Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 cetoritto said: cetoritto said: Az önce otelin resepsiyon katındaki mağazadan SPARTACUS VENGEANCE'ın ilk 9 bölümünü içeren dvd'yi 100 Taka'ya (1,25 Dolar'a karşılık geliyor)aldım. Bu arada SPARTACUS 1. ve 2. SEZON'ların her birini 200'er Taka'ya satıyorlar. Ulan hep mi bu gelişmemiş ülkeler aynı oluyor? Açtım şimdi DVDyi,4 bölüm var sadece dvd'de.Halbuki hem dvd kapağının üzerinde 9 bölüm yazıyor ve hem de satan çocuk öyle satmıştı bana.Vay arkadaş ya?!?! Korsan dvdden araba çıkacak değil di ya Çeto, anca eksik veya bozuk görüntü çıkacak tabii ki de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 MeSh said: ayrıca bu ilitya, bradley cooper'ın ikiz kız kardeşi falan olmalı abi ona karar verdim son bölümde. çok benziyolar lan. tek ben değilmişim ya, bi ara araştırma yapıcaktım bradley cooper la mı ikiz mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 HOUSE OF ASHUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yalnız şimdi aklıma geldi. dizi bittikten sonra hause of ashur çekseler çok efsane olur lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ahaha bende onu düşünmüştüm. Spartacus: The House of Ashur diye spin off yapsınlar. Bölümde baya güzeldi. Dat Slo Mo Seppia'nın ölümü çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 asıl Lugonun ööööö-öööööö-öööööö-ööööö diye koşuşu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Marv said: Şu Saxa ne vahşi hatun ya. Çok seksi dövüşüyor. :) ona ben de hastayım, pıçakları da almış eline off yerim ayrıca bölüm çok iyiydi gerçekten mısırlı baydı yalnız ya, hele doctore reyizi dövmesi filan çok saçma olmuş bi de seppia glaber'ı öldüremicekti zaten orası belliydi de illythia'nın ne şeytan olduğunu unutmuşum hiç beklemiyodum onu şok oldum lan ahah lugo da çok iyi bu arada ahah tam bir ayı oğlu ayının oğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Glaber Reis'in geçmişine spin off seri yapsınlar arada gelecek sezondan önce doyamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 lugo 50 yaşındaymış oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 belli ya vücut kırış kırış stallone abi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 lugo favorim artik. slow mo leap atmadan onceki IAAA IAAA IAAA diye kosusu kisminda karnim agridi. WE LOST BUT LITTEL MAN FIGHT LIKE GIANT saxa bariz gannikus götürcek sarışın hırçın ablamızı. başkası da tameleyemez zaten onu ghffdh. çok yırtıcı bir kedi gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 reyise yakışır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Oenomaus eyepatch falan taksa tam badass olur...öldürmesinler şu adamı çok üzülürüm valla neden olmasın? sdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 tek tek hepsi olucek iste ya, sirayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 içimden bir ses şu gay couple dan biri inecekmiş diyo, öteki sezon hırs yapsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 nasir erkegin hası olup cıkcak,manitasını ashur cizecek sonra ashur da kardeşi cıkcak suriyeli olduklarından daha sonra kardeşinden intikam icin yanıp tutuscak cehennem evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Harbi cehennem evet abi şu yazdıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sagat fikri çok güzelmiş helal :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 aquila said: tek tek hepsi olucek iste ya, sirayla. Hepsi olmuyo bi kismini affediyolar ozellikle kadinlari, yani orjinalinde oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ashur ölürse diziyi izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 seppia 2x09 boynu kesildikten sonra kanlar akarken hortumu gördük ulan. bari orda slowmo koymayın uzak çekim yapın. yönetmen gibi dingil seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 carotid arter havası yarattıklarını düşünmüştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 hadi gösterdin de oradaki tiplerin seviştiği ortama bak dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 spartacus bitiyor, game of thrones baslıyor gogogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar