Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Senden önce counter ı ben gömdüm noluyo AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 :D Hata yapmışım, olabilir. Düşüncelerde problem yok. Ortaya atılan tek bir öncülün "hatalı" çıkması, düşüncede bir değişikliğe sebep olmaz. Dediğim gibi, zaten biz kabul ediyoruz Şifo ve Rıza'nın yatışlarını. Edit: Bir de ben hafızama güvenerek yazıyorum; siz araştırma yaparak buldunuz geldiniz. Hatayı bulmak, kapak etmek falan değildir. Veya haklı çıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 o diilde antep çatır çatır oynuyor çarşamba tecavuz olur beşiktaş galatasasaraya yatmıstı unutmayın cordoba topu hasan kabze gibi usta bir ayaga kazandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ohaaa :D o macin üstünden 5 sene mi gecmis yaw :D yaslanıorz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 4-4lük maçta şifo yok yılmaz vural var antalyasporun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Khelben said: Senden önce counter ı ben gömdüm noluyo AHAHAHAH hayır hacıt. ben direk skorları verdim ismi geçen hocalarla ama dsadasdas. sonra gelip bi de 4-4 VARDI dedi adsadsa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vurmayın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Araştırma yaparak yazıyorsunuz, ben burada anı anına cevap veriyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tamam ama 4-4 e ben CEVAB VEREBİLDİM ilk. Birşeye cevap verebilmenin mutluluğuyla kendimi küçük süprizlere boğuyorum şu anda. Bu arada Lead, aradaki fark o. Biz araştırma yapıp bilgi yazıyoruz, beraberlikle çelme takılmıştı bize o zamanda yatarlardı o zaman, yada 4-4 lük maç yok gibi ama sen bir tarafından kafana göre uydurduğun için an be an cevap verebiliyorsun. Bekletiyorsak kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi yatış nasıl oluyor biri anlatsın bana...Hoca çıkıp maçtan önce "Evet arkadaşlar, bugün yatıyoruz, kasmıyoruz" mu diyor..Sahaya çıkan futbolcu Gs'ye yatalım diye mı çıkıyor?... Takım aynı, kadro aynı, taktik aynı...Nasıl oluyor ki bu yatma işleri?...Yok yani ben Gs'liyim hoca olsam mesela, aynı oyunculara ertesi hafta "çocuklar ben koyu GS'liyim, bırakın yatalım" nasıl diyebilirim... Aydınlatın pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Benim anlamadığım şey 4-4'ü hatalı yazmamın sizi haklı duruma geçirdiğini sanmanız, sevinmeniz falan... :D Neyse... Nesnel bir şeyi tartışarak başlamadık farkettiysen işe, düşüncelerimizi tartışıyorduk. Mesajların akıp gitmesi normal, her mesaj için araştırma yapmaya kalksak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi maçı konuşsanıza nerden çıktı bu yatma mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 soyle oluyor, sifreli bir konusma yapiyorlar. simdi mactan once hoca soyunma odasina giriyor elinde 20 kutu tadelleyle. BEYLER BAKIN, BU MACI TADELLE ICIN OYNUYORUZ diyor. fakat o sirada iceriye bir baskasi giriyor, SAKIN YEMEYIN ONLARI diyip fatih terim in reklamini hatirlatiyor.. abdullah avci hemen HEY ARKADAS, SAGOL ! diye bagiriyor, ve futbolcular ne yapacaklarini anliyor. bu olay gercek bir olay teyzemin esinin kuzeni hugo almeida, o anlatti kiev karsisinda boyle yapmis iki mactan once de schuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Sotto said: Abi yatış nasıl oluyor biri anlatsın bana...Hoca çıkıp maçtan önce "Evet arkadaşlar, bugün yatıyoruz, kasmıyoruz" mu diyor..Sahaya çıkan futbolcu Gs'ye yatalım diye mı çıkıyor?... Takım aynı, kadro aynı, taktik aynı...Nasıl oluyor ki bu yatma işleri?...Yok yani ben Gs'liyim hoca olsam mesela, aynı oyunculara ertesi hafta "çocuklar ben koyu GS'liyim, bırakın yatalım" nasıl diyebilirim... Aydınlatın pls...Şifocular, Rızacılar buyursun mesela. Ben maçları seyretmeden yorum yapıyorum, onlar hepsini izledikleri için daha iyi bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 geri_vites.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Her GS-IBB maçında dönüyor bu geyikler de ondan...Ha ama bu işin en kralı 2006'daki BJK-GS maçıdır, hala o maçta BJK'nin son saniyede bilerek golü yediğini inatla iddaa eden/inan vardı...