Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 örnek var işte tfc-tf2 iki farklı oyun nerdeyse. ki tf2 kendi içinde bile cod serisine göre 3-4oyun çıkardı. ama konu bu değil zaten. olay adamların bu işi hamburger satar gibi satması. bir ara sinemada remake filmler tavan yapmıştı. arada yüzlerce çöp çıkmıştı o filmlerin. mw serisi bana göre bu. al işte 2012 de bir oyun daha çıkarıcaklarmış. mw2 ile bo arasında ne kadar fark var unuttum ama o da baya yakın ki arada satılmaya çalışılan map pack filan var. nasıl saçma gelmiyor bunlar size anlamıyorum. bilinçli tüketim artık oyunlar içinde geçerli çünkü sektör büyük çöp çok fazla artık. ki bu yüzden de oyunlarda da remake ler çıkmaya başladı. oyun zevkli evet ama zaten mwlerin hepsi zevkliydi yani aksiyon vur kaç koş vs. ama bir süreklilik yok. hemen yenisi çıkıyor ve ne yazık ki tüm kitle yenisine koşuyor. işin acı tarafı bu strateji küçük büyük çoğu şirket tarafından benimseniyor. bu tip seri üretim oyunlar ya da f2p yapıp store mantığı. bizim gibi dinazorlarda haklı olarak konsollara ve sektörün geldiği noktaya lanet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Onceki sayfalarda kojiroh yazmis sanirim; aynen benim kizdigim hadise de bu. Seri bir adim ileri bir adim geri gidiyor her seferinde ve bunu her seferinde daha az gameplay daha az degisiklik ve daha fazla paraya yapiyorlar. Evet konsept belli, degisip degisemeyecek sey az cok belli, ama hep gordugumuz bir ilerleme yerine, yerinde sayma seklinde gerceklesiyor. kavim gibi MW2 oynarken nasil da keyifle oyun attigimizi fakat bunlari yaparken IWNET e, resmen bilincli sekilde random oyunlar yuzunden community olusmasina engel olmalarina, mod destegi olmamasina, oyun icin balance problemlerine, altyapidaki "polishing" e kizdik. sonra blackops geldi, bazilari kafadan IW yapmiyor diye onyargiliydi, ben acikcasi 3arc in MW2 den sonra kotu bisey cikartabilme olasiliklarini gormedim netekim teknik aksakliklar disinda(ki az buz da degil 2 ay oynanabilir bi oyun yoktu pc de) guzel bir oyundu. Seride gelmis gecmis en iyi SP tecrubesi olabilir, ayrica getirdikleri kisitli da anti-IWNET cozumleri de takdire degerdi; tabi gidip fix fiyat uzerinden tek merkezde bu isi yapmasalardi... Sonra community destegi dendi, mod destegi dendi, map destegi dendi; community destegi dedikleri dedicated server menulerinde kullaniciya daha fazla secenek vermek olarak yorumladilar. Mod destegine prebuilt oyun modlari olarak yenilerini sundular (hc hq vb gibi). Map destegi dediler fahis fiyatlardan 3 adet dlc cikardilar. Haliyle MW3 de insan bekliyor ki, bu adamlar bu oyuna 70 dolar istiyorsa bana butun bunlarin hepsini daha gelismis olarak vermek zorunda. Onceki oyunlari sirayla 16milyon, 28 milyon satmis oyun dunyasindaki en cok para kazanmis ve duyulmus IP lerden bi tanesinin alakasiz bir karateri seslendirsin diye tobey maguire i tutmak yerine senaristlere biraz para verseydi [dikkatminispoiler]ulkesi isgal altinda olan bir milletin turist olarak avrupa da terror eylemlerinin yapildigi yerde elinde video kamerayla kostugunu gormezdik[/dikkatminispoiler] veya en basiti ilk oyuna gore oyun suresi 3 de 1 kisalmazdi. Multiplayer e gelince yine benzer seyler var; en basta MW2 de olmasi gerekeni yapip( casual player icin matchmaking + dedicated secenegi-unranked lol-) yenilik demek, veya blackops da gelen esnekligin 1/10 ini sunamamak gibi seyler elbette sogutuyor oyuncuyu. perkler ve silahlar dengelenmis evet, patlayicilarin radiuslar bariz azalmis tubing ivir zivir problemleri nispeten leveling ve nerf ile cozulmus silah perk sistemi ve custom class ve killstreak ler yeni oyuna yakisir yenilikler olmus. ama zaten bunlar 3 oyundur istenen ve ufak tweakler ile oyuna entegre edilebilecek seyler degil miydi zaten? blackops daki customization secenekleri ayni sekilde tatminkar degil miydi? kisaca en basta belki bir ek paket,dlc vb gibi sunulabilecek kadar yenilik getiren hatta bence en basta mw2 nin olmasi gereken oyunu cikartip 70 dolar istemek, ustune cod elite hedeleriyle oyunculari kiraya baglamaya calismak ve bunun kesinlikle getirilen hic bir yenilige degmemesiyle birlikte nispeten bilincli oyun fanlarinin cogunu kaybettiler. bunlari da steam arkadaslarimin gaziyla oyun cikisindan 1 hafta sonra mw2 alip aylarca oynarken 50:50 kahkaha ve iwnet e kufrederek geciren; black ops un sunucam dediklerinin gaziyla steam pre-order acildigi gun siparisini veren fakat 2 ay pc deki teknik problemlerden oturu adam gibi oynayamayan; mw3 e de para vermemeye yemin etmis ama ilacli olarak sp yi bitirdikten sonra oyunun ikinci gunu arkadasindan gift almis ve mp ye bi sans vereyim diye giren biri olarak yaziyorum. dworgian in mw2 vs mw3 mp tespitleri isabetli olmus, ilk goze carpanlar neredeyse eksiksiz bu kadar. ben henuz o kadar level almadigim icin bilemiyorum dahasini. En buyuk eksik HC HQ oldu, gozlerim hayli aradi. sonra quit dedim, henuz uninstall demedim. tl:dr ; bu oyun cok cok cok iyi. ama 3 sene once olsaydi. Yapilan hatalari affetmeye degecek biseyi yok maalesef. dolayisiyla metacritic de 1.4 u GAYET hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 geceden beri multi'ye giremiyorum. account bilgileri çalınmasıyla ilgili kapalı mı multiler? edit: dosyaları doğrula yapınca 2mb bir şey indirdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Karşılaştırmak veya yermek için değil ama, MW bana Counter Strike gibi geliyor yani ufak haritalarda önce tetiğe basma veya sağlam net bağlantısına dayalı bir oyun sadece. Oysa BF serisi büyük alanlarda ve araçlarla daha çok strateji yapma şansı tanıyor. Aslında ARMA serisi falan popüler olsa, gerçekçilik açısından onu tek geçerim ama işte o da istenilen noktada değil henüz grafik olsun AI olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 e cs bile dediğin gibi değil ki mw3 öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 dworgian gibiler oldukça bu oyunu böyle yapmaya devam ederler aga sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 single player çok kısa ama efsane cidden. bitirip silmiştim ama indirip tekrar kurasım var çok fena. hikaye harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 mw1 ve black ops'ta dual desert eagle'la spas12 için bazı perkleri açıp taramalı tüfek edasıyla dolaşıyorlardı. bunda da var mı o tip şeyler, göremedim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 akimbo fmg9 var bundada. dome mapinde falan alıp spray n pray takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 rusçudan alan var mı bu oyunu? rus ip'si nasıl bulacağız bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-modern-warfare-3-steam-cdkey-cd-key-47489412 şu elemandan aldım 40 liraya. rus ip mevzusunu da o hallediyor. steam id pass yolluyorsun adama ama hesaba ilişkilendirilmiş kredi kartı olmadığından bişi olmaz sanırım. bi de baya bi işlem yapmış hiç olumsuz yorum almamış. saniyesinde geri dönüş yaptı falan. iyi yani sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/549049_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi oyunda gördüğüm tek değişiklik ilk karşıma çıkan amerikan tankınınn ön 2 tekerleği bildiğin araba tekerleği gibi sağa sola dönüyor olmasıydı. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Beyler Rusçu olayı patlamak üzere, DH'daki başlıkta var bikaç kişi. MW3 yüzünden banlanmış VPN ile alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 başlığın linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_264/key_/tm.htm#msglink_54545887 burda Cella Turcica diye biri sayfanın sonlarına doğru yazmış, sonraki sayfada da devam ediyor ve başkaları da bir takım bilgiler vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 MW3'ün güçlü yanı SP'dir demiştim. Geri alıyorum. Saçmasapan bir senaryo, saçmasapan bir kurgu, beş para etmez propaganda. spo Berlinden Sibiryanın doğusuna helikopterle adam kaçırmak nedir ya ? Hadi kaçırdılar diyelim ulan oraya NASIL BÜTÜN AMERİKAN ORDUSU GELİYOR ? ALLAHIM YANİ BU KADAR MI GERİZEKALI BU OYUNU YAPAN ADAMLAR? Hadi covert ops gitti falan anladık, bütün ordu gitti uçaklar helikopterler yuh ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Elemanin teki mw3 de ne mp alaninda ne olmali, ne olmamali uzerine infinity ward a bi video hazirlamis, katilmamak elde degil. Gayet de duyulmus vaziyette. bakalim. http://www.youtube.com/watch?v=zVb5A7r8lU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_264/key_/tm.htm#msglink_54545887 burda Cella Turcica diye biri sayfanın sonlarına doğru yazmış, sonraki sayfada da devam ediyor ve başkaları da bir takım bilgiler vermiş. baktım da bir sorun yok ya. kendisine gift ettirdiği hesap kitlenmiş. o da büyük ihtimalle hack şüphesindendir. ayrıca gift olarak almadım ben direk key girildi. kendisi de sorunsuz oynuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Abi hakkatten hic bi farki yok oyunun wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 konsoldan fps oynamadım hiç bilmiyorum auto aim mi var yardımcı olarak oyunda? bir de ciddi ciddi fena hileci var mp'de. hayattan soğuttu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 singleplayer'ını bitirdim dün. hikayesi bf3'ten daha anlamlı olmuş. öte yandan gameplay'i çok sıktı beni. boş boş ilerleyip amaçsızca yürüyorsun. en ufak bir kurşun yediğimde adamın hıçkırıyormuş gibi tepki vermesi oyunu oynanılmaz kıldı bende. ilerlerken birden birileri bana ateş etmeye başlıyor. adam hıçkırmaya başlayınca zaten etrafımı göremiyorum nerden ateş ediyor felan. saklanıyorum kuytu bir köşeye. nerde olduğunu göremediğim adam bana ateş edip zarar vermeye devam ediyor. kafamı kaldırıp bakıyım dediğim an ise ölüyorum. bf3'te kısa süreli de olsa kahramanlıklar yapabiliyorduk. leeroooy jenkinsss edasıyla bir grup adamın arasına dalıp üç dört kişiyi öldürüp geri kaçabiliyorduk felan. bunda ise hıçkırmaktan tepki veremez durumdayız. bf3 ile kıyaslarsam single'ını, şöyle olmuş. bf3'te her mission multiplayer map oynarmış gibi şu noktaları tut, şu noktalar arasında git gel, tamam bitti. şeklinde. mw3'te missionların bir anlamı var, bir hikayesi var, bf3'e göre daha iyi hissettim. ancak mw3'te aksiyon sahneleri yok, hantal hantal ilerliyorsun. hikayede bişiler bişiler oluyor ama kendini o hikayenin dışındaymış gibi hissediyorsun. bf3'te aksiyon sahneleri daha iyi işlenmiş, animasyonlara daha detay verilmiş. belli bir konu yok ama her sahnede ordaymış gibi hissediyorsun, kafandan mermiler geçiyor, yere atlıyorsun sürünerek ilerlerken yan taraftaki araç roketle patlıyor felan böyle hadiseler. mw3'ün sonunda "fuck yeah" hissi verdi. bf3'ün sonunda "eee?" hissi verdi. şu iki oyunu topladığımızda sanırım eli yüzü düzgün bir singleplayer elde etmiş oluruz hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Gerek oynanış gerek hikayesiyle benim en sevdiğim oyun serilerinden birisi MW, bu da çok iyi olmuş iki oturuşta bitirdim, arada yemek molasını saymazsak aynı günde bitti oyun. Oyunun bence eksi bi yanı varsa o da bizim yanımızda çatışan yapay zekanın yetersiz olması. Anca supressing fireeee diye bağırıp boş boş ateş ediyorlar, düşmanların %90'ının biz öldürüyoruz ve takım bizim karakterin ilerlediği kadarıyla devam ediyor yola. Yani arkada yanlışlıkla falan adam bırakırsanız takımdan kimse dönüp şunu da ben vurayım falan demiyor. Oyun sonundaki fuck yeah hissine ben de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Captain Price is the new Duke Nukem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bf3 de cutsceneler bok gibi afedersin. seslendirme desen bombok. neresi iyi işlenmiş gözünü seveyim. zaten olmayan senaryoya adam gibi diyalog bile yazamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar