu insanlar mağarada yaşasa, sağda solda otlansa yeridir. Ílkellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 biz burda at bile yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Insan zeka evriminin et yeme ile gelistigi onusuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2011 yilinda trollu anlayamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 süt kuzusundan pirzola olucak ufak ufak kemiği sıyırıp sıyırıp atıcan kediye köpeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yıl olmuş 2011 insanlar hâlâ hayvanlar gibi sevişiyor. Esas buna çare bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi almanyada tavsan yicektim unuttum lan yaw av eti yenilen restoran war mi geyik tavsan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bittus said: 2011 yilinda trollu anlayamamak trollü gördük arttırıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 BonePART said: abi almanyada tavsan yicektim unuttum lan yaw av eti yenilen restoran war mi geyik tavsan felan geyik sanmıyorum ama tavşan, ördek, bıldırcın eti bulabileceğin yerler var. ama geyik ve keklik tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mangal da neymiş kömürle hava kirliliği yaratmayınız. ille de mangal derseniz mangalda mantar biber domates patlıcan yiyiniz. mümkünse hepsi organik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Veyeteryan bireylerin protein eksikliğinden ötürü zihinsel konularda sıkıntı çektiğini biliyorum da, veyeteryan olmak gibi bi kararı vermeden önce beyinlerine ne yaptılar onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genij Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben sadece sizi dogru yola yöneltmek istemistim...Sanirim basarili olamayacagim.Neyse ben ilk cag uygarliklarinin kulturel mirasi üzerine yazilmis olan yaklasik 1100 küsür sayfalik kitabima basliyorum.Klasik müzigimi de açiyim....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fistan said: BonePART said: abi almanyada tavsan yicektim unuttum lan yaw av eti yenilen restoran war mi geyik tavsan felan geyik sanmıyorum ama tavşan, ördek, bıldırcın eti bulabileceğin yerler var. ama geyik ve keklik tavsiye ederim. ya kus etleri satiliyo bildiricin felan bulmak kolayda tavsan ve geyik gormedim yane denemek istedigim 3 5 et cesidi war iste at deve geyik tavsan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya sırf bi yere gidildiğinde hayır ben vejeteryanım demek için hepsi evde gizli gizli dürüm yediklerini düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Genij said: Ben sadece sizi dogru yola yöneltmek istemistim...Sanirim basarili olamayacagim.Neyse ben ilk cag uygarliklarinin kulturel mirasi üzerine yazilmis olan yaklasik 1100 küsür sayfalik kitabima basliyorum.Klasik müzigimi de açiyim....:) http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_9889.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar