Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thief 4 (Thi4f)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Abi oyuna epey bir cila çekilmiş cidden, ama hala yine de orjinalliğini koruyan yanları da var gibi. Dishonored da zira o kadar üvey evlat muamelesi yapılacak bir oyun değil ama bu kadar rip off olmaz bir oyun.

Dishonored'ı seven bunu da sever gibi bir şeyi üzülerek söylüyorum ben de maalesef, çoğu insan bunun için beklemedi bu kadar yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Abi oyuna epey bir cila çekilmiş cidden, ama hala yine de orjinalliğini koruyan yanları da var gibi. Dishonored da zira o kadar üvey evlat muamelesi yapılacak bir oyun değil ama bu kadar rip off olmaz bir oyun.

Dishonored'ı seven bunu da sever gibi bir şeyi üzülerek söylüyorum ben de maalesef, çoğu insan bunun için beklemedi bu kadar yıl.

diğer videolar kadar konsolvari gelmedi ama yine konsolvari. gelen tepkiler üzerine biraz ayar çekmişler belli. awesome button kill, focus sight, asasino'daki free run mantığı ve FOV şu an gözüme en çok batanlar. Ben pencerenin kenarından ortadaki tahtaya atlayacaksam, onun mesafesini, üzerinde durduğum yerin genişliğini vs. hesaplayıp ona göre gerilip atlayabilip tutturmam lazım, tutturamazsam düşmem lazım. o benim yeteneğimle alakalı olmalı, "oraya atlama tuşu"na basarak olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

fenris said:

valla eski thief oyunlarını ve dishonored ı seven biri olarak hiç zannetmiyorum bunu seveceğimi.

Dur dur... Moral bozmak yok.
Evet basbaya Dishonored olmuş ama yeteri kadar esinlenmişlerse (?!) Disnonored'dan gene de iyi iş çıkabilir.
e bu iyi bi dihonored clone u olursa biz thief diye ne oynayacağız? ona da goblinli bi oyun geliyordu ona bakarız artık... ama her türlü bi title daha gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...