escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben olsam hiç acımam olm yani gençliğimi yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ya bi daha teklif edicek.kız yine hayır dicek sora kız bundan bişi istediğinde gelip bana mesaj mı veriyor.2 defa reddettim teklif edersem ayıp mı olur diyor.dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 @red yok artık, herkes ikinci bi şansı hakedebilir ama benim için 3, yoktur. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Allah gibi adamsın one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi bi anda aranızda bişey olmazsa kız yine ben sana o gözle bakmıyodum dicek.Eğer olmazsa da bi anda böyle öpüşmeye falan başlamazsanız boşver kızı Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 paticiğin en efsane "kız meselesi topiği" budur abi başka tanımam. http://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 0ne said: meraba meraba diyorum abi, ne kucağı, gören de kızın bi dediğini iki etmiyorum sanıcak. ettin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Dartanian said: Abi bi anda aranızda bişey olmazsa kız yine ben sana o gözle bakmıyodum dicek.Eğer olmazsa da bi anda böyle öpüşmeye falan başlamazsanız boşver kızı Ciddiyim. öptükten sonra geri dönüş yok abi direk yabış dudaklara fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 seviyosan git konuş(evet sonunda bende bunu yazdım bir başlıkta:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: erkek arkadaşı olmayan bir kız ilk seferde senle ilgilenmediyse muhtemelen fiziksel olarak seni çekici bulmamıştır çokadam bilimsel. @one ilgi gostermeyisin dikkatini cekmistir, mesafeli durabilmen. nası ilgilenmez bu benle diye merak etmistir. shes gonna get all meriç with you. bekledigi hareketleri gosterdigin an avcunda bilip kesicek sıcak davranmayı. serinkanlı davran daha da ileri gitmesini sagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bi nevi kaçan kovalanır hesabı, yüz vermeyenin peşine düşer yani. hmm, bi süre öyle yapıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 0ne'da bir türlü hatun yapamadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 0ne said: Ama bu arkadaşın son zamanlarda bana karşı tavırları biraz değişti gibi, şöyle söylemem gerekirse, yanımdaki iş arkadaşım yerine beni arayıp yanımdaki kişiye söylenicek bişeyi bana söylüyo, o kişiye söylememi istiyodu. Bi kere de virüs giren hafıza kartından resimlerini kurtarmıştım, ama ben kendi isteğimle, yardım olsun diye yapmıştım. 2 gün önce tekrar aynı hafıza kartını getirdi ve yine virüs bulaştığını ve formatladığını, tekrar kurtarıp kurtaramayacağımı sordu, peki dedim ve yine kurtardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 synthesizer said: @one ilgi gostermeyisin dikkatini cekmistir, mesafeli durabilmen. nası ilgilenmez bu benle diye merak etmistir. shes gonna get all meriç with you. bekledigi hareketleri gosterdigin an avcunda bilip kesicek sıcak davranmayı. serinkanlı davran daha da ileri gitmesini sagla. kız böyle biriyse gerçekten kaçarak uzaklaş zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sipeyskeyk said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de Gömleğini yırtıp YANIYORUM de bence. Ama metro durağında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: synthesizer said: @one ilgi gostermeyisin dikkatini cekmistir, mesafeli durabilmen. nası ilgilenmez bu benle diye merak etmistir. shes gonna get all meriç with you. bekledigi hareketleri gosterdigin an avcunda bilip kesicek sıcak davranmayı. serinkanlı davran daha da ileri gitmesini sagla. kız böyle biriyse gerçekten kaçarak uzaklaş zaten sdfbasic instinct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 niye bu kadar kafa yoruyorsun bu kadın için, başka hedef bul ona saldır ama insan gibi değil hayvan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 seviyorsan git konuş söylendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kız seni kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bir daha sorarsan %100 kaybedeceksin. kiz bir kere reddetigi icin isin zor. Senin yerine arkadasini mi ariyor cok mesgulüm arkadasa bagliyorum ( veya söylerim o seni arar) diyeceksin. Metroya giderken bir sonraki/önceki metroya bineceksin. Seni gözleri ile her yerde ariyaracaktir. Yine kartimi bozuldu nazikce yanina oturtup sana ögreteyim bir dahakine kendin yapabilirsin de. Zaten ilgisi varsa sana gelecektir her sekilde. Öküz gibin ignore cakma/tersleme nazikce usulca yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 başarılı bir komplo olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Butun hayatın ev-metro-iş ucgeninde geciyor sanki Başka kızlarada sans ver. yada al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ıslanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dostum kendini mesafeli tutmayı, ama kapıları kapatmamayı becerirsen, kısa sürede ıslanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar