Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Fobisi olan, yenen falan var mı? Ben de çok ağır bir yılan fobisi var. Fotoğraflarda görmeye bile dayanamıyorum, nefesimi kesiyor görmek resmen. Elim ayağım tutuluyor. Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken bir yılan görmüştüm. Aslında gördüm de diyemem, yanımdakiler göstermeye çalışıyordu ama ben ısrarla görmüyordum. "Geliyo geliyo" demişlerdi ve biz de kaçmaya başlamıştık. Sanırım o yüzden böyle bir fobi yer etti beynimde. Cidden çok fena bir şey. Motosiklet ile gidiyordum bir gün, yol kenarında ölü bir yılan gördüm. Resmen bilincimi kaybettim. Motosikletin olağan titremesi ayağımı titrettikçe bacağımı hissetmemeye başladım. Çok fena bir şey cidden. Herkes yılandan korkar az çok ama benimki çok bilinçsiz bir korku; fobinin ne demek olduğunu gösterir cinsten. YILAN FOTOĞRAFI KOYMAYIN LAN SAKIN, FENA OLUYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fobileri yenmek için uzun bi yazı http://www.belgeselizle.com/wp-content/dev-anaconda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Açmam o spoiler'ı. Sen kesin yılan koymuşsundur. Ölmemi istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yılan http://imgarsiv.sabah.com.tr/im/2008/02/27/64C85B092CD66D42A7399CD2r.jpg O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yılan vardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2. resimde kim kimi yemiş bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim de törpü fobim var görünce tırnağıma deycek zannedip deli oluyorum.. çok kötü bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 adam bilincini kaybetti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Benim penis fobim var. Hadi fotosunu koyun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.tirnakcenter.com/images/torpu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://penis-enlargement.maxupdates.tv/wp-content/uploads/2010/01/Bigger-Penis-Fast-a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 örümcekler !! hangi aklı başında insan korkmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben korkmam ama yüksekten korkarım bide yılandan da korkmam yalandan korktuğum kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 mal insan fobim var, albüme girmeye dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o yüzden fotoğrafını hiç göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 albüme girmek için özel bişi mi yapıyonuz ? ben giremiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 of manyak laf.görmek istiyorsan öm leseydin atardım sana en uygununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Holy said: Benim penis fobim var. Hadi fotosunu koyun! benim de çocukluktan beri hırsız korkum vardır. çocukken yeni yeni böyle annemlerin "büyüdü artık bu çocuk" diyip evde tek bırakıp dışarı çıktıkları zamanlar falan aklım çıkacak gibi olurdu eve hırsız girecek diye. şimdi o kadar şiddetli değil de yine gece arada sırada evden gelen sesler bir kilitlenme yaşatır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Leadman said: Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken bir yılan görmüştüm. Aslında gördüm de diyemem, yanımdakiler göstermeye çalışıyordu ama ben ısrarla görmüyordum. "Geliyo geliyo" demişlerdi ve biz de kaçmaya başlamıştık. Sanırım o yüzden böyle bir fobi yer etti beynimde. Cidden çok fena bir şey. Motosiklet ile gidiyordum bir gün, yol kenarında ölü bir yılan gördüm. Resmen bilincimi kaybettim. Motosikletin olağan titremesi ayağımı titrettikçe bacağımı hissetmemeye başladım. Çok fena bir şey cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SoulCube said: o yüzden fotoğrafını hiç göremedik. kurgu olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 biraz eksik var evet hızlı karar verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Archangel_ said: of manyak laf.görmek istiyorsan öm leseydin atardım sana en uygununu i need more rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 deymezsin oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 eskiden hiç yoktu ama son yıllarda yükseklik korkusu peydah etti bende nedense, babam ve abimde aşırı derecede vardı eskiden, anlam veremezdim. aşmam lazım bir şekilde, kötüleşecek diye endişe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim allaha karşı bi fobim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar