Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yıkama da bi acaipmiş sanırım zift gibi bişey mi ne yediriyolarmıymış içiriyolarmıymış kusuyomuşun falan galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hastaneye buğulu gözlerle gidip koridorda koşarak doktor bey durumu nasıl dedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 beceriksiz karı intihar etmeyi bile beceremiyorsun deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yok ya gitmedim işim olmaz. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bigün ben de intihar etmesem de kız arkadasımın delirtmesi sayesinde hastaneye kaldırılmıstım nefes daralması titreyerek sinir boşalması falan teşhisleri koymuşlardı ama o serumun içine damlattıkları bi sakinleştirici var off ayagımı yerden kesti resmen kanatlandım abi konunun baya dısına kaymıs olabilirim affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 zaten konuyu baya saptırdık biz sorun yok heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kadinlarin intaharlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 konuyu daha fazla dağıtanlar otoritemin demir çizmesi altında ezilecektir yok şaka, paylaşın işte anılarınızı filan ne güzel ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 esas konuya dönersek, bu aslında kızların çok büyük bir sorunu. Kız dediğin canlının hobisi yok abicim, esas sorun bu. Yani elbet aralarında müzikle bir şeyle uğraşan kesim hobi edinmiş kesim var da, büyük çoğunluğu böyle. Erkeğin sürekli bir hobileri, takip ettiği bir şeyler oluyor, futbol, formula 1, bilgisayar oyunları, spor, düzenli halısaha maçlar, en kötü yabancı dizileri takip etmek falan filan. Kız dediğinin çok büyük kısmı böyle aktivitelere uzak. Kendi aralarında dedikodu ve alışveriş dışında bir sosyal aktiviteleri, kendilerini verebilecekleri bir hobi bulmaları ihtimali olmayınca da sıkılıyolar haliyle. İşe girerken cv'sinde hobilere "müzik dinlemek, kitap okumak, sinema" yazmak kadar acınası bir durum bu :) Ama yapacak bir şey yok, bir hobiye yönlendirmeye çalışacaksın işte. Ama hobiyi de iyi seç, çift aktivitesi olursa dans mans gibi, o zaman yine kurtaramazsın paçayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 genellikle kızlara bizim toplumda biçilen hobi,dikiş nakış yemek ve koca bulmak olduğundandır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi -yabancı dizi izlemeyen -forumdayım diyince "o ne?" diyen -her napıyosun dediğimde "oturuyorum öyle boşboş" diyen -bizim şarkımızı seçerken 2-3 yıllık popcularla gelen ama eric clapton'a burun kıvıran -oyunumla kendini kıyaslayan -deneme sınavında benden az puan yapınca "sen niye çok yapıyosun" diye bana kızan bir kız arkadaş is-te-mi-yor-um. tam tersi varsa öm. sdfsasd d.n. Yukarıda yazanların hepsi başımdan geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben aynisinin erkek versionunu da gördüm. aman amanamanamanamananaannaa Allah (hi dude) benden sonraki kiz arkadaslarina sabir versin, o kadar diyorum. ki biz o tiplere halk arasinda anne kuzusu diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trainspotting23 said: abi -yabancı dizi izlemeyen -forumdayım diyince "o ne?" diyen -her napıyosun dediğimde "oturuyorum öyle boşboş" diyen -bizim şarkımızı seçerken 2-3 yıllık popcularla gelen ama eric clapton'a burun kıvıran -oyunumla kendini kıyaslayan -deneme sınavında benden az puan yapınca "sen niye çok yapıyosun" diye bana kızan bir kız arkadaş is-te-mi-yor-um. tam tersi varsa öm. sdfsasd d.n. Yukarıda yazanların hepsi başımdan geçmiştir. Yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 karı milletinin sırtında sopayı, karnında sıpayı eksik tutmıycaksınız, siz yanlış yapıyosunuz ahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 çok komik maddeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Black-ice said: yıkama da bi acaipmiş sanırım zift gibi bişey mi ne yediriyolarmıymış içiriyolarmıymış kusuyomuşun falan galba aktif kömür denen bi meret(yanlış bilmiyosam bi kaç bitkinin karbonlaştırılmış hali) veriliyor distile su ile birlikte.ilaçlardaki etken maddelerin kendine yapışmasını sağlayıp emilmesini engelliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Xaenin said: trainspotting23 said: -bizim şarkımızı seçerken 2-3 yıllık popcularla gelen ama eric clapton'a burun kıvıran Yaş kaç? 21 Fistan said: çok komik maddeler paylasma sebebim odur abi zaten aslında ağlanacak halime gülüyorum şu an bu dışavurumlarla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bizim şarkımız nasıl bir kavramdır ya? Şeçiyorsunuz bir de :S Clapton kötü zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 21 yaşında ne deneme sınavı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Sparkcaster said: 21 yaşında ne deneme sınavı?dgs'ye hazırlanıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 wonderful tonight seçmiştir bir de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 vaniLLe said: ben aynisinin erkek versionunu da gördüm. aman amanamanamanamananaannaa Allah (hi dude) benden sonraki kiz arkadaslarina sabir versin, o kadar diyorum. ki biz o tiplere halk arasinda anne kuzusu diyoruz.tahmin ettiğim kişi mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ne kadar kötü lan böyle ilişkiler. 24saat bile dayanamam ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 olitere said: vaniLLe said: ben aynisinin erkek versionunu da gördüm. aman amanamanamanamananaannaa Allah (hi dude) benden sonraki kiz arkadaslarina sabir versin, o kadar diyorum. ki biz o tiplere halk arasinda anne kuzusu diyoruz.tahmin ettiğim kişi mi lan hayor. http://www.innocentenglish.com/funny-pics/lolcats/kitten-reading-mind.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben bülent ersoy dicektim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar