Trias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yüksekten ve karanlıktan aşırı derecede korkardım, sonra mağaracı oldun, atakuleden bir parmak kalınlığında iple indim. yani üstüne gidip fobileri hobi yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 korkunun üstüne gidebilmek biraz korkunun cinsine ve maddi imkanlara bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Arıdan çok korkarım mesela ben. Bal arısından falan değil de şu ikiliden http://www.yeniresim.com/data/media/171/www.yeniresim.com_-_Hayvan_Resimleri_-_Ar_-_Eekars.jpg http://dicksandy.org/Favorites/Scenes%20and%20People/Photos/black%20bee.jpg ne biçim hayvanlar böyle. yok yani yenemiyorum mesela bunlara karşı korkumu Dipnot: Hayatımda hiç arı sokmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.kaloriferbocegi.name/resimler/kalofier.bocegi1.jpg altıma sıçırtıyor. [hr] http://www.guzelresimler.name.tr/data/media/47/osuruk-bocegi.jpg bunlar çok var burda. yazın geliyolar. sonbahar kararıyo renkleri kocaman oluyolar falan. bunlar korkutmuyo adamı. gerçi osurur diye dokanmıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Klapaucius said: http://www.yeniresim.com/data/media/171/www.yeniresim.com_-_Hayvan_Resimleri_-_Ar_-_Eekars.jpg şu ne karizmadır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yükseklikten korkuyorum bazen böyle 1. kattan bile korkuyorum.Ama beni korkutan yükseklikten çok o koruyucu bariyerler tam emin değilim.Geçen sene 67metre yükseklikteki termik santral kulesine çıktım şimdi pür pakım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 böcekler lan. ne iğrenç hayvanlardır her türlüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bi yere sıkışıp kolumun bacağımın kopmasından korkuyorum. sıkışık yerlere elimi sokmam falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yükseklik korkusu...elim ayağım titriyo yüksek bir yerden aşağı bakmaya kalkışınca.manyak manyak hep aşağı düştüğüm geliyo gözümün önüne,eskiden yoktu böle bişi nerden çıktysa şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 böceklerden korkarım çocukluğumdan beri. fark ettiğim tek fobim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o ilk sayfaya koyduğun törpü yüzünden yarım saattir tırnaklarımı birbirine sürtüyom. çok kaşarmışsın teşekkürü hakettin güzel kardeşim sipeyskek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 torpu beni de gerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Aket-Atum said: Klapaucius said: http://www.yeniresim.com/data/media/171/www.yeniresim.com_-_Hayvan_Resimleri_-_Ar_-_Eekars.jpg şu ne karizmadır ya valla kızlara hava atarken böyle gözünde armani gözlük kıçında quiksilver mayon falan hani böyle şekil 1500 türkbükündeyiz baboli derken mayonun altından girip ZBANK diye götünden kaptığı anda karizmamı yoksa annesinin ne kadar kişiliksizliğimi görürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bütün satır başlarım aynı kelime olmuş tiksindim kendimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ayy ilk sayfadan beri resimlere bakarken içim gitti huylandım böeegh oldum böcekler her birinizden nefret ediyorum o kırkayak rüyama giricek bu gece kötüsünüz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 spoiler'a koyun onları olm. siz de açmayın spoiler'da olan şeyleri auahuahuah merak kediyi öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 pek fobi denemez ama yanlis anlasilmaktan korkarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 smarthan said: dedi hoca efendi ve yanındaki adama döndü... smarthan'ı da atın aşşağıyamı dedi ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fobim yok ama düşüncesi bile çok kötü yapıyor beni şu kulağa kaçanlar huylandıysan açma emin misin? http://www.ilaclamahizmetleri.net/images/kulaga-kacan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi şu muhabbeti sabah okudum, ekeeke diye takılırken "benim fobim yok ulen" diye, az önce mutfağı ilaçladık dün 3-4 hamamböceği gördük diye, kalorifer borularının arkasından bildiğin 5-6 sülale ( sayıyla 40-50 yavru ) hamamböceği çıkında anladım ki benim bunlara karşı fobim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 abi ileri derecede araknofobi var ben de cok feci tırsıyorum örümceklerden. simdi yazarken bile sagımda solumda geziyolar gibi gözümün önüne gelio örümcekler. mesela dota da örümcek vardı scourge de adını unuttum o gelince hemen cıkıyodum ya da repick liyodum. sonra evde,dısarda vs gördügüm zaman kacıyorum hemen. ileri derece de;psikolojik yardım almayı düsünüyorum emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yükseklikten hayvan gibi korkuyorum. 5. katta yaşıyorum camdan aşağı bakamıyorum lan ahaha. allahtan balkon demirleri boydan boya da yaklaşabiliyorum ama yine korkuyorum. bi de kendim zaten yaklaşmadığım için yüksek bi yerde yanımdaki insanlar (arkadaş, aile vs) kenara yaklaşınca bildiğin GÜPGÜPGÜP diye kalbim atıyor, tutup geri çekiyorum genelde ama arkadaş olunca piçliğine iyice kıl ediyolar insanı sdf. böceklerden baya bi tırsıyorum/iğreniyorum, standart karasinekten büyük her böcekten gördüğüm anda kaçarım. büyük karasinek falan girince odama ABANDON THREAD giflerindeki gibi çıkıp gidiyorum. geçen sene dev bi arı akşam da uçan hamamböceklerinden girmişti, gece uyuyamadım bildiğin. ufaktan simetri takıntım var kendi çapımda ama o sayılmaz. ha bi de dişlere peçete, pamuk gibi şeyler değdirmek off, düşüncesi bile saçmasapan yüz ifadeleri yaptırıyor şu an bana ahaha ha bi de araba sürmeye başladığımdan beri başkaları sürerken azcık basınca kamikazeye binmiş gibi hislere kapılıyorum, konsolu tutuyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Revangelis said: yılan vardı! haha bunu anlayan az olmuştur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Deathblade said: Abi şu muhabbeti sabah okudum, ekeeke diye takılırken "benim fobim yok ulen" diye, az önce mutfağı ilaçladık dün 3-4 hamamböceği gördük diye, kalorifer borularının arkasından bildiğin 5-6 sülale ( sayıyla 40-50 yavru ) hamamböceği çıkında anladım ki benim bunlara karşı fobim var. hayatım boyunca evimde bir ekre bile hamam böceği görmedim.. anca gümüş kalörifer böceği.. onun da anteni var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ha bir de annem sağolsun (:)), 3 kelime ile anlatılacak şeyleri 10 kelime ile anlatanlara karşı ciddi fobim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar