Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 dün minibüste tanıklık ettiğim bi diyaloğu anlatayım. 6-7 yaşlarında bi çocuk annesiyle konuşuyor; -anne hani kolofduti diye bi oyun varya -hıı... (like i give a fuck) -kardeşim ona dadadati diyomuş biliyomusun eheühşehüefigş -hadi ya... 7 yaşında çocuk ve KARDEŞİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 noolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 O "dadadati" yerine baska bisi dese daha komik olabilirmis saka xeno sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 LathspeLL said: noolmuş? güncellenmemiş halini gördüm. sürüye katılıcam diye yapılmaması gereken hareketler bunlar sdfkgksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Riot shield buildimle kill alırkene http://cloud.steampowered.com/ugc/594706251565601863/7686776EF04B0FEB990A4160AC690F5BA2797F3D/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 sdfsdf faka bastık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bu oyunun multisini kötü yapan şeyler nedir biri açıklayabilir mi? cod mw1'den beri fps oynamıyorum ve bf3 ile geri döndüm falan çok zevkli eğlenceli oyun müthiş bilmemne ama competitive kısmı olmaması rahatsız ediyo resmen. hani fps mekaniği olarak mı kötü? aim/wep mi kötü? recoil falan mı yok? nedir oyunu kötü yapan? mw2'den farksız olması falan mı? hakkaten bilmediğimden soruyorum mw2 oynamadım. ciddiye alınır bir fps mi yani yoksa 2 ay ömrü olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Kötü değilki hatta mw2 den daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Competitiveness 0 gerçekten de, ama belki de amaç da bu olabilir, casuallar rahat oynasın diye. Single kısmının ömrü oyun bitene kadar. Multisi de genellikle bi sonraki CoD çkana kadar oluyo. Rahatlıkla girip bi iki el oyniyim çıkiyim, arada belki achievement/challenge falan tamamlarım diyebiliyosun her şey session bazlı olduğu için. Oyunun %90'ı competitive değil çünkü, clan, turnuva gibi sorumlulukların yok. Edit: Recoil falan var da, oyunda o kadar çok cheese var ki, ister istemez ciddiye alınabilirliği düşürüyo oyunun. Bi de oyuncuların yaş ortalamasının gerçekten 11'i falan geçmemesi durumu var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 işte onu soruyodum kompitetüf yanını. yokmuş. kasmiym hiç o vakit almaya falan keza verdiği eğlence olarak bakılınca bf3 daha keyiflidir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ben arada oynuyorum level 52 oldum en son. kötü degil bence ama böyle dört bir yandan füze el bombası roketatar uçak şu bu yagması gerek benim için gerçek savaş ortamı bu diyorsan begenmezsin. codta bomba bölgesine girip yerleşmediysen öyle olmuyor. tetigi hızlı çeken kazanır tarzı bir oyun var. birde sniperlara uygun harita yok sanırım sniper alan kişi sayısı az baya. önceki oyunlarda helikopter şu bu oldukça dengeleri bozuyordu şimdi biraz daha düzelmiş gibi artık o özel şeyleri çagırmanın paketleri var assault-support-assasin diye support ta mesela toplam öldürdügüne bakıyor ona göre özel şeyleri çagırıyorsun kendine güveniyorsan assault alıyorsun ondan ölünce sıfırlanıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ya böle gungame takılıcam adam vurucam diyosan guzel baya, o acıdan zaten cok daha iyi bf3ten ondan süphen olmasın. sniper'ı acogla kullnıyorum ben, quick scope kafası işte. bide specialst alıyosun, öle killstreak cagırıcam derdi bile kalmıyo, adam vuruyon sadece miss gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1gLSggtPeyQ Mesela böyle sdf O değil de bana quick scope öğretin ya. Bi süredir %80 fail olarak deniyorum da, bikaç defa duvara sıktığımda gördüğüm, Barrett hareket halinde değilken crosshair'ın tam ortasını vuruyo zaten. Scope açmanın tek amacı tam scope'un crosshairı yardımıyla tam orta noktayı vuruyo olduğunu doğrulamak mı? Eğer öyleyse monitörün ortasına ufak bi nokta koyarım sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Vingthor said: işte onu soruyodum kompitetüf yanını. yokmuş. kasmiym hiç o vakit almaya falan keza verdiği eğlence olarak bakılınca bf3 daha keyiflidir eminim Bence alma, IWNET uzerinden ranked oyun oynayabildigin icin sadece dedicated server yok denebilir, playerlar hostluyor surekli oyunlari, lagdan kirilip gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Şimdi efenim rusçudan aldık ; hep kullandığım steam hesabımdan vpn ile aktive etsem mi - patlama ihtimalini düşünüp yeni hesap açıp ona mı atsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Arkadaşım öyle yaptı, bayadır beraber oynuyoruz bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ARtik Memory hack ile istedigim oyunu kazanip istedigim oyunu sonlandira biliyorim istedigim an Yani oyun yine boka sardi cok acik birakmislar oyunda pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 back to ur fcking bf3 nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 CryMeARiverfix said: ARtik Memory hack ile istedigim oyunu kazanip istedigim oyunu sonlandira biliyorim istedigim an Yani oyun yine boka sardi cok acik birakmislar oyunda pff bravo aga başarılarının devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ahahah abi adam liseli diye boşa demiyoruz trolse ama inanılmaz başarılı takdir ediyorum bir liselinin her aspektini başarıyla toplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 akimbo kullananlardan sıkılınca çare yok bende kullanmaya başladım. fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Çıkalı yıl oldu hala hile yapanlar var. Hesapta 15 yıl ban falan vermişlerdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar