Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay arkadaş

Hugrad

Öne çıkan mesajlar

niye bosa gecsin ya, tabi kutlamamalarinin sebebi adam gibi arkadasinin olmamasindansa o kötü.
ama unutmalarini kötüye yormamak lazim, reminder falan yoksa sagda solda, sen hatirlat. disari cagir, kutlayin falan.
cagirmana ragmen gelen bi kisi yoksa, asil orda sorun vardir bence. unutmalarinda degil =)

nice mutlu yillara btw.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde bi yazı okumuştum, burda mı okudum başka bi yerde mi hatırlamıyorum. Adam demişti ki 6 7 sene önce bütün arkadaşlarımın telefon numaralarını ezbere bilirdim. Artık birininkini bile hatırlamıyorum, teknoloji hede hödö. O zaman düşünmüştüm de cidden benim için de geçerli bu. Hatta numara dışında doğum günleri için de geçerli. Eskiden herkesin doğum gününü ezbere bilirdim, şimdi bildiklerimi bile unuttum. Facebook olmasa artık kimse kimsenin d.gününü hatırlamayacak. Yani Vanillein dediği gibi hatırlamak o kadar da önemli değil günümüz şartlarında ama eğer sen hatırlatıp çağırdığında gelmiyolarsa o zaman üzülmeye başlayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi deney yaptım

facebookta dogum günüm yazılıyken nerdeyse tüm liste kutladı

bu sene kaldırmıştım.20 kişi kutlamadı

ztn 4-5 tanesi turkcell hsbc digiturk dsmart

geri kalanda işte yakındakiler.ha şöyle bişi var ama.ben facebukta milletin doum gününü görsem bile kutlamıyorum.

onun harici dogum gunnu ezbere bildiğim kendim dahil 4 kişi var haha
Sosyal ağlarda paylaş

forumdaki bazı arkadaşlar bilir çok güzel doğum günü mesajları yazarım ben şimdi keyfini yerine getireceğim:

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün onları göremesen de bil ki yanındalar... Hepsi Senin gibi dosta sahip oldukları için kendilerini çok şanslı hissediyorlar. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın. Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Hugrad said:

drama bağlamak istemiyorum ama şu saat olmuş eşimden bile ne bir ses ne bir nefes...annem babam belki akşama ararlar.bi umut işte.bu arada paylaşımlarınız için saolun

sürpriz yapacaklardır kesin, yoksa insanın hayat arkadaşının doğduğun günü hatırlamaması kötü bişey.

doğum günün kutlu olsun yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeğenimin doğum gününü unuttum 4 5 gün önce
2 gün sonra aklıma geldi. aradım böyle mahçup bi şekilde özürde diledim. üzülmüş çünki ablam söyledi " dayım aramadı anne beni " demiş. ablamda çalışıyo falan unutmamıştır, telefonu bozulmuştur diye yalan söylemiş. gönlünü geri almak için antalyadaki pcmi sana vericem bu yaz derslerin iyi gelsin söz dedim. mutlu oldu. aslında çocukları mutlu etmek kolayda seni nasıl mutlu ederler o zor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

40 yaş önemli gavurda. pek bi havalı kutluyorlar. 20 senendir görmedikleri insanları filan çağırıyorlar, onlar da gayet geliyor filan. tr de yok böyle bir adet. belli bir yaştan sonra kutlama yapmak çok saçma olmaya başlıyor. 41 yaşında çok beklememek lazım. ama evliysen eşin kutlar kesin. bi yanlışın yoksa tabi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün onları göremesen de bil ki yanındalar... Hepsi Senin gibi dosta sahip oldukları için kendilerini çok şanslı hissediyorlar. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın. Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun

tl dr
Sosyal ağlarda paylaş

nerde okumuştum bilmiyorum ama şöle bi yazı vardı kaydetmişim, beğenmiştim o yüzden kutlamamalarını önemseme =)

said:
her yaşın kendine göre bir güzelliği yoktu. emin olduğun, farkında olduğun hiçbir yaşın güzelliği yoktu. yaş öyle bir şey olacaktı ki, sen bilmeyecektin. sana yaşını sorduklarında şaşıracaktın, şöyle bir durup hesaplamak zorunda kalacaktın. yaş günü hediyesi verenlere ajan provokatör gözüyle bakacaktın. "benim yıllarımı paketlemeyin ulaan, bırakın dağınık kalsın!" diye bağıracaktın.

yine de doğum günün kutlu olsun =) ama o saate kadar kimse kutlamadıysa kesin parti olayları vardır =))

parti yaptılar mı haber ver bize =P
Sosyal ağlarda paylaş

akşam eşim elinde bi pastayla çıktı geldi:)sonra zil çaldı gelen servis elemanı çocuk yemek getirmiş.pederler aradı sonra yeni yaşın kutlu olsun durumları:) bu sabahta çiçekçi çocuk geldi iş yerine elinde canlı bir çiçek.kaynanam ve baldızlardan:) i feel good pati
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...