Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 orası zordu ya. o sey wave'inde, 2 sorcerer bol bloodletter geldiği yerde. baya uğrastım orda. hemen alamazsan lascannonla sorcları heksatlıyıp birikiyo cünkü ibiş demonlar. önce abi cekic bolter yeter bana ya diye havalardaydım ama olmadı yanı.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kaede ne combosu bekliyordun ki? gun kata felan mı yapacak space marine? gangren oradaki hammerlılarla ben de çok uğraştım. yakına girince çok rahat dağıtıyorlar, uzaktan sürekli ateş edip durdum. merak ettim lore'a göre neye karşılık geliyor onlar? bloodletterlar çok zevkliydi ama.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 olur tabi combo niye olmasın hadi tamam olmasın oyunun ruhuna aykırı, gow değil bu vs diyelim geçelim e bari gameplayi tekdüzelikten kurtarıcak bişey koyun jetpack aşırı kötü space + right click sadece hayır yani ön yargı boş muhalefet falan değil. akşamları axedicela pvp yaparken youtubedan blood for the blood god açıyoruz neyse save atın madem oyunun güzel yerlerini oynıyım dedim sallayan olmadı. ben sevmeye çalıştım oyunu ama yok yani olmadımı olmuyor. size iyi oyunlar
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Melee combolar var zaten oyunda? Esc basınca, Combat Controls altında gösteriyor hatta da, çok basit şeyler :p
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Loex said: oyun çok eğlenceli darkmilenium online da buna benzer umarım +1 (tu)
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ya bi sorunum var. şimdi single da oyun kaymak gibi ve çok akıcı ancak multide fps de rahatsız edici bi düşüş oluyor. bunu çözmenin bi yolu var mıdır grafik ayarları en yüksektede olsa en düşüktede olsa bi fark yok.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Son boss'da hayata küstüm resmen. Oyunda orası dışında zorlayan bir yer yok, son dövüşse aşırı kasıyor. İnsan wave'ler arası bir save noktası koyar. Oyun sadece Warhammer dünyasını iyi yansıttığından ötürü güzel. Birde skull'lardan çıkan kayıtları çok beğendim. Yoksa senaryo çok kötü ve aşırı klasik, oyun aşırı çizgisel, combo fln hak getire...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hard mı oynadı herkes kolay diyenler merak ettim demoda zor gibiydi
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 O evrende geçen bir oyun olmasından öte bir güzelliği yok bence. =/ Evde bir saat otursam aynı senaryoyu yazardım yani.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ama evreni çok iyi vermiş. Özellikle bir titan'ın bir princeps tarafından kumanda edilmesi, oyunun bir forge world'de geçmesi nedeniyle skitarii'nin ismen de olsa geçmesi gibi ayrıntılar göz yaşartıcı.
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dunya uzerindeki en lineer oyun bu sanirsam.
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi aksiyon oyunu bu ne bekliyordun ki?
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sparkcaster said: hard mı oynadı herkes kolay diyenler merak ettim demoda zor gibiydi normalde oynadım ben, bazı yerlerde "keşke easy açsaymışım" dedirtti. daha önce yazdığım gibi bazı yerler çok zor. mesela bir yerde imperial guardlarla karşılaşıyorsun, asansör çıkıyor bir taraftan, diğer yerde de büyük bir gate var, içinden bolca orc felan saldırıyor. orada 10 kere felan tekrar etmem gerekti. dediğim gibi yanlış taktik/silahlar kullandığım için olabilir. bazı yerler de zorlayacak gibi gözüktü ama çok kolaydı. ya oyunda dengeyi oturtamamışlar, ya da ben o zorlandığım yerlerde yanlış metodlar kullandım. jetpackle oynadığımız bölümlerde zorluk tam olmuş gibi geldi bana. hızlı gidersen pataküte herkesi dağıtıyorsun, ama takılıp beklersen çabuk ölebiliyorsun felan. zevkliydi o kısımlar.
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pronoit said: abi aksiyon oyunu bu ne bekliyordun ki? en azindan haritada biraz daha yer dolasabilseydik, oyunu oyle bi hazirlamislarki nerden doncegin nereye gitcegin dupeduz acik, baska hicbi yol fln yok zaten. silahlarda oyle oyun bagira bagira bak burda bomba at heh burda sniperi al diyor resmen. daha bitirmedim de zor gelmedi bana, takilmadan ilerliyorum simdilik. sonlara dogru zorlasiyordur belki.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 zor zorluk zor bitek zaten, oda belli baslı yerlerde.
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Anelor said: bitirdim baya güzeldi bence. 2 şeyden menun kalmadım thunder hammer ve son boss fight, Hammer çok hantal üstine birde bolter dışında silah kullanamayınca iyice vasat oluyor sadece jumppackli yerlerde eylenceliydi açıkçası
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 2 sinede katılıyorum. ama genel olarak eğlenceli bi oyundu bence beklentilerimi karşıladı benim.
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ekim de DLC si gelince dahada güzel olacağını düşünüyorum.. Bİr de multiplayer da assault class ın final vengeance ı oyunu katlediyor mutlaka nerflenmeli...
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Lag olayına bir çare bulsalar pek güzel olacak oyun. Dün akşam öyle bir lag vardı ki, bir önceki günden kalma oyuncuları vurmaya çalışıyordum o derece :) Hammer da hantal olsun o kadar, çarpınca one shot yapıyor neredeyse. Hem hammer, hem lascannon da taşınmaz zaten. Bence gayet yerinde olmuş ekipman olayı.
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T8AJPDMoQRk&feature=channel_video_title
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi combolara bayıldım ben ya möuse 2 normal light attack mouse 2 mouse 2 medium attac mouse 2 mouse 2 mouse 2 heavy attack mouse 2 mouse 2 mouse 2 mouse 2 very heavyu attack inanılmaz zormus eauuheahu
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Rhox said: Anelor said: bitirdim baya güzeldi bence. 2 şeyden menun kalmadım thunder hammer ve son boss fight, Hammer çok hantal üstine birde bolter dışında silah kullanamayınca iyice vasat oluyor sadece jumppackli yerlerde eylenceliydi açıkçası thunder hammerdan nasıl memnun kalmadın ya bütün olayı armorlu unitleri ezmezi zaten execute ederken compete ortadan kaldırıyo buyuk moblarda bide buyuk mopblarda dahil dabada dubada giriyosun acımasızca
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 burtonesk said: http://www.youtube.com/watch?v=T8AJPDMoQRk&feature=channel_video_title yorum cok iyi Bu işten para kazanıyorsanız kendimi intihar eyleyeceğim.
Öne çıkan mesajlar