Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Mighty_THoR said:

ladder da dün 750 binlerde insanlar varken nasıl 300 bin pc oyuncusundan bahsediyoruz?

Bi kac hafta oynayip birakacaklari da hesaba katarsak gene o sayi iner 300 bine 1 aya kalmaz.

O GL/RPG spam konusuna da degindim bf3 threadinde.

Vay be, insan davranışları konusunda uzman da olmuşuz :)

Abi pardon ama ne komik bir yorum olmuş bu be lol
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Bright said:

Mighty_THoR said:

ladder da dün 750 binlerde insanlar varken nasıl 300 bin pc oyuncusundan bahsediyoruz?

Bi kac hafta oynayip birakacaklari da hesaba katarsak gene o sayi iner 300 bine 1 aya kalmaz.

O GL/RPG spam konusuna da degindim bf3 threadinde.

Vay be, insan davranışları konusunda uzman da olmuşuz :)

Abi pardon ama ne komik bir yorum olmuş bu be lol

Insan davranislariyla alakasi yok olayin, oyunun PC oyuncusuna hicbir katkisi yok. Ne grafik var oyunda ne ranked dedicated server, gene mw2 gibi konsol portu IWNET sistemiyle. Bi yandan pr0n download eden 14 yasindaki server bebelerden bayilacak PC'de oynayanlar eninde sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yine yorumda bulunuosun. Akıllı mantıklı birsey söylesen tamam dicem. Nereden biliosun abi insanların bayacağını?

Zaman geçer, 750k olan ladder iner 200k ya, o zaman bir gerçek veriye dayanarak laf edersin.

Hem boktan grafik boktan oyun vs de kime göre? Bu da senin kişisel görüşün o kadar :)

Ayrıca bu boktanlıkla (?) 24 saat 2 ülke satışları adı geçen oyunun 1 hafta worldwide satışını geçiyor ise, burada durup düşünmek gerekir.

Ben mw3 tanıtımlarının kaç katı bf3 yanıtımı gördüm ama yine de mw3 alan bf3 alandan kat kat fazla?

Bu durumda nefret ettiğim activision firması birşeyleri doğru yapıyor demektir.

Neyse işin özü, yaptığın yorumlar komikten öteye gidemiyor, bu topicde mw3 ü haklı ve mantıklı şekilde eleştirmiş birçok kişinin aksine.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca elitist bf3 ve lamer mw3 bebesi yorumları ayrı saçma. Oyuna cheater vs yönünden bakarsak da punkbuster in geçilmez olduğunu mu zannediyorsunuz? Sdc bf3 de seni vuran hile mi yapıyor anlamak daha zor. Adamın 900 yarddan sniperla camp yaparken aimbot kullanıp kullanmadığını anlayamazsın bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Ya yine yorumda bulunuosun. Akıllı mantıklı birsey söylesen tamam dicem. Nereden biliosun abi insanların bayacağını?

Zaman geçer, 750k olan ladder iner 200k ya, o zaman bir gerçek veriye dayanarak laf edersin.

Hem boktan grafik boktan oyun vs de kime göre? Bu da senin kişisel görüşün o kadar :)

Ayrıca bu boktanlıkla (?) 24 saat 2 ülke satışları adı geçen oyunun 1 hafta worldwide satışını geçiyor ise, burada durup düşünmek gerekir.

Ben mw3 tanıtımlarının kaç katı bf3 yanıtımı gördüm ama yine de mw3 alan bf3 alandan kat kat fazla?

Bu durumda nefret ettiğim activision firması birşeyleri doğru yapıyor demektir.

Neyse işin özü, yaptığın yorumlar komikten öteye gidemiyor, bu topicde mw3 ü haklı ve mantıklı şekilde eleştirmiş birçok kişinin aksine.

Argumanlarin sitcom'a benzemis acik konusmak gerekirse.

750k olan ladder'da multiplayer'a her login olan adam mevcuttur bir kere (belki hic multiplayer oynamamis olan da mevcuttur).

Satislar genel toplam ve bir katlama soz konusu degil %20-30'luk bir fark var ordaki rakamlarda ki MW3'un PC satislari her sekilde BF3'ten az olacaktir.

Satis rakamlari ne kadar launch basarisini ifade etse de uzun sureli oyuncuyu elinde tutmayla aralarinda herhangi bi iliski olmayacaktir. Activision ladderinin bir kere aktif olarak multiplayer oynayan sayisiyla da alakasi olmayacaktir belirli bir zaman zarfindan sonra. Sanmiyorum belirli bir inaktiviteden sonra oyuncularinin isimlerini listeden silsinler, her multiplayera login olan kaliyordur orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Herseyi anladım da, multiplayer a login olmuş ama oynamamış adam nedir kimdir onu anlamadim.

Ha ayrıca tüm şu diyaloğun başı mightynin verdiği link. Ve ben de dikkat edersen mw3 öte iyi bir yun demedim. Rakamlara bakarsak activision birseyleri dogru yapıyor demektir dedim.

Tekrar söylüyorum. Rakamlarda mw3 şu an daha başarılı görünüyor. Ve kusura bakma ama firma hele activision olunca, oyuncuyuelde tutmanın bir önemi de yok malesef. Bo felaketinden sonra hala ilk gün 6.5 milyon kopya satıyorlar ise, orada durup düşünmek gerekir.

Dikkat ettiysen oyun kıyaslaması yapmıyorum.

Mw ile bf kıyaslamak armut ile elma gibi. E 2 side meyve? Abi elma yiyen bebelerdir yahu gelin armut yiyoruz biz gibi birşey (ha bu da benim kişisel görüşüm) ( çünkü bence 2 oyun ayrı güzel ve ayrı keyifli)

Ve cheater camper noob lamer bebeler her tur oyunda varlar olacaklar. Bir kitleyi bebe olarak nitelendirmek tüm zencilere uyuşturucu satıcısı demekle eş.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu beğenen oynuo abi hala neyi ispat etmeye çalıştığınızı anlamıyorum. Kafam basmıo heralde. Ben mw3 ü daha zevkle oynuyorum, bu topici de ondan daha çok okuyorum. Fikir belirtiyorum vs. Ama aklıma hiç x bir oyunun (sevmedigim kötü buldugum) topicine girip bok atmak gelmedi gelmiyor. Bunun niye yapılabileceğini almıo aklım. Kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya simdi bir seyi acikliga kavusturalim. Ben ilk COD oyunundan beri COD faniydim ta ki MW2 ve BO'a kadar (ki onceki BF oyunlarinin hicbirini aktif olarak oynamadim).

Multiplayera login olmus adam muhtemelen Activision'un ladder'inda yer alan 750k adamdan biridir veya singleplayer'a login olmus biri. Bir kere oynamak ladder'a girmeye yetiyordur anlatmak istedigim.

Oyun arasi kiyaslama bende yapmamaya calisiyorum, ancak satis rakamlarinda kiyaslama yapmamak elde degil.

BO'de verilen ranked dedicated server gibi guzel bir ozelliginse bu oyunda olmamasi pardon ama sacmaligin daniskasi. PC'de bilincli olarak FPS oynayan biri olarak IWNET uzerinden COD oynayacagima 20 pingli bi CS serverina girer takilirim daha keyiflidir.

MW2 grafikleriyle asagi yukari hicbir fark olmamasi gene ucuzluktan ve 2 sene produksiyon suresi olan COD oyunlarinin release'e yetistirilmesi yuzunden olan bir durum.

Hile konusundan bahsedilmis, wallhack ve aim'i bu kadar sene sonra hala anliyamiyorsaniz soyleyebilecek birseyim yok :)

Activision Blizzard (su anki adiyla) full ticarete oynayan bir firma ki ne kadar satarlarsa satsinlar gene son quarterlarda zarar acikladilar yanlis hatirlamiyorsam. Yaptiklari oyunlar da tamamen satilma amacli oluyor ve gecmis basarilarindan faydalanma politikasini takip ediyorlar bu konuda (WoW, DIII, CoD, SC2). Kalite ve yenilik namina pek bir ozellik tasimiyor kanimca son cikan oyunlari.

Tl;dr versiyon: MW3 multiplayer seride onceki oyunlarindan sonra ufak degisiklikler haric hicbir yenilik icermeyen; gerek grafik, gerek sound, gerek PC dostlugu konusunda bes para etmeyen; oynayabilmek icin hicbir yetenek istemeyen; tamamen milletin parasini olabildigince somurme amacli piyasaya surulmus dandik bir oyundur.

Umidimiz hayirlisiyla insanlarin da bunun farkina varmasidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...