liberal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 u an oyun pazartesine kadar bedava, biliyorsunuzdur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 $46.89 ne büyük indirim hemen almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 almayın bu oyunu. kandırdı şerefsizler elite gelecek diye gelmedi pc ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Beleşken bile kimse sallamıyor, o derece dandik... bi de utanmadan BF3'e rakip oluyor asdasdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 beleş mw3 skyrimle aynı neredeyse ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Oyunu indirdim oynamaya üşendim dedim bin tane hileci vardır. İstatistiklere baktığımda 3. sıradaydı yükselme var ama asf Resim yha cs oynayan mı varö yha sene 2012 diyen casuallara da tokat gibi cevap olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 casuallar ayağınızı denk alın osmanyak geldi. bu dünyayı sizlere dar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hileciyle karşılaşmadım ama oyun çok geyik lan. submachine gunlar feci overpowered olmuş sanki. benim kullandığımın üst modelini kullanan bi adam görmüştüm, adam oyun boyunca etrafta koşup durdu sadece, 2 death'i mi ne vardı. extended magazine felan almış, ateş edince de belli olmuyor. sanki tek ateşte ölüyormuşsun gibi hissediyorlar. merak ettim ben de denedim. submachine ile oynuyunca herkesi yatırıyorum her maçın birincisi oluyorum. kurşun bitene kadar kim karşıma çıkarsa ölüyor. accuracy'si çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 knoxville said: casuallar ayağınızı denk alın osmanyak geldi. bu dünyayı sizlere dar eder. auhuaje adam casualların korkulu rüyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 gercekten lesmis ya. iyi ki almamısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AYM1gsD-QjA Sirf Raven para kazansın diye alsam mi acep? Ah ulan ah Raven bu hallere dusucek firma miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Tango sucka bambi var mi bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yok onlar OPFOR'daydı araplar yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 O tiz ergen seslerinin eşşeğin bi tarafındaki kelebek gibi durduğunu ne zaman farkedecekler acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 oha liberation bf3'teki metro haritasına benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-modern-warfare-2 alakasız ama 2. si 10 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 mahmud_mahmudov said: O tiz ergen seslerinin eşşeğin bi tarafındaki kelebek gibi durduğunu ne zaman farkedecekler acep. Son haline bakmak gerek iş bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ya ben bu oyunda şeyi anlamadım. ölünce killcam'i izliyorum da, bazen adamın ben binanın arkasındayken duvar üstünde beni birebir takip ettiğini, ona yakın olan kapıdan çıktığım an tetiğe bastığını görüyorum. o binaya girdiğimi görmüyor, ama "YOU" yazan noktayla eşit olarak imleci hareket ediyor. çok çok şanslı oyuncular mı yoksa cheat felan mı kullanıyor bu tip adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 e cheat tabi ki. çok uzun zamandır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 hile çok pcde sallıyorum 1000000 aktif oyuncu varsa 50000 i hileci rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 mahmud_mahmudov said: 6:23 aahahahahhaahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 fransız aksanını çok iyi vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 ben sabğii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 kalof oynarken pingim kötü geliyor bana ya. ping test yaptım fransada bi yerle şu çıktı. http://www.pingtest.net/result/60135564.png aslında hiç fena da değil ping ama ben daha görmeden beni vurmalarına ayar oluyorum. acaba bu serverların amerikada olma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar