Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fobiler

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Fobisi olan, yenen falan var mı?

Ben de çok ağır bir yılan fobisi var. Fotoğraflarda görmeye bile dayanamıyorum, nefesimi kesiyor görmek resmen. Elim ayağım tutuluyor.

Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken bir yılan görmüştüm. Aslında gördüm de diyemem, yanımdakiler göstermeye çalışıyordu ama ben ısrarla görmüyordum. "Geliyo geliyo" demişlerdi ve biz de kaçmaya başlamıştık. Sanırım o yüzden böyle bir fobi yer etti beynimde. Cidden çok fena bir şey.

Motosiklet ile gidiyordum bir gün, yol kenarında ölü bir yılan gördüm. Resmen bilincimi kaybettim. Motosikletin olağan titremesi ayağımı titrettikçe bacağımı hissetmemeye başladım. Çok fena bir şey cidden.

Herkes yılandan korkar az çok ama benimki çok bilinçsiz bir korku; fobinin ne demek olduğunu gösterir cinsten.

YILAN FOTOĞRAFI KOYMAYIN LAN SAKIN, FENA OLUYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Benim penis fobim var.

Hadi fotosunu koyun!

benim de çocukluktan beri hırsız korkum vardır. çocukken yeni yeni böyle annemlerin "büyüdü artık bu çocuk" diyip evde tek bırakıp dışarı çıktıkları zamanlar falan aklım çıkacak gibi olurdu eve hırsız girecek diye. şimdi o kadar şiddetli değil de yine gece arada sırada evden gelen sesler bir kilitlenme yaşatır. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Yaklaşık 7-8 yaşlarındayken bir yılan görmüştüm. Aslında gördüm de diyemem, yanımdakiler göstermeye çalışıyordu ama ben ısrarla görmüyordum. "Geliyo geliyo" demişlerdi ve biz de kaçmaya başlamıştık. Sanırım o yüzden böyle bir fobi yer etti beynimde. Cidden çok fena bir şey.

Motosiklet ile gidiyordum bir gün, yol kenarında ölü bir yılan gördüm. Resmen bilincimi kaybettim. Motosikletin olağan titremesi ayağımı titrettikçe bacağımı hissetmemeye başladım. Çok fena bir şey cidden.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...