Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılır mı bu ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz lisedeyken futbol oynuyorduk. Minyatür kale ve arka tarafta bir buçuk metre kadar bir duvar var. Benim hayvani şutlarımdan biri, duvarda duran kumruya geldi. Hayvan öldü. İspat edemem.
Mesaj tarihi:
O kuşu tekmeleyen futbolcunun lisansını rulo halinde eline verip ecnebiyse artık hangi 3. dünya ülkesine mensupsa oraya sıfırdan ilkokula göndermeleri lazım, baya ders kaçırmış belli. Bizdense zaten yazıklar olsun + ilkokul okuma gerekliliğini tekrarlıyorum, hani hayvanlara zarar vermemeliyiz falan türevi temel şeyler işte.

Lisans ne alaka derseniz kazık kadar adamlar izlemiyor sadece futbol. Küçük çocuklar da izliyor ve o futbolcu kendisini izleyen milyon tane velede kötü örnek olacak şekilde davranmamalı, özeniyor çoluk çocuk sonra. Facebook'ta kuş tekmeleme videosu görürsem şaşırmam hiç.

Futbolcular sadece futbol oynayıp para almıyorlar, bu futbol tabir ettiğimiz spor oynanırken malumunuz kamera falan çekiyor onu, bilmemkaç milyon insan izliyor. Bu güruha çocuklar da dahil. Herifler sahada tükürüyor diye sanki balgamı çıkıyormuş gibi yere tüküren yüzbinlerce velet var sokaklarda lan.

Ha ayrıca umarım sahada çalışanlardan biri "o kuş benimdi" der de başı belaya girer mongolun.

Küfür etmeden elimden geleni yaptım, aralara ana avrat küfür serpiştirdiğimi farz edin.
Mesaj tarihi:
o kuş stadın maskoduymuş
adam da karşı takımdan
maçtan sonra ev sahibi takım taraftarları linç girişiminde bulunmuş
adam da ertesi gün büyük eşşeklik ettim demiş
hayvanat bahçesinde 1 ay gönüllü olarak çalışacakmış
Mesaj tarihi:
Off vidyo..... Yok abi adamda yımırta kalmamış, yerine çakıl taşları gelmiş. O gladyatör abiyi yolda görse zate içine kaçar. "5 yıllık uzun çalışmalar sonucu yımırtalarımı taşlaştırdım" :D.
Mesaj tarihi:
Zaybird said:

adam ayağıyla dibinden ittiriyor ki kuş havaya kalksın uçsun diye.

Ayrı videolarımı izledik adam bildiğin şut çekmiş kuşa :/
  • Yeni Oluştur...