Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hangisi en iyisi sizce? Sadece her yerde bulunan ve düşüp kalana kadar yeme modunda olanları koydum listeye, Popeyes gibi İstanbul dışında zor bulunan şeyleri koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kfc best of da fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 neye göre daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Beef 'n Cheddar yok, anket gecersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kfc heryerde yok antalyada bile yok lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 big king seviyorum ben.acı soslu falan lı güzel oluyor fakat çok kalorili şeyler bunlar ayda 1 belki yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 balon said: neye göre daha iyi ? Sana göre abi. Benim gittiğim şehirlerin hepsinde gördüklerim bunlardı. KFC olmaması Antalya'da sıcaktan sonra ikinci neden olmuş gitmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 king seçim big king xxl + 3 sarımsaklı mayonez, önce sarımsaklı mayonezlere abanıp bitiriceksin sonra big king xxl'ı afiyetle yiyeceksin yanında 1lt pepsi oh miss aslında pizza hut sınırsız da tercih edilebilir ama 20kisi oluyor 16dilim pizza falan cıkıyor o izdihama girmeye hiç gerek yok, kfc bozdu xtreme falan yalan 2-3 ayda bir kova yapıyorum sadece tavuğa doyuyorum zaten uzun bir süre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 taps'in tostu yok oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 KFC best of iyi gerçekten.ama big king'in yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 en iyi fastfood fast fooddur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kfc tavukları bana çok yağlı geliyor ya sanki böyle tavuk değilde direk yağ yiyomuşum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tamam fede çok komiksin yine herkes güldü hadi git yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Red said: kfc tavukları bana çok yağlı geliyor ya sanki böyle tavuk değilde direk yağ yiyomuşum gibi patates kızartmasının tavuk versiyonu zaten o yağda kızartılıyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kermit said: tamam fede çok komiksin yine herkes güldü hadi git yat uyu seni dvöerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dvöer valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sınırsız maxiroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 big mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 long chicken süper Burger King'de. bi dk long chicken die sadece almanyada mi diyolar? chicken royale'mis trde ve uk'de falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bing King XXL tabi ki de. Ete doyuyor insan bi de erimiş peynirleri ohh misss missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 steakhouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hicbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Double whooper gayet tatmin edici. Fast food yiyeceksem tek tercihim. Pizzaya para vermem hele pizza hut da asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bence en iyisi mcdonalds'tan double köfteburger, kendi sitesinde de yazıyordu "türkiye'ye özgü" vs... bilkentte yok, yediğim zaman burger king'den steakhouse yiyorum, XXL de güzel biraz daha pahalı ama. en ucuz ve en çok doyuranı olarak pizza hut sınırsız menü var, istediğim kadar ye. hatta öyle uygun bir zamana gidersen, "pizzanın kapış kapış bitmesi" kadar kalabalık ve "pizzanın hiç tazelenmemesi" kadar boş saate denk gelmezsen, güzel oluyor seviyorum. kfc sevmiyorum ben ama yediğim zaman best of tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar