dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 gang e verdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 çok meeeh bi oyun ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 multiplayera giremiyorum yahu. oyun buluyor, 5 bulundu 4 potensiyel felan diyo, ama bir türlü oyuna girmiyor. private coop çevircek olan var mı benle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bone said: multiplayera giremiyorum yahu. oyun buluyor, 5 bulundu 4 potensiyel felan diyo, ama bir türlü oyuna girmiyor. private coop çevircek olan var mı benle? ben yaparım steam id yi ver 2 kişi var benimle birlikte... 4. yü de buluruz benim steam id : turkleader (lamer nkik ehehe falan demeyin olm olay çıkarırım bak lsdkjflskdfjsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 4. ben olabilirim , çok zevkli multisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ekleyin o zaman beni [email protected] id'sinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oynamak isteyen varsa oynayabiliriz... steam id im altta yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bugün müsait im bende oynamak istersek , bol bol orc biçelim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 2 kişi daha lazım , space marine multi oynamak isteyen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 biçtik miçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 greenskin kestik iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 coop oynarken hep en sondayım ama "üstün" fps yeteneklerimi konuşturup versusda bi güzel patakladım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone un nereden geldiği belli olmayan plasma shotları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hehe su son bölümü bir geçemedik ona yanarım. Capture kısmı hep eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 greenskin rape yaşadım ben bi ara gitti SM nin karizması... DLC lerden power sword mu alsam diyorum ama statları chainsword la aynıymış vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Multi de herkezde ondan var valla hehe, maşallah hepsi dlc edinmiş. Dün bug lı bitmeyen oyunlarda bayağı bir kapışma yaptım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://store.thq.com/store/thq/en_US/list/ThemeID.1268400&parentCategoryID=&categoryID=57009400&resultsPerPage=48 THQ indirime girmiş DLC ve oyun alacaklara duyurulur. power sword alayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oyunun coop konseptini anlayamadım abi ben. coop dediği sadece multiplayer olarak arenaya girip wave'lere karşı survive etmeye çalışmak mıdır? story line'ı coop oynayamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 alıyım mı 15 dolara packini bunun steamden. önerir misiniz? oha bundle varmış 25 dolara içinde marineli. saçma olurmuş almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben 7 dolara mı ne aldım yahu, 15 dolar biraz pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dreadnought dlc sine 9.99 dolar vermiştim pehey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Hıc dlc almadım ben, gecne gırdım bı ıkı oyun attım. lag düze4lmiş oynadım dövdüm milleti falan baya zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Biz bir ara paticik den 4 kişi co-op oynayıp duruyorduk , bana zevkli geliyor valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar