Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Surekli bulusmak vakit gecirmek isteyen sevgili

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

bigün ben de intihar etmesem de kız arkadasımın delirtmesi sayesinde hastaneye kaldırılmıstım nefes daralması titreyerek sinir boşalması falan teşhisleri koymuşlardı ama o serumun içine damlattıkları bi sakinleştirici var off ayagımı yerden kesti resmen kanatlandım abi

konunun baya dısına kaymıs olabilirim affola
Sosyal ağlarda paylaş

esas konuya dönersek, bu aslında kızların çok büyük bir sorunu. Kız dediğin canlının hobisi yok abicim, esas sorun bu. Yani elbet aralarında müzikle bir şeyle uğraşan kesim hobi edinmiş kesim var da, büyük çoğunluğu böyle. Erkeğin sürekli bir hobileri, takip ettiği bir şeyler oluyor, futbol, formula 1, bilgisayar oyunları, spor, düzenli halısaha maçlar, en kötü yabancı dizileri takip etmek falan filan. Kız dediğinin çok büyük kısmı böyle aktivitelere uzak. Kendi aralarında dedikodu ve alışveriş dışında bir sosyal aktiviteleri, kendilerini verebilecekleri bir hobi bulmaları ihtimali olmayınca da sıkılıyolar haliyle.

İşe girerken cv'sinde hobilere "müzik dinlemek, kitap okumak, sinema" yazmak kadar acınası bir durum bu :) Ama yapacak bir şey yok, bir hobiye yönlendirmeye çalışacaksın işte. Ama hobiyi de iyi seç, çift aktivitesi olursa dans mans gibi, o zaman yine kurtaramazsın paçayı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi
-yabancı dizi izlemeyen
-forumdayım diyince "o ne?" diyen
-her napıyosun dediğimde "oturuyorum öyle boşboş" diyen
-bizim şarkımızı seçerken 2-3 yıllık popcularla gelen ama eric clapton'a burun kıvıran
-oyunumla kendini kıyaslayan
-deneme sınavında benden az puan yapınca "sen niye çok yapıyosun" diye bana kızan

bir kız arkadaş is-te-mi-yor-um.

tam tersi varsa öm. sdfsasd

d.n. Yukarıda yazanların hepsi başımdan geçmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

trainspotting23 said:

abi
-yabancı dizi izlemeyen
-forumdayım diyince "o ne?" diyen
-her napıyosun dediğimde "oturuyorum öyle boşboş" diyen
-bizim şarkımızı seçerken 2-3 yıllık popcularla gelen ama eric clapton'a burun kıvıran
-oyunumla kendini kıyaslayan
-deneme sınavında benden az puan yapınca "sen niye çok yapıyosun" diye bana kızan

bir kız arkadaş is-te-mi-yor-um.

tam tersi varsa öm. sdfsasd

d.n. Yukarıda yazanların hepsi başımdan geçmiştir.

Yaş kaç?
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yıkama da bi acaipmiş sanırım zift gibi bişey mi ne yediriyolarmıymış içiriyolarmıymış kusuyomuşun falan galba

aktif kömür denen bi meret(yanlış bilmiyosam bi kaç bitkinin karbonlaştırılmış hali) veriliyor distile su ile birlikte.ilaçlardaki etken maddelerin kendine yapışmasını sağlayıp emilmesini engelliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

vaniLLe said:

ben aynisinin erkek versionunu da gördüm.

aman amanamanamanamananaannaa

Allah (hi dude) benden sonraki kiz arkadaslarina sabir versin, o kadar diyorum.
ki biz o tiplere halk arasinda anne kuzusu diyoruz.
tahmin ettiğim kişi mi lan

hayor.

http://www.innocentenglish.com/funny-pics/lolcats/kitten-reading-mind.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...