DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Dimes %100 Portakal dene başka birşey önermiyorum ama denediğinde yorum yazmayı unutma lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Pipet said: c vitamininin demirle teması onun özelliğini yitirmesini sağlar o yüzden plastik sıkıcak alın kollu olursa kırıl onlar hayvan gibi bastırıyosun hepsi gitmiyodur zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mevya suyu içince bnim midem yanıyo ya :( belki de kolpa oldukları içindir. Juice diye bir marka vardı sanırım onunkini içtiydim posalı falandı böyle güzel geldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Exotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ölü portakal suyudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bişey sorcam portakalı sıktın diyelim sonra içine şeker atıp mı içiliyor yoksa direk mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 güzel bi tavsiye veriyim size portakalı sıkın başucunuza koyun bir yalan uydurun heheheh yok portakalı sıkın varsa 2 adet mandalina ekleyin 1 adet limonu bi tatlı kaşığı şeker ile karıştırıp biraz su ekleyin ve onuda koyun bu karışıma afiyet olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 exotic baya pahalı sdf. dimes i ben de duymuştum diğerlerine göre iyi olduğu hakkında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gargamel portakal sulari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu arada o hazir portakal sularinda, portakal tadi olmuyor hic bole eksimik igrenc bisi oluyor exotic cok iyi pahalli ama o derken askimi buldum http://4.bp.blogspot.com/__0-HqhiCLa4/R8HqulsWYBI/AAAAAAAAAm4/yRUwiOXqSAM/s400/fruit_blood_orange+copy.gif 7 lirami ne kutusu 2lt ama omrumde bundan iyi portakal suyu icmedim, havuclusu filan begenmedimde kan portakali asiri iyi yani cidden iyi elmalisinida deneyin mutlaka, o kutu meyva sularindaki yapay tadi almiyorsunuz ama dikkat edin bagimlilik yapiyor cok feci ve turkiyede baya zor bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.leshop.ch/images/ProductsBig/7610235003030.JPG 1 euro küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 aynı markayı koymaya gelmiştim ama üstteki değil de şu yargılar litresi 1,5 € bulunduğum yerde. 4 al 3 öde kampanyası vardı dün 8 tane aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 daha önceden denemediyseniz bi deneyin dimesin meyve sularını. güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Viktor said: bu arada o hazir portakal sularinda, portakal tadi olmuyor hic bole eksimik igrenc bisi oluyor exotic cok iyi pahalli ama o derken askimi buldum http://4.bp.blogspot.com/__0-HqhiCLa4/R8HqulsWYBI/AAAAAAAAAm4/yRUwiOXqSAM/s400/fruit_blood_orange+copy.gif 7 lirami ne kutusu 2lt ama omrumde bundan iyi portakal suyu icmedim, havuclusu filan begenmedimde kan portakali asiri iyi yani cidden iyi elmalisinida deneyin mutlaka, o kutu meyva sularindaki yapay tadi almiyorsunuz ama dikkat edin bagimlilik yapiyor cok feci ve turkiyede baya zor bulunuyor Abi bu şeytan icadı bişey.. kan portakalını bir oturuşta 4 litre filan içebilirim.. Özellikle vodka ile filan imba oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hmm votka ve o kan portakal şeyini bilare deneyeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 en iyi portakla suyu taze sıkılmış portakla suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 azım sulandı hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 portakla nasıl bir meyve sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 YEŞİL ELMASI ÇOK GÜZEL ONUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 -alatariel- said: portakla nasıl bir meyve sdfsd. euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 portakalla nar karıştırıncada baya iyi oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 portakal suyunun gevşek sahte olanını dha çok seviyorum aslında, öbürü kıvamlı gelyo ayran gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 taze sıkılmışı heryerde bulunabiliyor.2 adıma kesin bi dükkanda var. hazır meyve suyu içeceksem portakal suyu en son alırım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kermite gidin seyiyle siksin size taze portakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Viktor said: bu arada o hazir portakal sularinda, portakal tadi olmuyor hic bole eksimik igrenc bisi oluyor exotic cok iyi pahalli ama o derken askimi buldum http://4.bp.blogspot.com/__0-HqhiCLa4/R8HqulsWYBI/AAAAAAAAAm4/yRUwiOXqSAM/s400/fruit_blood_orange+copy.gif 7 lirami ne kutusu 2lt ama omrumde bundan iyi portakal suyu icmedim, havuclusu filan begenmedimde kan portakali asiri iyi yani cidden iyi elmalisinida deneyin mutlaka, o kutu meyva sularindaki yapay tadi almiyorsunuz ama dikkat edin bagimlilik yapiyor cok feci ve turkiyede baya zor bulunuyor şunun yeşil elmalısı baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar