Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 on numaraydı beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Önümüzdeki sezona oyuncu kalmadı diyorum ben, siz sezon diyorsunuz. Bitirdiler heralde dfghjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 olm çok acayipti lan final ama iyi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yavşak superonline ayın son günü hızımı düşürdü.5 saat var daha dl'nin bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mithat Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Son bölüm Ashura Hüngür hüngür ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ashur mu? ona bişi olmadı değil mi olmadı diyin hayır nolamazzzz reyizzzzzz bizi bırakıpta nerelere gettin reyizzzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cystein Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 SUSUN LAN spoiler falan vermeyin... tahmin falan da yapmayın. mükkkkkkkemmmmmel bir finaldi yani her saniyesini tüylerim diken diken izledim. gözlerim doldu bazı yerlerde, bazı yerlerde de oturduğum yerde tepindim. harika olmuş... izlemediysen okuma aga mira'nın ölmesi çok iyiydi be. başlayınca zaten dedim buna böyle replikler verdilerse gidici bu :D ashur evet biraz tırt oldu ama spartacus'dan öğrendiğim tek bi şey var o da: rakibin ölmek üzreyken artizlik yapmıycan. çünkü spartacus ezikken de hep böyle kazandı arenadaki kavgaları. ashur reyizin bunu bilmesi gerekirdi :D onun dışında ganni reyiz ve oeanameaueauu (enemeyes lan işte) sahneleri harika ötesiydi. bro love resmen içim titredi :D böyle bir arkadaşınız varsa zaten hayatınızda onu hissedersiniz abi süpppperdi. yine spartacusun cesur ve fişek taktikleri falan... diycek bi şey yok harika bi finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Söylenmesi gerekeni söylüyorum SPARTACUS GLABERİN AZĞINA VERDİ! Bu kahvehane yorumunu geçersek baya rezil olan 2. sezonu yine son iki bölümle toparlamayı becerdiler ya helal olsun. Mira'nın erken gidişi, akabinde Ashur'un sahnesi baya iyiydi ama ben hala Doctore (O diğer adını yardım almadan yazmanın imkanı yok :D ) biraz daha fazla kılıç dövüşü ziyafeti vermeliydi diye düşünüyorum. Lucretia'nın da ne derece bir manyak olduğunu gördük böylece, top resmen bölüm boyunca Illithiya ve Lucretia arasında sekti ama en son gölü kendi kalesine atmayı becerdi kadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bitti mi sezon? indirip izleyebilirim artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaspar Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ashur yok, Oenomaus yok, ne var lan it demek istiyorum bi dahaki sezon için senaristlere. Çıkıp ben mi oynayayım? İyi bölümdü falan filan ama sinir yaptı bünyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 son yıllarda izlediğim en iyi şeydi. abi sarı kızı gannicus götürcek %100 ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Eeee yakışır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 crixus gene ezikleri oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gitti de gelmedi yavrum buna ne care.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 spartacusunda en güçlü karakter olduğunu gösterdiler bu bölümde son sıralama spartacus>gannicus>onemous>crixus ilityha düşerken gelen çocuk gülümsemeleri filan , ulan çok iiyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mithat Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gannicus > All. Spoiler İlitya ölmüş beyler hani lucretianın ilk sezon gibi kararsız kalınmasın herif söylemiş öldü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 spartacusda türk motifleri!! Loxias said: gitti de gelmedi yavrum buna ne care.. farkeden var mı bebekle atlarken arka fonda çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yardırdılar yine. Çok iyi bölümdü ama Gods of the Arena sezon finali daha güzeldi bundan. Dat Arena Battle. Ashur, Onemeus, Lucretia, Ilityhia'dan sonra Mira'nın ölümü koymadı hiç. Hatta Egyptian'ın ölümü bile daha çok etkiledi o derece asdfasfd. Gannicus'la Doctore'nin birlikte böye uyum içinde adam doğramaları sonrada Gannicus'un kafasını yarması Egyptianın çok iyiydi. You Fucking Cunts! Ashur reyis'de öyle ölmemeliydi. House of Ashur görmeliydik ama. Yada hadi öldü öyle Naevia tarafından kesilmemeliydi ya. Hani Naevia'yı kesseydi de sonra Crixus dalsaydı parçalasaydı Ashur'u daha iyi olurdu. Glaber kılıcı deepthroatladı heuehuehue. Crassus ile sezar gelecek diye bütün Capua tayfasını temizlediler bir bölümde. Gannicus'da harbi kesin kayıcak Saxa'ya 3. sezonda asfdasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ne rar şifresiymiş arkadaş, yok mu şunun şifresini yazıcak bi pati? rarsızını inidiremiyorum, internetim çok sıkıntılı, bunu bile anca indirebildim 3 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 5b3şß€$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… funq Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 mevzudan çok uzak adam spoylırı zeyna bebekle aşağı atlarken uzun hava çalıyodu, arkada görünen yer harran ovasıydı sanırım güzel olmuş, en iyi bölümü buydu sezonun, son bölümde toparladılar bari. o sarı kıza bu sezonda biri gayıgayıvereydi daha bi rahatlıcaktım ama olsun artık, seneye demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bende lucretia nin atladigi sahnedeki muzige takildim, araklamislar resmen:))) Naevia vs. Ashur olmamis yahu. Crixus halen ezikleri oynuyor. Enemeyus ta erken mefta oldu. Tek tesellim Ilithia ilk sezondaki gibi yirtabilir durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gannicus ne de güzel kahkahalar attı combat öncesi, acık ara bölümün en iyi anıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fixmen Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gannicus hep gülüyor zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sonraki 37.sayfa (Toplam 43 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 olm çok acayipti lan final ama iyi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yavşak superonline ayın son günü hızımı düşürdü.5 saat var daha dl'nin bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Son bölüm Ashura Hüngür hüngür ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ashur mu? ona bişi olmadı değil mi olmadı diyin hayır nolamazzzz reyizzzzzz bizi bırakıpta nerelere gettin reyizzzz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 SUSUN LAN spoiler falan vermeyin... tahmin falan da yapmayın. mükkkkkkkemmmmmel bir finaldi yani her saniyesini tüylerim diken diken izledim. gözlerim doldu bazı yerlerde, bazı yerlerde de oturduğum yerde tepindim. harika olmuş... izlemediysen okuma aga mira'nın ölmesi çok iyiydi be. başlayınca zaten dedim buna böyle replikler verdilerse gidici bu :D ashur evet biraz tırt oldu ama spartacus'dan öğrendiğim tek bi şey var o da: rakibin ölmek üzreyken artizlik yapmıycan. çünkü spartacus ezikken de hep böyle kazandı arenadaki kavgaları. ashur reyizin bunu bilmesi gerekirdi :D onun dışında ganni reyiz ve oeanameaueauu (enemeyes lan işte) sahneleri harika ötesiydi. bro love resmen içim titredi :D böyle bir arkadaşınız varsa zaten hayatınızda onu hissedersiniz abi süpppperdi. yine spartacusun cesur ve fişek taktikleri falan... diycek bi şey yok harika bi finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Söylenmesi gerekeni söylüyorum SPARTACUS GLABERİN AZĞINA VERDİ! Bu kahvehane yorumunu geçersek baya rezil olan 2. sezonu yine son iki bölümle toparlamayı becerdiler ya helal olsun. Mira'nın erken gidişi, akabinde Ashur'un sahnesi baya iyiydi ama ben hala Doctore (O diğer adını yardım almadan yazmanın imkanı yok :D ) biraz daha fazla kılıç dövüşü ziyafeti vermeliydi diye düşünüyorum. Lucretia'nın da ne derece bir manyak olduğunu gördük böylece, top resmen bölüm boyunca Illithiya ve Lucretia arasında sekti ama en son gölü kendi kalesine atmayı becerdi kadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bitti mi sezon? indirip izleyebilirim artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ashur yok, Oenomaus yok, ne var lan it demek istiyorum bi dahaki sezon için senaristlere. Çıkıp ben mi oynayayım? İyi bölümdü falan filan ama sinir yaptı bünyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 son yıllarda izlediğim en iyi şeydi. abi sarı kızı gannicus götürcek %100 ah ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Eeee yakışır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 crixus gene ezikleri oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gitti de gelmedi yavrum buna ne care.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 spartacusunda en güçlü karakter olduğunu gösterdiler bu bölümde son sıralama spartacus>gannicus>onemous>crixus ilityha düşerken gelen çocuk gülümsemeleri filan , ulan çok iiyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gannicus > All. Spoiler İlitya ölmüş beyler hani lucretianın ilk sezon gibi kararsız kalınmasın herif söylemiş öldü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 spartacusda türk motifleri!! Loxias said: gitti de gelmedi yavrum buna ne care.. farkeden var mı bebekle atlarken arka fonda çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 yardırdılar yine. Çok iyi bölümdü ama Gods of the Arena sezon finali daha güzeldi bundan. Dat Arena Battle. Ashur, Onemeus, Lucretia, Ilityhia'dan sonra Mira'nın ölümü koymadı hiç. Hatta Egyptian'ın ölümü bile daha çok etkiledi o derece asdfasfd. Gannicus'la Doctore'nin birlikte böye uyum içinde adam doğramaları sonrada Gannicus'un kafasını yarması Egyptianın çok iyiydi. You Fucking Cunts! Ashur reyis'de öyle ölmemeliydi. House of Ashur görmeliydik ama. Yada hadi öldü öyle Naevia tarafından kesilmemeliydi ya. Hani Naevia'yı kesseydi de sonra Crixus dalsaydı parçalasaydı Ashur'u daha iyi olurdu. Glaber kılıcı deepthroatladı heuehuehue. Crassus ile sezar gelecek diye bütün Capua tayfasını temizlediler bir bölümde. Gannicus'da harbi kesin kayıcak Saxa'ya 3. sezonda asfdasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ne rar şifresiymiş arkadaş, yok mu şunun şifresini yazıcak bi pati? rarsızını inidiremiyorum, internetim çok sıkıntılı, bunu bile anca indirebildim 3 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 5b3şß€$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 mevzudan çok uzak adam spoylırı zeyna bebekle aşağı atlarken uzun hava çalıyodu, arkada görünen yer harran ovasıydı sanırım güzel olmuş, en iyi bölümü buydu sezonun, son bölümde toparladılar bari. o sarı kıza bu sezonda biri gayıgayıvereydi daha bi rahatlıcaktım ama olsun artık, seneye demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Bende lucretia nin atladigi sahnedeki muzige takildim, araklamislar resmen:))) Naevia vs. Ashur olmamis yahu. Crixus halen ezikleri oynuyor. Enemeyus ta erken mefta oldu. Tek tesellim Ilithia ilk sezondaki gibi yirtabilir durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 gannicus ne de güzel kahkahalar attı combat öncesi, acık ara bölümün en iyi anıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Gannicus hep gülüyor zaten :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar