Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLIZZORT LOLOLOLOL (neden serverlar down)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

abi ben de diyorum zaten ortada acık, exploit, bug vs. gibi bisey yok. ama kısa vadede pet vs. alarak oyun ici fayda saglayanlar yuzunden bunu kullananlar ucurulacak. ama tabi kotick cakal, hesapları ucurmazlar, odeyene kadar dondururlar. yani herkese yine hesabına erisim hakkını bırakırlar, oyuncuyu kaybetmek yerine odeme yapmaya zorlarlar. bu da gayet guzel bir ceza bu yolla kendine fayda saglamaya calısanlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ahahah, bi yandan korsana karşı cık, öbür yandan gel buraya "hakkıdır dolandırmak de", hemde korsanın ötesinde blizzardın server kaynaklarını kullnıcak bir dolandırma olayına.

actiblob istisnai bir durum, elimden gelse çengel atarım datacenter kablolarına. axis of ebül.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi ben de diyorum zaten ortada acık, exploit, bug vs. gibi bisey yok. ama kısa vadede pet vs. alarak oyun ici fayda saglayanlar yuzunden bunu kullananlar ucurulacak. ama tabi kotick cakal, hesapları ucurmazlar, odeyene kadar dondururlar. yani herkese yine hesabına erisim hakkını bırakırlar, oyuncuyu kaybetmek yerine odeme yapmaya zorlarlar. bu da gayet guzel bir ceza bu yolla kendine fayda saglamaya calısanlara :)

toggie bence editle lan bu mesaji
koticckin kulagina gider
eauheauh
wala super fikirmis cunku
s... sey yane seve seve odetme plani eauheahu
hic dusunmemistim
avukat felanda yok
ya petlerin parasini ode yada accen banli kalcka
uheauheau
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

toggie said:

toggie bence editle lan bu mesaji
koticckin kulagina gider
eauheauh
wala super fikirmis cunku
s... sey yane seve seve odetme plani eauheahu
hic dusunmemistim
avukat felanda yok
ya petlerin parasini ode yada accen banli kalcka
uheauheau

ben bile dusunmussem kotick coktaaan kafasına koymustur. zaten bu sekilde olacak gorursunuz :) wow oynamayı ozledim yalnız su olaydan sonra ya. 2 sene oldu nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arkadasin antalyadaki fake acc'i ile calestial steed (her ne haltsa) alip.. benm hesaba gift yaptık :p (istanbuldaym bnde)
adamlar petimi almaya kalkarsa elimde gift maili var.. her türlü win win yani

super fikir
tabe hediyenin calinti olmasi sirf hediye oldugu icin geri alinamaycagi anlamina geliyo
hirsizlar hic dusunmemisti bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...