Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead:The Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hipsterlar kendini bir bir belli ediyor. dishonored-bioshock kötü diyorsanız böyle oyuncu dolu forumda yazmanız yasaklanmalı direk.

walking dead de güzel oyun ama yılın oyunu nedir :D yılın oyunu için işte, her verdiğin kritik kararın farklı bir yöne götürmesi lazım seni. 15-20 tane farklı son olacak mesela, o zaman şapka çıkarırım, üstüne ketçap döker, yerim o şapkayı
Mesaj tarihi:
The Walking Dead has been critically acclaimed, with reviewers praising the harsh emotional tone of the story and the emphatic connection established between Lee and Clementine. The game has won over 80 "Game of the Year" awards, including awards from USA Today, GamesRadar, E! Online, and the Spike Video Game Awards.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

eğlenceli bir oyundu bence de millet fps gibi zombie öldürülmediği için beğenmiyordur hahah minik konsolcular sizi

you just went full plebeian.
Mesaj tarihi:
ya konsolcu hipsterları bırakalım bi kenara, takılsınlar kendi çaplarında da

400 days DLC'si dandikmiş ya. bu ne her biri 10 dakikalık 5 hikaye. insan bari 20-25'er dakka yapar lan. 4 dolara aldım, 1 dolar hakkıymış adeta.
  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
diziyi ya geçen sezon ya önceki sezon bıraktım. gereksiz ötesi dizi.

comic çok iyi diyorlar okumadım, oyun ama baya iyi. ama dlc'si 2 dolar bile etmez yani öle söliim. inanılmaz kısa. 1 dolar ok'dir :D
Mesaj tarihi:
fizban said:

dlc cok kotuymus hakkaten.

uyarmadım diil valla ahah.

hayır bi de yani neresinden tutsan elinde kalıyor falan. ne süresi, ne hikayenin kalitesi, hiçbişey iyi değil. bi de hikayeler kısa olduğu için karakterlerle de bütünleşemiyorsun.

aceleye gelmiş gibi kısacası.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...