Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Thief2yi hatta ilk 3 oyunu gece yalnızken oynamak kalp krizi sebebiydi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 oyun niye bu kadar ucuz steam'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Seru said: oyun niye bu kadar ucuz steam'de? adam rusya fiyatıyla alışveriş yapıp sonra niye ucuz diyor hasdufhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 lan şu alıntıları doğru kullan, hala öğrenemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 şu var doom3 motoru ile vanilla thief yapmışlar. güzele benziyor. http://www.thedarkmod.com/main/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Almak isterseniz. 60 TL'den var elimde kodlar bu arada Thief için. 29 dolar falan oluyor yani. İsteyenler PM atsın. (Daha baya var çıkmasına tabi ama belirteyim dedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 vaako51 said: güzel görünüyor abi millet neyini beğenmiyor anlamadım. Çünkü: Gallant said: Sadece adi Thief, eski oyunlarla hicbir alakasi kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 O gameplay videosu ultra easyde falandir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://www.thedarkmod.com/main/ Çok üzülmeye, ağlamaya gerek yok, gönül verenler burdan devam edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Gsi7sIwdK5I dishonored modu gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dishonored zaten Thieften ilham almıştı, şimdi de Thief Dishonoreddan fikirler kullanmış. Thiefleri çıktıkları zaman oynamış biri olarak bana güzel geldi bu video, vay o eskilerin sihirli atmosferi yok vay rerörö diye yobazlık yapmaya gerek yok bence,fena değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şu oyun laflarımı bana yedirsin böyle hayvan gibi kapak olsun falan istiyorum ama yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 konuya, hikayeye, apsürt aletlere kasacaklarına sadece hırsızlık yapacağımız bir oyun yapsalar daha iyi olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 olur tabii de, gerçeklikten çok casual şeyler istiyor ABD ergenleri, napacaksın elden gelen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=OEtC9X3Pnao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ulan traileri bak dishonored'in aynısı, yazmıştım ben ilk sayfalarda. ilk sayfa değilmiş lan hepitopu bir önceki sayfaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi oyuna epey bir cila çekilmiş cidden, ama hala yine de orjinalliğini koruyan yanları da var gibi. Dishonored da zira o kadar üvey evlat muamelesi yapılacak bir oyun değil ama bu kadar rip off olmaz bir oyun. Dishonored'ı seven bunu da sever gibi bir şeyi üzülerek söylüyorum ben de maalesef, çoğu insan bunun için beklemedi bu kadar yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 valla eski thief oyunlarını ve dishonored ı seven biri olarak hiç zannetmiyorum bunu seveceğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 fenris said: valla eski thief oyunlarını ve dishonored ı seven biri olarak hiç zannetmiyorum bunu seveceğimi. Dur dur... Moral bozmak yok. Evet basbaya Dishonored olmuş ama yeteri kadar esinlenmişlerse (?!) Disnonored'dan gene de iyi iş çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 dishonored baya gereksiz bi oyundu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Nazca said: Abi oyuna epey bir cila çekilmiş cidden, ama hala yine de orjinalliğini koruyan yanları da var gibi. Dishonored da zira o kadar üvey evlat muamelesi yapılacak bir oyun değil ama bu kadar rip off olmaz bir oyun. Dishonored'ı seven bunu da sever gibi bir şeyi üzülerek söylüyorum ben de maalesef, çoğu insan bunun için beklemedi bu kadar yıl. diğer videolar kadar konsolvari gelmedi ama yine konsolvari. gelen tepkiler üzerine biraz ayar çekmişler belli. awesome button kill, focus sight, asasino'daki free run mantığı ve FOV şu an gözüme en çok batanlar. Ben pencerenin kenarından ortadaki tahtaya atlayacaksam, onun mesafesini, üzerinde durduğum yerin genişliğini vs. hesaplayıp ona göre gerilip atlayabilip tutturmam lazım, tutturamazsam düşmem lazım. o benim yeteneğimle alakalı olmalı, "oraya atlama tuşu"na basarak olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Apis said: fenris said: valla eski thief oyunlarını ve dishonored ı seven biri olarak hiç zannetmiyorum bunu seveceğimi. Dur dur... Moral bozmak yok. Evet basbaya Dishonored olmuş ama yeteri kadar esinlenmişlerse (?!) Disnonored'dan gene de iyi iş çıkabilir.e bu iyi bi dihonored clone u olursa biz thief diye ne oynayacağız? ona da goblinli bi oyun geliyordu ona bakarız artık... ama her türlü bi title daha gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bu yeni konsollarda live streaming acaip oldu, birileri street date'i kirmis millet ps4 ile streamliyor su an oyunu... publisherlar nasil aglayip bi kisitlama getirecek ilerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Launch trailer: http://www.youtube.com/watch?v=of_3FxnsCZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar