Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 adamlar maçları izlemiyorki bakıyorlar 1-0 gs kazanmıs aha yatmış ben hiç kolay geçen ibb maçı görmedim bu senenin ilk maçında kolay gibi şansa skoru bulduk ama adamlar it gibi goller kaçırdılar her maçları böyle geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oha unutmusum mac oldugunu :D bir baktim 3-1 olmıus yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 devre arası transfer de 10 milyon euro veya fazlası para harcıyorsun gelen adamlara bak ya stancu yekta culio zapata kazım :S Sezon başında Misimoviç alıyorsun yaklaşık 8-10 milyon euro maliyetli adamı oynatmıyorsun sırf şu Hagi denen adamın inadı yüzünden ve maaşı-bonservisi tıkır tıkır ödeniyor. Ne kadar efsane olursa olsun takımın 15-20 milyon eurosunu kimin hakkı var çöpe atmaya sırf kişisel inat yüzünden.Defolsun gitsin artık bu tercihleri yapan adama birde maaş veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gorusunu belirtmekte ozgur tabi leadman, ama bu sacma ve cocukca oldugu gercegini degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gs, ibbye yattı. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hagi 11 maçın 7 sini kaybetmiş doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şimdi yüzde yüz futbol da duydum 11 mağlubiyetin 7 si hagi döneminde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 haginin misi ve insuayı kesme sebebi reykardın aldıgı adamları oynatmam tribinden başka birşey değil şu takımda misimoviç gibi adma o kadar ihtiyaç varki.mesela uzun zamandır misimoviç varken korner golu duran top golu attıydık tam patlama gösterememişti misi.ama bi kaç tane şanssız gol kaçırdı.onları atsa misi büyük topcu diceklerdi bu arada ben hagi ve reykard istatistiklerini koymustum.bence reykard kalsa suan 4. falandık en kötü reykard 8 maç 4 maglubiyet 4 galibiyet aldı.geri kalan hagininin eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hagi, intaar eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 rijkaard'ın bir sistemi vardı en azından.Bir şekilde becerememekten dolayı kayıplar oluyordu.Ya bu Hagi'nin taktiği ne allah aşkına :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Rijkaard kalsa şimdiye ilk 4teydik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 aslında baktıgımız zaman reykard baya başarılıymış lan futbolcuların onu göndermek için bile bile oynamamasına ragmen.böyle kötü topculara.o kadar sakatlara ragmen adam başarılı olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Rewendor said: Leadman said: Geride kalan 7 maçı aç bak ilk önce. Abdullah Avcı'da artık dayanamadı herhalde "yatıyor" laflarına ve artık diş göstermek istedi. Galatasaray üst sıralara oynasaydı yine yatardı bence ama hadi neyse... o 7 maçı aç sen izle, ben tamamını izledim zaten. Gören de 7 maçın tamamını kazandık sanacak. Kaldı ki 7 maçtan bahsediyosun 70 değil 27 değil 17 bile değil. Daha güçsüz olan takımın az sayıda maçta yenilmesi ve berabere kalması doğal. Adamlar kazanabilecekleri zaman kazanıyorlar işte, farka bile gidiyorlar. Hala yattılar demek, şu skordan sonra yüzsüzlükten başka bir şey değil. 3 maçla takım yaftalayacağınıza biraz vizyonunuzu genişletin, biraz düzgün objektif bakmayı öğrenin, biraz mantıklı değerlendirme yapın. Lütfen. Bu kadar sığ bakmayın.5 galibiyet, 2 beraberlik. Güçsüz takımın yenilmesi normal, diğer büyüklere karşı aldığı sonuçlar ortada olan bir takımın Galatasaray'a bu kadar ezilmesi normal değil. Geçmiş maçlarda yattılar diyorum ben. Aksini düşünmemi sağlayacak bir düşünce de yok. O yüzden en iyisi takmayın beni siz, Galatasaray süper ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 zaa diyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben riykard kalmalı dediğimde hadelen diyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kaza olmus belediye otobusu carpmis yoldan gecen aslana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fizban said: gorusunu belirtmekte ozgur tabi leadman, ama bu sacma ve cocukca oldugu gercegini degistirmiyor.Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Ben her savunduğum şeyin arkasına desteklerini koyarak savunuyorum. Eğer çocukça bir şeyler arıyorsan, "hani siz yenecektiniz ne oldu lağğn?", "17 de 17 vardı bir hohohohöh" falan tadında yazılan mesajlara bakmalısın. Direkt ilköğretim terk o mesajlar. Neyse tamam. Görüşümü bildirdim, fazladan bir şeyler yumurtlamaya kasacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 leadman, fenerbahce yeni malatya'ya yatiyor mu ? tarihte hic galibiyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 savundugun şeyin desteği neymiş ya şimdi buraya beşiktaşın uzun yılalr yendiği her anadolu takımının istatistiğini koysak 3-4 veya fazla gol attıgı maçlar için yatıyor desek bu mu destekli oluyor saçma sapan konusmak için gelmeyin şuraya lütfen gidin çarşı forumlarına yazın ibb yatıyor zaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Leadman said: Geçmiş maçlarda yattılar diyorum ben. Aksini düşünmemi sağlayacak bir düşünce de yok. O yüzden en iyisi takmayın beni siz, Galatasaray süper ;) aksini düşünmeni sağlayacak bir düşüncenin olmadığını gördük zaten, mantıklı şekilde anlatmaya çalışan insanlara bile çocuk inadı yaparak gösterdin bunu. ki bu üzüntü verici bir şey, sabit görüşlülük insanın kapasitesini ve kendini geliştirme sürecini baltalayan birincil etkenlerdendir, aynı hatanın tekrarlanmasını, düşünce ve fikirlerin gelişememesini sağlar. bu kadar çocukça ve başarısız görüşlerinden sonra zaten "takanın" da pek olacağını düşünmüyorum, insanlar bir kere söyler, 2 kere söyler, 3.de ciddiye almamaya karar verirler. Bu bölümde çok örneğini gördük. Hatta o örneklerden birinin yeni accountu olduğuna dair şüphelerim de yok değil. Ama GS maalesef pek süper değil, son cümlen hatalı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 artık zaaa bile çekilmiyor gs maçlarından sonra. OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 öncelikle bu sarp efendiyi takıma kazandıran yöneticiyi sonra bu adamı onlarca maç oynatan reykartı devamında adamı herkes unutmuşken yeniden sahnelere süren hagiyi son olarakta bu sarpa ayak uyduran bütün takım arkadaşlarını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 O belediyenin Galatasaray şampiyonluğa giderken çelme takmışlığı var. Ortada Rıza ve Şifo gibi 2 sıkıntılı hoca varken Beşiktaşlıların şu cümleleri kurması büyük problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sarp ilk geldiğinde çok iyiydi yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar