Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 küçük emrah filmlerine kötü mü diyon şimdi aboaw zevksiz poh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hipsterlar kendini bir bir belli ediyor. dishonored-bioshock kötü diyorsanız böyle oyuncu dolu forumda yazmanız yasaklanmalı direk. walking dead de güzel oyun ama yılın oyunu nedir :D yılın oyunu için işte, her verdiğin kritik kararın farklı bir yöne götürmesi lazım seni. 15-20 tane farklı son olacak mesela, o zaman şapka çıkarırım, üstüne ketçap döker, yerim o şapkayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 The Walking Dead has been critically acclaimed, with reviewers praising the harsh emotional tone of the story and the emphatic connection established between Lee and Clementine. The game has won over 80 "Game of the Year" awards, including awards from USA Today, GamesRadar, E! Online, and the Spike Video Game Awards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 eğlenceli bir oyundu bence de millet fps gibi zombie öldürülmediği için beğenmiyordur hahah minik konsolcular sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 true loveda bile daha çok gameplay vardı walking shit the movieden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ardeth said: eğlenceli bir oyundu bence de millet fps gibi zombie öldürülmediği için beğenmiyordur hahah minik konsolcular sizi you just went full plebeian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya konsolcu hipsterları bırakalım bi kenara, takılsınlar kendi çaplarında da 400 days DLC'si dandikmiş ya. bu ne her biri 10 dakikalık 5 hikaye. insan bari 20-25'er dakka yapar lan. 4 dolara aldım, 1 dolar hakkıymış adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ilEB4KTTOIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 iyi iyi, gelsin. ama tek episode olayı çok kısa, hepsi bitince alınır gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 of dün bitirdim cok iyiydi. sıra dlc'de. dizi bu kadar iyi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Dizi bu kadar iyi değil maalesef, diziden oyuna geçseydin keşke. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 diziyi ya geçen sezon ya önceki sezon bıraktım. gereksiz ötesi dizi. comic çok iyi diyorlar okumadım, oyun ama baya iyi. ama dlc'si 2 dolar bile etmez yani öle söliim. inanılmaz kısa. 1 dolar ok'dir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 offf çıksa da oynasak parası neyse veririz. bir de trailertrailerda lee'nin sesini duydum bir an öldüğünü unuttum sonra hatırladım ne üzüldüm beee :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 oynasak http://i.imgur.com/ILOyy7F.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2. sezonu preorder ettim ben geçende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 dlc cok kotuymus hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 fizban said: dlc cok kotuymus hakkaten. uyarmadım diil valla ahah. hayır bi de yani neresinden tutsan elinde kalıyor falan. ne süresi, ne hikayenin kalitesi, hiçbişey iyi değil. bi de hikayeler kısa olduğu için karakterlerle de bütünleşemiyorsun. aceleye gelmiş gibi kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 DLC'yi almadım ama sezon 2nin tamamı çıksın ordan devam ederim. Güzel yerde bıraktık ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8DO0l_hwoQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vaay orjinal müzik mi o ne iyiymiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yorumlara bakayım dedim ama parçanın ismi yok ilk sıralarda sxdfs bulan versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 original soundtrack qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çıkmış s2ep1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 progamer said: çıkmış s2ep1 1.5 - 2 saat çok kısa sanki. öncekiler bu kadar kısa değildi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 İlk sezon kaç bölümdü? Benim totalde 12 saat sürmüş. Dlc oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar