Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bu oyunun multisini kötü yapan şeyler nedir biri açıklayabilir mi? cod mw1'den beri fps oynamıyorum ve bf3 ile geri döndüm falan çok zevkli eğlenceli oyun müthiş bilmemne ama competitive kısmı olmaması rahatsız ediyo resmen.

hani fps mekaniği olarak mı kötü? aim/wep mi kötü? recoil falan mı yok? nedir oyunu kötü yapan? mw2'den farksız olması falan mı?
hakkaten bilmediğimden soruyorum mw2 oynamadım.

ciddiye alınır bir fps mi yani yoksa 2 ay ömrü olan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Competitiveness 0 gerçekten de, ama belki de amaç da bu olabilir, casuallar rahat oynasın diye. Single kısmının ömrü oyun bitene kadar. Multisi de genellikle bi sonraki CoD çkana kadar oluyo. Rahatlıkla girip bi iki el oyniyim çıkiyim, arada belki achievement/challenge falan tamamlarım diyebiliyosun her şey session bazlı olduğu için. Oyunun %90'ı competitive değil çünkü, clan, turnuva gibi sorumlulukların yok.

Edit: Recoil falan var da, oyunda o kadar çok cheese var ki, ister istemez ciddiye alınabilirliği düşürüyo oyunun. Bi de oyuncuların yaş ortalamasının gerçekten 11'i falan geçmemesi durumu var sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben arada oynuyorum level 52 oldum en son.
kötü degil bence ama böyle dört bir yandan füze el bombası roketatar uçak şu bu yagması gerek benim için gerçek savaş ortamı bu diyorsan begenmezsin. codta bomba bölgesine girip yerleşmediysen öyle olmuyor. tetigi hızlı çeken kazanır tarzı bir oyun var. birde sniperlara uygun harita yok sanırım sniper alan kişi sayısı az baya.
önceki oyunlarda helikopter şu bu oldukça dengeleri bozuyordu şimdi biraz daha düzelmiş gibi artık o özel şeyleri çagırmanın paketleri var assault-support-assasin diye support ta mesela toplam öldürdügüne bakıyor ona göre özel şeyleri çagırıyorsun kendine güveniyorsan assault alıyorsun ondan ölünce sıfırlanıyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya böle gungame takılıcam adam vurucam diyosan guzel baya, o acıdan zaten cok daha iyi bf3ten ondan süphen olmasın.

sniper'ı acogla kullnıyorum ben, quick scope kafası işte.

bide specialst alıyosun, öle killstreak cagırıcam derdi bile kalmıyo, adam vuruyon sadece miss gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=1gLSggtPeyQ

Mesela böyle sdf

O değil de bana quick scope öğretin ya. Bi süredir %80 fail olarak deniyorum da, bikaç defa duvara sıktığımda gördüğüm, Barrett hareket halinde değilken crosshair'ın tam ortasını vuruyo zaten. Scope açmanın tek amacı tam scope'un crosshairı yardımıyla tam orta noktayı vuruyo olduğunu doğrulamak mı? Eğer öyleyse monitörün ortasına ufak bi nokta koyarım sdfa
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

işte onu soruyodum kompitetüf yanını. yokmuş. kasmiym hiç o vakit almaya falan keza verdiği eğlence olarak bakılınca bf3 daha keyiflidir eminim

Bence alma, IWNET uzerinden ranked oyun oynayabildigin icin sadece dedicated server yok denebilir, playerlar hostluyor surekli oyunlari, lagdan kirilip gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...