Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahahah, bi yandan korsana karşı cık, öbür yandan gel buraya "hakkıdır dolandırmak de", hemde korsanın ötesinde blizzardın server kaynaklarını kullnıcak bir dolandırma olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ustune bide bankayi dolandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi ben de diyorum zaten ortada acık, exploit, bug vs. gibi bisey yok. ama kısa vadede pet vs. alarak oyun ici fayda saglayanlar yuzunden bunu kullananlar ucurulacak. ama tabi kotick cakal, hesapları ucurmazlar, odeyene kadar dondururlar. yani herkese yine hesabına erisim hakkını bırakırlar, oyuncuyu kaybetmek yerine odeme yapmaya zorlarlar. bu da gayet guzel bir ceza bu yolla kendine fayda saglamaya calısanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uVf6eget04A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Cuce said: ahahah, bi yandan korsana karşı cık, öbür yandan gel buraya "hakkıdır dolandırmak de", hemde korsanın ötesinde blizzardın server kaynaklarını kullnıcak bir dolandırma olayına. actiblob istisnai bir durum, elimden gelse çengel atarım datacenter kablolarına. axis of ebül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 haters gonan hate diyosun yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iste sam in lawful goodlugu buraya kadar -aga banking fraud yaptin, blizzardi dolandirdin? -hayat mekanikleri izin veriyor, ben ne yapiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://www.sessizyusuf.net/wp-content/uploads/2010/05/robin-hood.jpg lawful hood rolladım son charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kul hakkı yemek büyük günahtır. İster sanal olsun ister gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 toggie said: abi ben de diyorum zaten ortada acık, exploit, bug vs. gibi bisey yok. ama kısa vadede pet vs. alarak oyun ici fayda saglayanlar yuzunden bunu kullananlar ucurulacak. ama tabi kotick cakal, hesapları ucurmazlar, odeyene kadar dondururlar. yani herkese yine hesabına erisim hakkını bırakırlar, oyuncuyu kaybetmek yerine odeme yapmaya zorlarlar. bu da gayet guzel bir ceza bu yolla kendine fayda saglamaya calısanlara :) toggie bence editle lan bu mesaji koticckin kulagina gider eauheauh wala super fikirmis cunku s... sey yane seve seve odetme plani eauheahu hic dusunmemistim avukat felanda yok ya petlerin parasini ode yada accen banli kalcka uheauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Viktor said: iste sam in lawful goodlugu buraya kadar -aga banking fraud yaptin, blizzardi dolandirdin? -hayat mekanikleri izin veriyor, ben ne yapiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mahelledeki bakkal gece kapıyı acık unutsa senelerdir benden deli para kazandı diye dukkanı bosaltıcak demek millet bu hale gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Viktor said: iste sam in lawful goodlugu buraya kadar -aga banking fraud yaptin, blizzardi dolandirdin? -hayat mekanikleri izin veriyor, ben ne yapiyim? HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "bob'un malını çalanlar true crime işliyorrrrr :( :( :(" http://2.bp.blogspot.com/_71c27QdIrMU/TLwsw4dAhOI/AAAAAAAAAis/-LtfCt12Q9I/s1600/6866.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Viktor said: iste sam in lawful goodlugu buraya kadar -aga banking fraud yaptin, blizzardi dolandirdin? -hayat mekanikleri izin veriyor, ben ne yapiyim? ağğbbbiiiii ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: toggie said: abi ben de diyorum zaten ortada acık, exploit, bug vs. gibi bisey yok. ama kısa vadede pet vs. alarak oyun ici fayda saglayanlar yuzunden bunu kullananlar ucurulacak. ama tabi kotick cakal, hesapları ucurmazlar, odeyene kadar dondururlar. yani herkese yine hesabına erisim hakkını bırakırlar, oyuncuyu kaybetmek yerine odeme yapmaya zorlarlar. bu da gayet guzel bir ceza bu yolla kendine fayda saglamaya calısanlara :) toggie bence editle lan bu mesaji koticckin kulagina gider eauheauh wala super fikirmis cunku s... sey yane seve seve odetme plani eauheahu hic dusunmemistim avukat felanda yok ya petlerin parasini ode yada accen banli kalcka uheauheau ben bile dusunmussem kotick coktaaan kafasına koymustur. zaten bu sekilde olacak gorursunuz :) wow oynamayı ozledim yalnız su olaydan sonra ya. 2 sene oldu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadasin antalyadaki fake acc'i ile calestial steed (her ne haltsa) alip.. benm hesaba gift yaptık :p (istanbuldaym bnde) adamlar petimi almaya kalkarsa elimde gift maili var.. her türlü win win yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gift olsun ne farkeder. petin parası odenmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 benm bundan haberim yok ama :D gift geldi bana bende kullandm.. banlık yada beni bozcak durum olmaz.. haberim yok olaydan derim pet gider en kötu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: arkadasin antalyadaki fake acc'i ile calestial steed (her ne haltsa) alip.. benm hesaba gift yaptık :p (istanbuldaym bnde) adamlar petimi almaya kalkarsa elimde gift maili var.. her türlü win win yani super fikir tabe hediyenin calinti olmasi sirf hediye oldugu icin geri alinamaycagi anlamina geliyo hirsizlar hic dusunmemisti bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: benm bundan haberim yok ama :D gift geldi bana bende kullandm.. banlık yada beni bozcak durum olmaz.. haberim yok olaydan derim pet gider en kötu ipden arkadaşlık durumlarına da bakabiliorum kim kimin arkadaşı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lol dedim ya abi.. en en en kötu ihtimalle hediye geri alınır.. bana giren cıkan bisey olmaz.. ban fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sana göre öyle ama öyle bir sözleşme accept ediyoruzki adam banlar üzerine hiçbişi yapamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar