LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Adamın kazak ve ceket uyumu anlatıyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 LathspeLL said: Bu arada kinetix haberin kaynağınıda yazsan sevinirim, haber7 falan mı? Gerçi sabah falanda olabilir gayet. Hala anlayamadığınız bişey var. Yobazsınız, gericisiniz çünkü kendi penisinizin keyfine ve onun size verdiği direktiflere dayanarak insanların hak ve özgürlüklerini, isteklerini ve hak ettiklerini kısıtlamaya çalışıyorsunuz. "Adam kıza sarkıntılık etmesin, insan olsun" diyeceğine "kız kapansın" diyorsun, "erkeklerin yanına oturmasın kızlar" diyorsun. "İş yerinde ki adamlarda malmış, hepsi abazaymış" diyeceğine "kadın yüzünden çalışmıyorlar, kadın kapanmalı" diyorsun. Anladın mı şimdi neden insanların sana karşı yazdığını? Anlamadın tabi neyse. kinetix said: çözüm de sunmadım şu an. bakalım çarşaf giyilsin dediğimi kim söyleyecek ..... tebrik ederim Aluriel said: sen kıskanırmısınız yada rahatsız olurmusunuz diye sormuyorsunki adam gibi. utanmasan gavatmısınız diye soracaksın. sorumda hala bir anormallik göremiyorum. nasıl sorayım altın tepside mi sorayım. yada abdest alıp gelip besmele ile mi başlayayım sorulara. gayet açık ve net çelişki içermeyen soru. sen benim işime gelmiyor. bu sorunun cevabında alta gideceği bundan doalyı nasıl kıvırayım diye çabalıyorum desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aluriel said: kinetik said: tartışmasını bilmeyenler hakaret eder pasta öğren. bak ben kimseye hakaret etmiyorum dinimle, yaşımla uğraşacağına ortadaki konu ile uğraş senin nefes alman hakaret şu yaptıklarına bakılırsa senin gibi düşünmediğim için mi. o zaman beni de dünya yuvarlak diyen adamı asmak istedikleri gibi asın olmaz mı? veya kuraları yazın buraya o şartların dışında düşünmeyelim olmaz mı din gibi!!! LathspeLL said: kinetix said: Ama gelelim türkiyeye hür düşünceni belirtmek yobazlık oldu gericilik oldu. Bana gerici diyebilirsiniz ben size geriden deh demek için gerideyim bunu da unutmayın. Düşünceyi belirtmek yobazlık, gericilik değil, belirttiğin düşünce yobazlık, gericilik oldu. gelelim sana. ben karımı eşimi kıskanmam. hatta ne yaprlarsa yapsınlar umrumda değil demek modernlik se evet ben gericiyim. Allah aşkına siz nerede yaşıyorsunuz hala otobüslerde bile kadın erkek yanyana oturtmazlarken. uzayda mı yaşıyorsunuz. ben o haberleri bir tarafımdan mı uyduruyorum. bu ülkede damacanaya tecavüz eden adam var ya. 17 aylık bebeğe- morg ta ki cesede tecavüz adam eden adam var ya. ilkokula giden kızlara defalarca tecavüz eden adamlar var. Taksim de hatunları taciz eden adamlar var ve çok değil hepsi de yeni yeni haberler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bi garip.. http://www.youtube.com/watch?v=alNA_5SN1y8 http://www.youtube.com/watch?v=1CPdLiuGQe0 önceden de bunu demiş zaten http://www.youtube.com/watch?v=htG5nL2sYlI bilgiler de tamamen yanlış hani.. "31aralıkı 1ocağa bağlayan gece hz isanın doğduğu .." hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 LathspeLL said: Adamın kazak ve ceket uyumu anlatıyor herşeyi. bunu diyecektim bende. kahve'hane renginde bir gorunum icinin disa yansimasi olarak yer etmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 eşekleri de giydirmek lazım. heryerleri açıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetix said: senin gibi düşünmediğim için mi. o zaman beni de dünya yuvarlak diyen adamı asmak istedikleri gibi asın olmaz mı? he diğer yazdıklarıma takılmadın da ona mı takıldın. adam gibi sorsaydın sorunu, cevap alabilirdin belki. ama amacın cevap almak değil ki senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetik ben senin hatanı söyleyeyim burada bi kitle var provocation skilleride cok yuksek seni provoke etmisler sende ayarı kacırıp sacmalamassın. ne olursa olsun bir insanın bedenini isteği dışında kullanmanın mantıklı bi açıklaması olamaz ortaçağdamı yaşıyoruz görüşlerinizi gözden geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aluriel said: kinetix said: senin gibi düşünmediğim için mi. o zaman beni de dünya yuvarlak diyen adamı asmak istedikleri gibi asın olmaz mı? he diğer yazdıklarıma takılmadın da ona mı takıldın. adam gibi sorsaydın sorunu, cevap alabilirdin belki. ama amacın cevap almak değil ki senin. senin üzerinde herkese cevap veriyorum siz de sorularıma değil de gidip te dandikm şeylere takıldınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Napolyonn said: kinetik ben senin hatanı söyleyeyim burada bi kitle var provocation skilleride cok yuksek seni provoke etmisler sende ayarı kacırıp sacmalamassın. ne olursa olsun bir insanın bedenini isteği dışında kullanmanın mantıklı bi açıklaması olamaz ortaçağdamı yaşıyoruz görüşlerinizi gözden geçirin. haklısın kardeş eskiden evrim yok diyen kişi bile bu kadar tepki almamıştı. sadece soru sordum. burada bilgi değil ağzı olan konuşuyor. yok sorunu şöyle sorsa idin, yok sen böyle mi diyorsun, yok yaşın 12, yok sen ne yapardın; dindar ve 15 yaşında olmamama rağmen bu kadar tepki aldım. burada belli görüşlere kendini adayacaksın onu gördüm. dinden ne farkı kaldı o zaman modern yobazlık sadece bu türkiyenin dincileri de bi garip ateistleri de bi garip. herkes birbirlerine bi ayar verme modunda. ayar verilince yalnız köpürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetix said: ... dindar ve 15 yaşında olmama rağmen bu kadar tepki aldım... Hocam senin sorun burada iste. Cok alakasiz seyleri birbirleri ile birlestirmeye calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 15 mi? adam liseli mi çıktı şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://3.bp.blogspot.com/__g5XElKkdDE/SgVG1rglv4I/AAAAAAAAAkA/Ed7XwAd8mVo/s400/resimlerim,t%C3%BCrbanl%C4%B1+k%C4%B1z.jpeg saygıdeğer hocamıza bu resmi göstersek ne der acaba. "Üst tarafın git diyor, alt tarafın gel!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sharky said: kinetix said: ... dindar ve 15 yaşında olmama rağmen bu kadar tepki aldım... Hocam senin sorun burada iste. Cok alakasiz seyleri birbirleri ile birlestirmeye calisiyorsun. bak bak tamda nereye dikkat kesilmişler. abi siz beyninizi yeni şeylere kapayınca isterse acayip zeki olun o beyin sadece güncellenmemiş bilgisayar gibi birşey. ve beyninizi yeni şeylere kapayınca benim de o kadar anlatmam cidden akıllıca değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Evladım, zaten olayın alakasız olduğunu sana anlatmaya çalışıyoruz. Neden gelip bir de bu olay alakasız modeli çizmeye çalışıyorsun. Of allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kurduğun cümlelerin "şeref geçen gün çok iğrenç bi insansın" gibi manasız olması, sorduğun sorularda kullandığın argümanların yetersiz ve hem konu ile hem de birbirleri ile alakasız olması gibi sıkıntılar da var gerçi.. ama daha toymuşsun.. zamanla geçer bak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 fikir özgürlüğü konuşma özgürlüğü lol. Dünyanın hiçbi yerinde yok ki o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 said: senin gibi düşünmediğim için mi. o zaman beni de dünya yuvarlak diyen adamı asmak istedikleri gibi asın olmaz mı? Evladım geriden gelen sensin. Burda sen daha çok dünya düz diye direten adamsınkişisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 GEd said: ya senin yaş 15 16 falan zaten, ne istiyorsan yap banane Sayfa 23 ^^ harbi 15 yaş çıkmış eleman, ben 5 10 sayfa önce demiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 10k ya kadar gidecekti konu tüh buraya kadarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz bu ne kafası lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ardeth said: kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz bu ne kafası lan? cinsel yönden saglam derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cinsel yönden çok sağlam bi adamım ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kanka ölcüsü var mı saglamlıgın,mesela 300 K sağlam,20 W gideri var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar