nameless Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 rusçu'dan alınanda açılış videosu rusça oyunun geri kalanı ingilizce düzeltildiği halde. tadım kaçtı askdgm edit: özelliklerden ingilizce seçip ufak bir dl ile düzeldi o da. ohhş şimdi çıkayım da akşam kafam rahat oynayayım<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 40 lira yerine 70 lira verip ing key mi alsam diyorum 2 gündür deli gibi düşünüom ama meta skoruna da bakıom çıktığından beri, 1.4'ün üzerine çıkmadı daha :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Abi olurmu oyun dehşet meta critic b.k yemiş o aslında 10 üzerinden 14 diyerek seni kandırmak isterdim ama adamlar haklı BF3 rulz deyip hemen ortamı kızıştırayım... Şaka bir yana COD için söze gerek yok kendi kitlesi için muhteşem bir oyun ama artık biraz daha prof. oynanış istiyor insan bir süre sonra cod da mesela her mesafe aynı kurşun için yer çekimi diye birşey yok. Hoş BF3 tede sınırsız koşma var yani her oyunun bir eksiği var ama ben takım oyunu seviyorum o yüzden BF3 daha keyifli bir kere kendi takımındaki adamı canlandırmak için ateş içinde koşup yere yatarak son snde arkadaşını kurtarmak paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 çakma ilaçlardan sonra reloaded geldi isteyene. ben de hala ingilizce key'lisini alsam mı diye düşünüom, karar veremedim. meta skoruna bakıom çıktığından beri oyun, korkutuyo baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 birazdan oyundayım. senaryosu yine epik olmuştur multide hala bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://forum.donanimhaber.com/m_25478058/mpage_262/tm.htm Beyler Vpn ile ucuz Rus keyi olayına Steam Supportun tavrını yazmışlar bakın burada, tüm hesabı bile silebilirlermiş. Bence yeni bir hesap açıp ona alın oyunu, zaten aktif edilirken Rusçuya asıl Steam hesabınızın şifresini falan da vermemiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 4 tane rus oyunum var, 3 sene falan oldu ilkini alalı. steam supportdan 2 kere password recover ettim, mailleşmeler falan. ne gibi bir sorun olucak da banlıcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 mermilerde yer çekimi olayı yok muydu bunda hatırlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Doğru abi, önemli olan tetiğe ilk kimin bastığı. Bide onu hesaplasalar kafada kısa devre falan yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 rus keyine ban falan yok ya göz korkutmaca sadece bana güvenip alıp banlanırsanız karışmam ama dhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Silphatos said: http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 bunu yeni gordum AHAHAHAHHAH 1.4 / 10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 öle bi oldu ki şimdi adil kotamı buna harcamasam mı diye düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 of of of metacriticteki yorumlar notlar, BF klanları falan mı organize etti nedir asasdaadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 BF3'ün campaign'i daha mı uzun. Origin'in nasıl patladığı ortada, oyun çıktığı günden bu yana periyodik olarak "yine girilmiyor" diye mesajlar atılıyor. Olduğu gibi MW serilerinden apar oyunun hikayesini de. OOSIM GIRAFİKS diye öv dur sonra. MW serisi en azından kendini tekrar ediyor. BF3 MW'yi tekrar ediyor. Fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Dworgian said: Valla bende bf2 de tüm speclerin tüm silahlarını açınca bitti olay lvl 25 de. Sıkıldım neblim. Ama mw2 de nuke at at sıkmadı lol. Mw3 de de nuke yok ama alacak bir sürü level ve prestij var benimki de ayrı manyaklık galiba ^^ oyunun en sevmedigim yönü, hardcore hq yok =/ Lath git abi git biz ufağız anlayamıyoruz iyi oyun fln lol =) Yaş olmuş kaç, konuştugumuz mevzuya bak arkadaş :) abi işte sorunumuz burda ya. 1942'de unlock diye bi olay yoktu lan. deliler gibi oynardık ama hiç eksikliğini de hissetmezdik. nolduysa artık unlock ister olduk. Sorieno said: MW serisi en azından kendini tekrar ediyor. BF3 MW'yi tekrar ediyor. Fark bu. battlefield serisinde zaten campaign olmaz. ben battlefield oyununu değerlendirirken multiplayerına bakarak yaparım bunu, single player istediği kadar kötü ya da kopya olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bf3 iyi bir oyun da neden bf3 kitlesi her mw3 platformunu trolleyip deliriyor onu anlamadim dsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Xenocide said: battlefield serisinde zaten campaign olmaz. ben battlefield oyununu değerlendirirken multiplayerına bakarak yaparım bunu, single player istediği kadar kötü ya da kopya olsun. O zaman BF mukayesesiyle MW eleştirisi yaparken "campaign çogısa, MW hep kendini tekrar ediyore" denmeyecek. Bu forum özelinde söylemiyorum, Metacritic puanını buraya koyarken o oyları verenlerin alayı bu şekilde karşılaştırmalara girerek puanlamışlar. Campaign'i olsun multiplayer'ı olsun her yönüyle MW sosu var mı oyunda, var. BF'yi övgülerken bu MW sosunu es geçip MW'yi yerin dibine batırma çabasına girmek kadar manasız bir şey yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Sorieno said: multiplayer'ı olsun her yönüyle MW sosu var mı oyunda, var. Adam haplı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 millet saçma salak tartışmayı bıraksa da inceleme alabilsek biz de oyun hakkında. multi oynamaya başlayan var mı? dedicated serverlar falan durum ne ondan bi haber verin bize. Gameplay nasıl? SP'yi boş zamanınıda da oynarsınız Multi oynayıp yorum yazın biraz MW'ciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ben mw serisinden hiçbizaman keyif almadım, mw3'ü de oynamayı düşünmüyorum o ayrı konu da şöyle bişey var. oynayan adam neden mw3'ün senaryosuyla ilgili olumsuz yorum yapmasın? bunun bf3 ile ne alakası var ben onu anlamadım adam mw3 senaryosuna "çoggısa, kendini tekrar ediyo" demişse bunun bf3 ile olan bağlantısını anlamadım. şunu mu diyor; "bf3 senaryosu mw3'ten daha uzun o yüzden bf3 daha iyi" bunu diyosa tamam bu saçma tabiiki. ama böyle bişey de ben görmedim açıkçası. benim dışarıdan gördüğüm evet mw3 mw2'yi fazlasıyla tekrar etmiş. 70 dolara oyun satıyorsan yenilik yapman gerekiyor. bana şu oyunun expansion pack olmaması için bi sebep gösterin tamam dicem haklısınız. olayın bf3 ile kıyasa girmesinin sebebi, bf3, bf2'den sonra pek çok gelişime uğradı. ha kimisi olumlu kimisi olumsuz gelişimler ama aradan geçen zamanın hakkını verdi sonuç olarak. haliyle "yeni bir oyun" kavramını hakediyor. mw3, mw2'nin üstüne ne koydu? o zaman battlefield 3'e gelecek olan back to karkand pakedini de battlefield 4 diye 50 dolara satsınlar? bana sorarsan mw2 battlefield 3 ise mw3 de back to karkand pakedidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 "World in conflict in near future, fucking Middle Easterns and Russians they're nuking our European hometowns and NY". Konsepti bu zaten Modern Warfare serisinin. Bu konsepti kullanan oyun Battlefield. Yani; -İki oyunun da konsepti aynı -İki oyunun da senaryosu aşağı yukarı aynı (hatta narration'ı bile aynı Black Ops ile BF3'ün) -İki oyun eşit uzunlukta -COD2'den beri kullanılan scripted gameplay ile heyecan yaratalım kafası da aynı Yani Metacritic bebelerinin o vote'ları basarken öne sürdüğü argümanlar bunlar olunca o Metacritic public skorunu buraya koyup bir dayanak yaratmaya çalışmak faul direkt. Burada BF3 yoluna baş koymuş kişilerin de benzer argümanları sadece MW serisi için kullandığı düşünülürse olay yanlış bir hal alıyor. "BF3 hiç bir zaman single player experience sunma vaadinde değildi o yüzden MW serisinden bir çok şeyi aparmış olmalarını eleştirmiyorum" mantığı ne derece geçerli bir görüş? İki oyunun da multiplayer'ını sevmiyorum. 1- Competitive olduklarını düşünmüyorum 2- 10 dolara aimbot alıp ego boost kovalayan oyun kültüründen bihaber bebeler yüzünden ne kadar iyi olurlarsa olsunlar şu problemi çözmedikleri sürece dürüst oyuncu için her daim cinnet kapısı olmaya adaylar. O yüzden benim iki oyun için de eleştirim single player endeksli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Masquerade said: bf3 iyi bir oyun da neden bf3 kitlesi her mw3 platformunu trolleyip deliriyor onu anlamadim dsa. biz trollemesek mesaj atan yok buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 regular oyunla beş saat sp multisi de çok iyi bi mappack o kadar gerçekten değmez. ilk günden hevesim kaçtı oyundan. AYRICA OYUN ÇIKAR ÇIKMAZ ÇIKAN HİLELER DE CABASI. HİLECİLER Mİ DAHA RETARD YOKSA KOŞA KOŞA ALAN BİZLER Mİ BİLEMEDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Ya uzun senelerden beri-black ops'a kadar- CoD fani olan bendenizden size tavsiye, bu oyuna para vereceginize gidin bi bf3 alin infantry serverlarda cod'dan daha cok eglenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar