Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: Vengeance (2012) - Starz

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

SUSUN LAN
spoiler falan vermeyin... tahmin falan da yapmayın. mükkkkkkkemmmmmel bir finaldi yani her saniyesini tüylerim diken diken izledim. gözlerim doldu bazı yerlerde, bazı yerlerde de oturduğum yerde tepindim. harika olmuş...

izlemediysen okuma aga

mira'nın ölmesi çok iyiydi be. başlayınca zaten dedim buna böyle replikler verdilerse gidici bu :D ashur evet biraz tırt oldu ama spartacus'dan öğrendiğim tek bi şey var o da: rakibin ölmek üzreyken artizlik yapmıycan. çünkü spartacus ezikken de hep böyle kazandı arenadaki kavgaları. ashur reyizin bunu bilmesi gerekirdi :D
onun dışında ganni reyiz ve oeanameaueauu (enemeyes lan işte) sahneleri harika ötesiydi. bro love resmen içim titredi :D böyle bir arkadaşınız varsa zaten hayatınızda onu hissedersiniz abi süpppperdi.

yine spartacusun cesur ve fişek taktikleri falan... diycek bi şey yok harika bi finaldi.

Sosyal ağlarda paylaş

Söylenmesi gerekeni söylüyorum

SPARTACUS GLABERİN AZĞINA VERDİ!

Bu kahvehane yorumunu geçersek baya rezil olan 2. sezonu yine son iki bölümle toparlamayı becerdiler ya helal olsun. Mira'nın erken gidişi, akabinde Ashur'un sahnesi baya iyiydi ama ben hala Doctore (O diğer adını yardım almadan yazmanın imkanı yok :D ) biraz daha fazla kılıç dövüşü ziyafeti vermeliydi diye düşünüyorum.

Lucretia'nın da ne derece bir manyak olduğunu gördük böylece, top resmen bölüm boyunca Illithiya ve Lucretia arasında sekti ama en son gölü kendi kalesine atmayı becerdi kadın :D

Sosyal ağlarda paylaş

yardırdılar yine. Çok iyi bölümdü ama Gods of the Arena sezon finali daha güzeldi bundan. Dat Arena Battle.

Ashur, Onemeus, Lucretia, Ilityhia'dan sonra Mira'nın ölümü koymadı hiç. Hatta Egyptian'ın ölümü bile daha çok etkiledi o derece asdfasfd.

Gannicus'la Doctore'nin birlikte böye uyum içinde adam doğramaları sonrada Gannicus'un kafasını yarması Egyptianın çok iyiydi.

You Fucking Cunts!
Ashur reyis'de öyle ölmemeliydi. House of Ashur görmeliydik ama. Yada hadi öldü öyle Naevia tarafından kesilmemeliydi ya. Hani Naevia'yı kesseydi de sonra Crixus dalsaydı parçalasaydı Ashur'u daha iyi olurdu.

Glaber kılıcı deepthroatladı heuehuehue.

Crassus ile sezar gelecek diye bütün Capua tayfasını temizlediler bir bölümde.

Gannicus'da harbi kesin kayıcak Saxa'ya 3. sezonda asfdasdfasd

Sosyal ağlarda paylaş

mevzudan çok uzak adam spoylırı

zeyna bebekle aşağı atlarken uzun hava çalıyodu, arkada görünen yer harran ovasıydı sanırım

güzel olmuş, en iyi bölümü buydu sezonun, son bölümde toparladılar bari. o sarı kıza bu sezonda biri gayıgayıvereydi daha bi rahatlıcaktım ama olsun artık, seneye demek ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...