Şimdi bunu düşünen adamın İBB'nin de GS'ye yattığını düşünmesini doğal karşılamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahhahah her mesaj icin arastirma yapilir mi ? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gerekir hayatta. benim de aklima geldi besiktas son 30 yildir fenerbahceyi yenemiyor yatiyor surekmli besiktas kulubu feshedilsin tesekkurler. @ahmedinecad, macin konusulacak birseyi yok. galatasaray inanilmaz kotu, ve 11 oyuncuya ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 20 mesaj, onlarca iddia, bir tane skor? Bir şey demiyorum. :D Siz tabandan sakat iddialarınızı düzeltin ilk önce benim skor ve teknik direktör yanlışımı düzelteceğinize. İşinize geleni ön plana çıkartıyorsunuz, 4-4 muhabbetini 3-4 sayfa yapacağınıza emimin mesela şu an. Aslında ilk olarak bir şeyleri kabullenmeyi öğrenerek başlayabilirsiniz. Galatasaray küçük düşmüş olmuyor IBB onlara yatmış olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Of bi git, hakkaten uğraşamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 galatarasay'a daum gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Uğraşamıcaksan bunu niye yazıyorsun :D Senden cevap bekleyen mi var. Çok garip bir topluluksunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Leadman şimdi düşüncelerini bir toparlayalım: - İBB GS'ye yatıyor diyorsun, buna kanıt olarak da tarihte hepi topu sadece 7 maç yapmış takımdan daha güçlü olanın aldığı galibiyetleri (ki her maç galibiyetle de bitmedi) gösteriyorsun. Dayandığın şey sadece 7 maç, nitekim 8.de de patladı. - maçları izlememişsin, o 7 maçta da nasıl çekişme olduğunu söylüyoruz, bir takımın kazanması doğal diyoruz, yok diye inat ediyorsun. - "Bu gayet normal her takımda oluyor" diyerek örnek gösteriyoruz "ben o takımları tartışmıyorum gs-ibbyi tartışıyorum" diyorsun, e tamam da gs ibb için söylediğin kanıtların da ne derece saçma ve geçersiz olduğunu gösteriyor diğer örnekler. - Ortaya 4-4lük bir maç atıyorsun, sonra o maçta t.d. farklı olduğu ortaya çıkıyor, kalkmış "araştırma yapmadan yazdım" diyip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. E bu mu yani, insan şunu yazmaya çekinir, bir de sanki övünülecek şey gibi söylüyorsun, aklınca alakasız bir maçı yutturacan öyle. - Hepsini geçtim, soyunma odasında heralde teknik direktörün "evet arkadaşlar, bugün rakip gs, onlara yatıyoruz, sıkmayın kendinizi bırakın kazansınlar" diyeceğini falan mı düşünüyorsun? Hadi adam bunu dedi, sahada 11 tane bu işten para kazanan adam var, onlar yediriyor mu kendine? Hadi TD gs altyapısından gelme, oyuncular da mı öyle? Bunun dışında bir de övündüğün şeylere bakalım - Benim görüşümü hiçbir şey değiştiremez diyorsun, yani sabit fikirlisin, gelişime kapalısın, dogmatiksin, yobaz yapıya sahipsin. Bunu da gururla söylüyorsun. - Fikrini destekleyecek örnek verirken yanlış örnek verip sonra da "kontrol etmedim" diyorsun, sanki doğru olan buymuş gibi - Hepsini geçtim şurada onlarca adam sana bir şey açıklamaya çalışırken kendin süper doğrusun herkes yanlış gibi bir ilüzyona kapılmışsın, bi düşün bak bakayım, hani "lan bu kadar adam söylüyo bendfe bi hata olmasın" diye şüphelen hiç olmazsa Kısaca her sözün tutarsız, her sözün saçma, mantıksız. Bu sana son mesajım şu konu içerisinde, moderatör olarak değil bir kullanıcı olarak yazdım. Bundan sonra zaten bakış açının limitlerini gördüğüm için bu ya da başka konularda düşüncelerine değer vermeyi, mesajlarını ciddiye almayı keseceğim. Leadman said: Aslında ilk olarak bir şeyleri kabullenmeyi öğrenerek başlayabilirsiniz. Galatasaray küçük düşmüş olmuyor IBB onlara yatmış olunca. Keşke şu önerini en başta kendin uygulasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Do not feed the troll please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Yok sana laf anlatmakla uğraşamıcam, zira öyle bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum artık. Öte yandan şimdi Antep maçının gollerine baktım, maça geçtim. Bizi haşat ederler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu arada hagi'nin bu başarısızlığı gazla çalışan, bu formanın çocuğu, çok zeki topçu teknik adamların klasik başarısızlığı. 10 numaradan teknik direktör olmaz teorim işlemeye devam ediyor. ha alex'den de olmaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar