Rhox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Supradyn said: mahahahaha ya şimdi anlamadım son durum iyi mi oyun kötü mü bugsız falan mod bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yok onu anladım da oyunun aslı böyle dev versiyonu falan çıktı başta çok fenaydı diyolardı, onlar falan düzeldi mi noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bone said: oyuna 2 hafta veriyorum halen oynayan varsa satın alırım. sen bosuna almis olursun zombili oyun sevmiyorum diyosun bence oyun gayet basarili. edit: bu arada bu cok iyiymis ya sdfsdfds razzRaziel said: edit: bu da bonus http://i.imgur.com/4fDOy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oyun baya uzun. yalnız l4d2den sonra zombie sayısı cok az kalmakla birlikte bariz melee oynansın diye yapilmiş gibi şu an oyun.dlc ile falan belki bişiler yaparlar da melee oynamak bir yerden sonra yoruyor. bir de oyunda zombiler seninle birlikte level atliyor böyle olmamaliymiş.zombi çeşitleri şimdilik gördüğüm kadarıyla az ( chapter 8 deyim main questin yüzde 53 ünü yaptim) charger spitter bomber var l4dden gelme. infected,walker ve thug var. infectedlar hızlı walkerlar normal zombi thuglarda aşiri hantal. damage'i yüksek. insan faktörünün olması güzel olmuş belli yerlerde insanlarla çatişmaya giriyorsunuz ama hantal kalıyor o sahneler. bir de onlarla zombiler falanda kapişsa güzel olurmuş şimdilik öyle bişiye denk gelmedim. craft olayı güzel.zaten şart. normal meleeler ile çok aşiri iş yapilmiyor. yalnız silah bozulma olayı biraz abartilmiş hadi başlarda diyorsun uyduruk alet bunlar,ilerleyen yerlerde epik itemlar alip modifiye ediyorsunuz upgrade basıyorsunuz ama gene de tek başına sizi götürmüyor,aslina bakarsanız 4-5 side quest yapmaya çiktiysanız elinizdeki tüm silahlar dağiliyor. ölüm olayı cok arcade olmuş.7 saniye bekleyip para kaybetmeye dönünce oyun germiyor.çünkü kaybettiğiniz bişi yok.öldüğünüz de kaybettiniz parayı sizi öldüren zombilerden falan çıkartma ihtimalinizde yüksek. adam gibi modlanırsa paraya değer. güzel arazi,side questler fena değil. open-world işte. ben seviyorum böyle şeyleri. ama ne bilim oblivion lost tadında bir mod yapilması lazım. son olarak şu oyunu oynarken holiday island'ı ne kadar özlediğimi fark ettim.keşke bu grafiklerle o oyunun devamı falan gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet ben sana şunu diyim oyun CO op oyunu.Arcade dead ve zombie lvllarına buna göre endeksli,single playerdan daha çok co op istemişer hadi demişler single playerda olsun.Birde şehirdeki çeteler savaşıyor zombiler ile act2 bol bol giriyorlardı birbirlerine ama alanlar kapalı olduğundan istediğimiz gibi bir savaş söz konusu olmuyor. Yine evet melle ağırlıklı bir oyun son 2 actda istenilen silahlara kavuşuyorsun,yinede tat veriyor oyun zombie olayıda az değil asıl konu re spawn oluyorlar o sıkıyor canını istemeden lvl çıkıyor zombielerde güçleniyor. Modlardan bende umutluyum umarım güzel şeyler yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 single player oyniyim biraz dedim de, benim alette oyun bildiğiniz yavaş çalışıyo ya. anlam veremedim. 4 gb ram, amd athlon x2 64 işlemci, 4870 de ekran kartı var. ekran kartını günceleldim, ayarları kıstım falan ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 işlemci sıkntı olabilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tavsiyeye uydum, vsync i kapadım. dead island cevab veremedi ve sorun düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Such a boss. http://www.youtube.com/watch?v=qWDrwTro5zE&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bunu koymaya gelmiştim criken piçi nasıl bi insan ya yine güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Beyler oynayan varsa atalım sıkıldım 12 saattir Chapter 2'yi oynuyorum bitirdim artık görev kalmadı Chapter 3'e de yalnız başıma geçmek istemiyorum. Benimkinde Patch 1 yüklü hamachiniz varsa hadi beraber oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 orjinal al oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Yokmu hamachiden takılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 dostum biz burda korsan oyun oynayanları sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Holy said: dostum biz burda korsan oyun oynayanlarıfakirleri sevmeyiz. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ded aylındcılar noldu lan bu oyuna. oyun patladı galiba? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 benim psu patladı oynarken yarıda bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 SAM B part 2 gelmiş, yine inanılmaz. Sırf şu adam yüzünden oynıcam şu aptal oyunu. http://www.youtube.com/watch?v=BLrXahz7ZxE&feature=feedlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Büyük patch çıkaracaklar oyuna, onu bekliyoruz zaten bir yandan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 sam b part 2 5:00 asDSFGHj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Beyler oyunu bitirenlerden çok acil bir spoiler istiyorum oyun altta açık. Son bölüm hapishane adasına gidince geri dönemiceksin gibi bir uyarı geldi. Oyunu bitirince cidden artık dönemeyecekmiyiz? Çünkü geride bıraktığım eşyalar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi çok fena trollenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Lord_Argos said: Beyler oyunu bitirenlerden çok acil bir spoiler istiyorum oyun altta açık. Son bölüm hapishane adasına gidince geri dönemiceksin gibi bir uyarı geldi. Oyunu bitirince cidden artık dönemeyecekmiyiz? Çünkü geride bıraktığım eşyalar vardı. .... Oraya gidince geri dönemiyorsun evet ama oyunu bitirince tekrar baştan başlıyor diablo nightmare muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oyunun su an ki durumu nedir alinir coop oynanir mi? ben single oynadim biraz baya bir baydik durust olmak gerekirse.. dogrusu bizim oynadigimiz versiyonu patchli falan degildi fakat 2 cesit zombi vardi ve zorluk seviyesi artmiyordu hic? topu topu 6 saat falan oynadik ama sikildik yani 6 saatte, item geliyor, quest degisiyor, surekli ayni zombiler - degisen bir faktor yok gibi geldi oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar