Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fingerprint olayı çok da rahatsızlık verici bişey değil de görev imleci olayı bayar feci şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 >Midnight >I quick travel to the tavern >Some rich faggot is drunk and heading home >I follow him >I QTE his lock >Activate my super t4ffer vision >Steal all glowing blue objects >Suddenly I hear footst-SCREEN POP UP, THE WORLD TURNS WHITE >I crouch >The rich faggot passes right next to me >Oh fuck oh fuck >He notices all the shit is gone >Before he can do anything I press X to do a silent takedown >SILENT TAKEDOWN: +150 XP >I leave the house >HOUSE CLEANED 100%: +300 XP >I upgrade my speed and HP stats and quick travel to home Feels good to be a thief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ismi Thief diye degisti bunun , 4 olmayacakmis, duzeltsin mod birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 nisan 2 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kaede said: nette herkes reboot diyor lan neyse şunların bir tanesi bile doğruysa oynanmaz zaten said: >quest arrow pointing to your goal >new Focus mechanic that is the V.A.T.S. of stealth. Slows down time and highlighs interactive stuff. >new Fingerprints system that will tell you which drawers and storages are worth stealing, and which aren't, without the need to risk yourself without knowing beforehand. >Upgradeable equipment at the end of the level, RPG-like, and many collectible decorations. >Garrett is now neutral evil. >Setting and story confirmed for Dishonore copycat. lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ninja tabi giyiyor. Ninja no kirigakure ryu kullaniyor.Shuriken kullaniyor ve Thief deniyor. Tebrik ediyorum Avrupayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne dionuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Demek istiyorum ki; Video da kullanilan infiltrate taktiklerinin hepsi ninjutsudan esinlenilmis. Kullandigi ayakkabi ve firlattigi kapsul gibi olan nesneler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 oyunun adı thief 4 değil yalnız thief direkt, reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 "quest arrow pointing to your goal" Bu ne lan??!? Master thief im arkadas ben, yolumu bilirim. Gecen birisine cok param olsa thief in yenisini yaptiririm gibi enteresan bir laf etmistim. Adamlarin batman+ninja karisimi bisi yaptigini gorunce uzuldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 T4ief kurtarir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 çıkış tarihi belli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Gallant said: "quest arrow pointing to your goal" Bu ne lan??!? Master thief im arkadas ben, yolumu bilirim. Gecen birisine cok param olsa thief in yenisini yaptiririm gibi enteresan bir laf etmistim. Adamlarin batman+ninja karisimi bisi yaptigini gorunce uzuldum resmen. Bu konuda bende biraz uzuldum cunku. Thief in yapisi hep ninjalardan uzak tutulmustu. Ama bu sefer Ninja kavramini direk alip Thief diye tanitmak daha bir hayal kirikligi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 http://www.polygon.com/2013/4/26/4269912/thief-reboot-impeded-by-office-politics-high-level-departures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bu oyun umarım çıkmaz, ne zaman bir haber olsa hep saçma şeyler geliyor önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 gameinformer a verdikleri demo için 10 ay harcamışlar ama ortada o demodaki gibi çalışan bir oyun yokmuş zaten :p lead designerlar falanda ayrılmış hep şirketten, e3 e kadar toplayabilirlerse toplarlar yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Thief preview: http://www.pcgamer.com/previews/thief-preview-garrett-returns-to-a-city-of-voyeurism-and-detail-power-and-character/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qwnHLHdxvqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ööf abi o yay ne öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yes i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bliksem said: ööf abi o yay ne öyle ya? Compound Bow gibi duruyor, ama tekerlek şeysi olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar