LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 750k ötesi yalan. Oyun SteamWorks ve Steam istatistiklerinde oyunun multiplayer'ını kullanan peak oyuncu sayısı 250k idi. Şuan mesela 50k. EDIT: Skyrim 200k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 LathspeLL said: 750k ötesi yalan. Oyun SteamWorks ve Steam istatistiklerinde oyunun multiplayer'ını kullanan peak oyuncu sayısı 250k idi. Şuan mesela 50k. Lol, benim 300k iyimser olmus EDIT: Skyrim'in pirate copylerini sayiyor mu steam; non-steam game diye eklenirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bright said: Ya simdi bir seyi acikliga kavusturalim. Ben ilk COD oyunundan beri COD faniydim ta ki MW2 ve BO'a kadar (ki onceki BF oyunlarinin hicbirini aktif olarak oynamadim). Multiplayera login olmus adam muhtemelen Activision'un ladder'inda yer alan 750k adamdan biridir veya singleplayer'a login olmus biri. Bir kere oynamak ladder'a girmeye yetiyordur anlatmak istedigim. Oyun arasi kiyaslama bende yapmamaya calisiyorum, ancak satis rakamlarinda kiyaslama yapmamak elde degil. BO'de verilen ranked dedicated server gibi guzel bir ozelliginse bu oyunda olmamasi pardon ama sacmaligin daniskasi. PC'de bilincli olarak FPS oynayan biri olarak IWNET uzerinden COD oynayacagima 20 pingli bi CS serverina girer takilirim daha keyiflidir. MW2 grafikleriyle asagi yukari hicbir fark olmamasi gene ucuzluktan ve 2 sene produksiyon suresi olan COD oyunlarinin release'e yetistirilmesi yuzunden olan bir durum. Hile konusundan bahsedilmis, wallhack ve aim'i bu kadar sene sonra hala anliyamiyorsaniz soyleyebilecek birseyim yok :) Activision Blizzard (su anki adiyla) full ticarete oynayan bir firma ki ne kadar satarlarsa satsinlar gene son quarterlarda zarar acikladilar yanlis hatirlamiyorsam. Yaptiklari oyunlar da tamamen satilma amacli oluyor ve gecmis basarilarindan faydalanma politikasini takip ediyorlar bu konuda (WoW, DIII, CoD, SC2). Kalite ve yenilik namina pek bir ozellik tasimiyor kanimca son cikan oyunlari. Tl;dr versiyon: MW3 multiplayer seride onceki oyunlarindan sonra ufak degisiklikler haric hicbir yenilik icermeyen; gerek grafik, gerek sound, gerek PC dostlugu konusunda bes para etmeyen; oynayabilmek icin hicbir yetenek istemeyen; tamamen milletin parasini olabildigince somurme amacli piyasaya surulmus dandik bir oyundur. Umidimiz hayirlisiyla insanlarin da bunun farkina varmasidir. Tldr i okudum, ama duana şöyle ek yapayım. Allah insanlara zevk ve renklerin değişebileceğini, alınan keyfin sdc grafiğe bağlı olmadığını anlayacak algı nasip etsin amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 LathspeLL said: 750k ötesi yalan. Oyun SteamWorks ve Steam istatistiklerinde oyunun multiplayer'ını kullanan peak oyuncu sayısı 250k idi. Şuan mesela 50k. EDIT: Skyrim 200k :) Temem ben ladder sayısını burada duydum :) 50k kadar bebe cod oynuo o zaman. Hem şükredin mw olmasa o bebeler bf3 oynardı mazallah o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bf3 baydı benı acıkcası, mw3 daha keyifli dandun olabilir. bf3'ün battlefieldıının daha oyuna pek bir derinlik kattığıjnı görmedim.amanda tank hgelijkopter amanda hava üstünlüğü cık cık falan gibi bir durum yok. o bf42 de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bu arada eşimin ailesine geldik ziyarete, cvp veremezsem kusura kalmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 fazla satış mw3'ü daha iyi yapmiyore. yanlış mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sürekli durup düşünmek lazım demişin de. ona yani cevap. bişeyle karşılaştırdığımdan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 knoxville said: fazla satış mw3'ü daha iyi yapmiyore. yanlış mantık. Mw3 daha iyi çünkü daha çok satıyor demedim O kadar satıosa adamların birşeyleri dogru yaptıgını söyledim Adamların yaptığı doğru =/= mw3 iyi Ha ben mw3 iyi diyorum çünkü seviyorum ama iyi derken satışı baz almıyorum. Oyundan bekledigim ve bana verdigi tatmin edici geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bir de ufak not, bf3 ü pc de daha fazla oynayan var demek kolay da önce ea'in rezil olmayı göze alıp rakamları açıklaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 50 binden fazladir ya sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mighty_THoR said: ladder da dün 750 binlerde insanlar varken nasıl 300 bin pc oyuncusundan bahsediyoruz? LathspeLL said: 750k ötesi yalan. Oyun SteamWorks ve Steam istatistiklerinde oyunun multiplayer'ını kullanan peak oyuncu sayısı 250k idi. Şuan mesela 50k. EDIT: Skyrim 200k :) ahaha bunu yapmadan geçemicem ha onun dışında dworgianın haklı olduğu noktalar var, daha çok keyif alıyorum diyo o da doğrudur birşey diyemezsiniz o konuda ama activisionun tamamen oyuncuyu sömürüye çalıştığı, seriye çok az şey kattığı bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 so what? Herkes her dakika oyun oynamak zorunda mı? Avrupada gün ortası amerikada sabaha karşı steam multiplayer online 67k. Ea açıklayabiliyor mu rakamları? Ben oturmuş oyun oynuyorum siz forum trollüyorsunuz, bence bu bile yeterince açıklayıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 so what dediğin açık açık yalan söylüyosun yalan demeyelim de çarpıtıyosun diyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yalan? dün akşam 750 bin de ladder veriyordu bu akşam 900 binde verir adamlar satıyorsa ben ne yapayım. ladder da 750 bin de olmak demek senin önünde 749.999 ayrı oyuncu var demek, hangi kısmı idrak edemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tepkimin fazla olduğunu farkedip düzelttim zaten de e o zaman brightın dediği şeye geliyo bu söylediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mighty_THoR said: bir kez daha söylüyorum madem bf o kadar iyi cod öyle kötü böyle kötü; burada işiniz ne niye oyunda değilsiniz. Mighty_THoR said: so what? Herkes her dakika oyun oynamak zorunda mı? Avrupada gün ortası amerikada sabaha karşı steam multiplayer online 67k. Ea açıklayabiliyor mu rakamları? Ben oturmuş oyun oynuyorum siz forum trollüyorsunuz, bence bu bile yeterince açıklayıcı :) sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi insanların burda demeye çalıştığı şey, şu oyun 70 dolara yepyeni bir oyun şeklinde satılmamalıydı, basit bir expansion pack'ten farkı yok. bunu anlatmaya çalışıyoruz "ama çok milyon sattı, ama ladderda şu kadar adam var ama bık ama cık". Şunu kabul ediyo musunuz abi bana onu söyleyin. Bu oyun 70 dolara yep yeni bir oyun adı altında satılacak bir oyun muydu? şimdi mesela ben bununla ilgili belki de tepki çekecek bişey söyleyeyim. bence Portal 2 de 50 dolar olmamalıydı. Sonuçta aynı grafik motorunu biraz geliştirip kullanmışsın. Yenilik yok mu, tabiiki var bi kere bütün atmosfer tamamen değişik. ama bu 50 dolar etmezdi benim kanımca. Aynı şekilde Starcraft 2 serisi de bu yola girdi. Sc 2, sc 1'in üstüne çok şey kattı ama Heart of the Swarm sc2'nin expansion packi gibi olacak çok büyük ihtimalle ve yine çok büyük ihtimalle 80 90 dolarlara satılacak. Bu da yanlış. Portal'ı ve Starcraft'ı çok sevmeme rağmen Portal 2'yi satın almadım, heart of the swarm'ı da dediğim gibi olursa almam. ha yine oynarım o ayrı konu. Enayi olmayın enayi. Sizi enayi yerine koyuyorlar, siz de enayi yerine koyulmaktan memnun olmayı bırak bi de üstüne firmayı savunuyorsunuz. "Bu kadar sattığına göre Activision Blizzard bişeyleri doğru yapıyor demekki" diyorsunuz ya, işte bunu çok doğru yapmış. Hedef kitlesini hem kazıklayıp hem de onları kendisinin avukatı haline getirmiş. Herkes yapamaz bunu, haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Neye göre enayi kime göre enayi? ben mw2 yi 600 saatten fazla oynadım ama black ops almadım çünkü treyach'ın yapacağı oyuna inanmıyordum. 70 dolar verdim yine ortalama 600 saat oynasam saat başına 1 cent düşer. Üzgünüm ama saat başına 1 cent vermemek için mw3 gibi bir oyunu kaçırmak enayilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şu stealth bomber bugının boku çıktı. nası fixleyemiyorlar anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 fakirler çıldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 poopla said: fakirler parasının değerini bilip ayı yavrusu kotik dayıyı beslemekten bıkanlar çıldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Mighty_THoR said: Neye göre enayi kime göre enayi? ben mw2 yi 600 saatten fazla oynadım ama black ops almadım çünkü treyach'ın yapacağı oyuna inanmıyordum. 70 dolar verdim yine ortalama 600 saat oynasam saat başına 1 cent düşer. Üzgünüm ama saat başına 1 cent vermemek için mw3 gibi bir oyunu kaçırmak enayilik. peki abi ne diyim. aynı boku laciverte boyayıp kahverengisinden de pahalıya sattıklarında onu almayı enayilik olarak görmüyorsan daha da diyebileceğim bişey yok. mw4'te hangi renge boyayacaklar acaba ve siz yine OMG AWESUM diyip yine dükkanlara koşacak mısınız? kotick zeki adam abi, sizin gibi cevherler varken niye uğraşsınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Oyunun Steam'de ki fiyatının 70$'a çıkmasını geçtim, TR'de PS3 fiyatı 200 TL, PC fiyatı ise 160 TL şuan. Aral'da aşağıda ki açıklamayı yapmış: said: "Geçen yıl Activision'ın fiyat politikasına göre Black Ops oyunu 180 TL'den satışa çıkarmıştık. Bu sene döviz kurlarındaki %20'lik artış, Avrupa'da başka hiçbir ülkede olmayan "Kaynak Kullanım Fonu" ve "ÖTV" göz önüne alıp, yayıncı firma ile birlikte elimizden gelen tüm özveriyi göstererek PS3 Modern Warfare 3'ü 199 TL'den satışa çıkardık. Yurtdışında da Pc oyun fiyatının ve PS3 oyun fiyatının birbirine bu kadar yakın olması tamamen yayıncı firmanın kararıdır. Yayıncı firma ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalara rağmen, ürün fiyatının bu seviyelere gelmesinin sebebidir." Yalanınızı yiyim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 daha önce demiştim 50 60 liradan fazla etmez bu oyun. rusçunun gözünü sevim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar