Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hahaha orjinal kadrodan bi crixus kaldi bu ne ya. Kesin dizinin sonunda crixus olmez. Boyle bi benim bi kanka vardi sparkatus felan diye hikaye felan anlatir. Yalniz keske cocugu oldurmeselrmis uzuldum resmen.

Mesaj tarihi:

senin da...ğını yesin romalısı da kölesi de:(

O dağın tepesindeki baldırı çıplakların hepisini toplasan bi Ashur Reyiz etmezdi, maymun kılıklı bir karıya tepelettiler adamın hasını.
Dizinin bel kemiği gitti bel, kilit taşı oynadı yerinden ahhh ahh gitti dağ gibin çirkin kral, daha da bi nane olmaz bu diziden ahanda yazdım buraya demedi demeyin!

Mesaj tarihi:
yalnız

üzülüyoruz böyle o öldü şu öldü diye ama bence dizinin devam etmesi için lazım böyle şeyler
ayrıca ilk sezonu baştan izlemek nasıl keyifli olur şimdi of nostalji fırtınası

Mesaj tarihi:

Spoiler

Ashur harcanmayacakdı, en kral karakterdi. Gidipde naevia gibi bir kadınla yapacağı dövüşde harcanması ise hepden saçmalık.

Çocuk spartacusden di hani, oda mal gibi bir sonla öldürüldü. Spartacusun çocuğu öldürüldü, o çocuk senden demesi ne içindi o zaman ? İlitya bunu söyledi ama spartacus bu sebepden dolayı kadını serbest bırakmadı. O zaman bu bilginin bizimle paylaşıması neydi ?

Final tatmin etmedi.

Mesaj tarihi:

iyi finaldi

ayrıca

I SAID!

DoruK 04.03.2012 said:

ashur

sonu er ya da geç lucretia'nın elinden olacak. karı yılan gibi istediğin kadar reyis ol yamuk yapmayacaksın.

glaber

ezik bi tipken façayı çizdirip karizma oldu, sakallar da oturmuş

germenekon

gaylik hiç olmamış alakası yok

Mesaj tarihi:
Beyler kusura bakmayın bir tribute yaptım reyizlerin reyizi için içinde bulunanlar rahatsız olduysa olsun ashur sonuçta bu.

http://imgur.com/eIP3F

Ashuru anmak için 1 dakika saygı duruşu teklif ediyorum her sene bu tarihte.
Mesaj tarihi:

ulan 2. kez izledim şimdi, bu sefer lucretia atlarken gözlerim doldu lan, agubugu sesler çıkarıyodu bebek çok fena oldum
bi de glaber reyise deep throat gitmemiş ya, bin türlü fatality arasından bunu mu seçtiniz lan

Mesaj tarihi:
ashur sahnesi kesinlikle şöyle olmalıydı

ashur naeviya yı tokatlar.sonra kendi canına karşılık onu öldürmez çeker gider gibi bişi olabilirdi

çok malca gitti büyük reis

Mesaj tarihi:

ashur reyizin kendi kendine göndermesi

yalnız ashur'un kaybetmeside manidardi

gota'da sanırım diğer süriyeli adam tam yenecekken billürlara koyup yenmişti adamı ashur, şimdi de aynı şekilde öldü.

Mesaj tarihi:

feci spo açarsan ağlarsın zaten acımız büyük

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1rrdz1xTm1qbj46wo2_500.gif

Bölümün tek mallık yapıldığı nokta burası oldu. Ashur reis böyle bir sonu hak etmedi yazık oldu lan :(

Mesaj tarihi:

doctore çok op diye önce nerflediler. şimdi de harcadılar ya. olmadı böyle

final de baya iyiydi ya. hiç beklemediğim bir ton olay oldu. harbi şaşırttı lan

• Yeni Oluştur...