Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 DOKAN ONA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=exIFN44_Du0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aluriel said: baktın yani kızlara? istedikleri buydu bende verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Çok vahşisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kendine güvensiz şişko bayanlar daha çok meraklı bu işe ama tabi onların manzarası manzara değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Klapaucius said: Aluriel said: baktın yani kızlara? istedikleri buydu bende verdim tahrik olmadıysan sorun yok. hatta tahrik olduysan bile kendini hakim olabildiysen o da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hayvanmıyız usta niye abzürdlük yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 normal olan yapmamak zaten işte. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 normal olan soğuk havada mini giymemek aptalmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Joker said: ne kadar çarpıtmak istesenizede benim anlatmak istediğim, Bi insan buz gibi havada nasıl bir psikolojiye sahipte vücudunun bir parçasını gösterip kendini teşhir etmek ve bundan özgüven sağlamak istiyor. Ya böyle bir şey düşünmüyorsa? Kendine yakıştığını düşündüğü için mini etek giyemez mi insan? İlla kendini teşhir mi ediyordur? Bundan özgüven mi sağlamak istiyordur? Ofis ortamında sıcak şekilde çalıştığını düşünüp mini etek giymiş olamaz mı? Plajda bikini giyenle mayo giyen içinde bunu mu düşünüyorsun? Bikini giyen kendini teşhir ediyor allah belasını versin, mayo giyen daha edepli, özgüvenli tebrik ederiz. Bu mu kriter? Her bikini giyen, her mini etek giyen yollu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi siz 2niz tartışırken bana sanki aynı adam kendisiyle tartışıo gibi gelio asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahah mokoko sen diyene kadar adam kendini alıntılayıp extra yorum koyuyor diye bakıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ortama bi nebze olsun gülümseme kattık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 mutlak değerini alınca dekolteden rahatsızlığı kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 goldbären said: mutlak değerini alınca dekolteden rahatsızlığı kalkıyor ahahaha edit: captain obvious oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Dekolteden rahatsız olan adam tamamen rahatsız bir adamdır zaten ya, üzülürüm ben o adama. Dünya karanlık bir yer onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 rahatsız olmak başka, tahrik olmak başka ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tahrik olmamak daha da başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 goldbären said: mutlak değerini alınca dekolteden rahatsızlığı kalkıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adamlar dekolteden tahrik oluyor la. hakim olun kendinize biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sactan bile olan varmıs! oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Başlık açanın niyeti belli zaten.Yazıdaki puntosu değişmiş kısımlar,başlığın kendisi.Adamın demek istediğini nasılda çarptırmışsınız. şakirt,dinci diceksiniz ama birşeyi bana iza edin. bir bayanın göüs,kalça kısımları yada neresiyse en belirgin şekilde(dekolte ile yada değil) görünce şehvetlenip onu arzulamıyormusunuz?Zerre şekilde hiç bişi hissetmiyormusunuz? yada onu(dekolteli kıyafeti) giyen bayan,erkeklerin onu arzuladığını,erkekleri tahrik ettiğini bilmiyormu? gerçekten efendi efendi bana açıklasın bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 görür görmez açıp yolun ortasında fapfapa başlıyom ben sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi musunuz lar ile de leri ayrı yazmayı öğrenememiş olman beni daha çok tahrik ediyor biliyor musun? bildiğin kan beynime sıçrıyor! tamam kan yanlış yerde toplanıyor ama yine de toplanıyor ve tahrik oluyorum.. çok fena oldum be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar