Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 balon said: @Rew: Şehirlerarası otobüste çoğu firmada( ki istisnası varsa söyleyin değerlendiricez sdf ) oturtmuyorlar bayanla-erkeği ondan bahsetmiştim. Yok şehiriçinde benim adıma da öyle bir problem yok. pardon, benim hatam bu, otobüs diyince direkt olarak aklıma şehir içi otobüs geldi. Şehirlerarasında bu daha çok nezaket amaçlı, kadınlar rahatsız olmasın diye ya da kadınların genel isteği sonucu olan şeyler. Arada tabii ahlak muhafızı kesilen firma ya da muavinler oluyor, beraber bilet alan çifti bile ayırmaya çalışıyorlar, onları da kavga çıkartıp yontmak gerekiyor. kinetik said: bu sorum beyni olanlara: iş yeri sahibisiniz ve bir sürü çalışanınız var. Böyle masa masa çalışanlar birbirlerini görüyor vaziyette ( çocuklar duymasın da haluğun işyeri misali). Verim düşmeye başladı ve soruşturduğunuz da bu çok çok açık giyinen hatunun iş yerinde erkeklerin ilgisini dağıttığı anlaşıldı. çok çok açık giyinen hatun elemanınıza uyarı da bulunurmusunuz veya nasıl bir çözüm yaparsınız verim düşmesinin sebebinden ziyade direkt olarak düşüşe dikkat çekip lütfen dikkatinizi iş dışı aktivitelere yoğunlaştırmayın derim. Ne kadını rencide edersin ne uyarıyı yapmamış olursun. Yetmezse "kadın çalışanlarımıza saygı" konulu üstü kapalı ama daha direkt bir uyarıyı yine bakıp işi aksatanlara yaparım. Ki zaten işi bırakıp dakikalarca aralıksız ve aç aç süzüyorsa insanlar kadını, zaten buna gerek kalmadan kadın gelir söyler "böyle bir durum var lütfen uyarıda bulunun" diye. kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz cinsel yönden sağlam nedir? Nasıl hastalıklı iğrenç bir düşünce yapısı bu? Adamdan iktidarsızlık raporu ya da vazektomi belgesi mi isteyecen? Ya da onu geçtim, otobüste 40 kişiyle beraber yol gidiyorlar, adam tecavüz mü edecek? Çükünü mü gösterecek ne yapacak? Özellikle git erkeğin yanına otur diye istekte bulunmak saçma tabii de erkek yanına oturdu diye rahatsız olmak ya da istememek de hasalıklı sağlıksız insan kafası işte. Nasıl sapık pis bi kafa yapısı var ki böyle insanlarda herkesi böyle düşünüp de aman karım kızım erkek yanına oturmasın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bu otobüs muhabbetlerinde aklıma hep şu geliyo Aynı koltuk iki kişiye satılır. Ve adam eşinin yolculuk etmesini düşündüğü için şöföre şöyle der - Ben anlamam kardeşim. Bu kadını s..e s..e götürüceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sorduğun soru çok saçma o yüzden geyiğe sardı herkes fark ettiysen. cinsel yönden sağlam özellikli birisi kadının yanına oturursa o özelliğinden dolayı cinselliğe girmek isteyecektir bu da rahatsızlık verir herkese. böyle bi sorunun gideceği nokta bu sen bunu duymak istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Sorun din falan değil. Müslümanlıkta bu değil. Din algımız farklı. Ezilmişliğimizi, kaybedişimizi kendimizde aramadaktansa bahane bulmayı seviyoruz. İnananlarda bunu yapıyor inanmayanlarda. İnanan adamın din algısı bozuk, problemli. İnanmayansa kişilikteki yada yanlış eğitimdeki bu problemi adamda değil dinde sanıyor. Müslüman bir insan olarak bazen öyle tartışmalara denk geliyorum ki inanamazsınız. Dinin inanç kısmını atıp mezhepleri, fıkhı din saymışız. Adam diş dolgusu ile iligi sayfalarca tartışıyor. Oradan beni abdestsiz yapıyor. Zorlasam kafir diyecek diş dolgusu yüzünden. Şimdi inanmayanlar bir kenara bu adamda müslüman bende. E bakıyorum biz başka yaratıcılara inanıyor gibiyiz. Sonuç bu adamları görüp din böyle demek doğru değil. Din gerçek olsada, olmasada gerçekten dinine inanıp yaşayan adam tehlikeli adam değildir bence. Bu olayda ise 1 taş 40 akıllı olayı oluyor. Bu adam yada başkası hatasız değil. Saçma sapan bir laf etmiş. Kendi adıma denilecek şey "Allah akıl versin, seni islah etsin" başka birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi, varan'da falan var mı bayan-erkek yanyana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 tcdd de bayan erkek yanyana gidebiliyosun bi keresinde üniversiteli bi kızla ankaraya gelmiştim yanyana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: kinetik said: cinsel yönden sağlam bir erkeğin yaşlı,moruk değil demek istedim. veya muhteşem yüzyıldaki gibi makas olayı yok. çocuk mocuk değil .şöyle böyle yok sapasağlam erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 BOSS'un batmadan önce lüks dönemlerinde vardı mesela, Ulusoy'da da vardı 2 sene öncesine kadar (2 senedir otobüs seyahati yapmıyorum değiştiyse bilemeyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Kinetic seni otobüste bayan yanına oturtsalar oturcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 otobüs tünele girdiğinde kazara tecavüz ederim korkusuyla oturmaz heralde. eurotripteki italyanın yanına oturtmak lazım bu zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 muhabbeti baymıyosa otururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Kendi adıma bayan erkek yanyana oturmamalı. Benim kafam uyurken sağa sola düşer. Açıkcası ben kendim rahatsız olurum bir bayanın omuzuna başımı koyarak uyumaya. İşin sonunda tacizle suçlanmak, dayak yemek var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 evet saçmalama gırla gidiyor. iş profa gelince yuh muh sallıyorsunuz ama size gelince cevap gelmedi adam gibi. normal olarak kişi ana bacı yar kıskanır bunu dinle alakası yoktur. tutup ta eşimize, kardeşimize karışmayalım mı gerektiğinde modernlik uğruna.Yerim o moderniteyi ben. kadınlar belli kurallara da dikkat edecek sene 2011 belki 100 sene sonra değişir se zihniyetler o zaman dediğiniz o pembe hayaller gerçekleşir. lütfen yazarken 2011 türkiye de yazdığınızı aklınızdan çıkarmayın derim. pire için yorgan yakmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rewendor said: otobüs tünele girdiğinde kazara tecavüz ederim korkusuyla oturmaz heralde. eurotripteki italyanın yanına oturtmak lazım bu zihniyeti ne meraklıymışsın benimki ile gerdeğe girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 100 seneye gerek yok, o zihniyet değişti. siz ayak uyduramayan ilkel kesim olarak geride kaldınız sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Turkceplease said: vede yılbaşında taksimi hatırlayın.Mini etekli bir kızın 91278312 erkeğin olduğu yere göz göre göre girmesine herkes eleştirmedimi.biraz böyle bakın işte kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz yuh siz neyin kafasini yasiyonuz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Boci said: Kinetic seni otobüste bayan yanına oturtsalar oturcan mı? lafı bi tarafından anlamak ta madalya verelim sana. iki resim arasında 7 farkı bulun bulmacaasını çok çözüyorsun sanırım. metni okumamış fantaziye geçmiş. ben hiç oturmam dedim mi veya ima ettim mi? bir kadını insan olarak görmekle gerçekçi olmak arasında zıtlık yoktur şoker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rewendor said: 100 seneye gerek yok, o zihniyet değişti. siz ayak uyduramayan ilkel kesim olarak geride kaldınız sadece. bakınız güncel gazeteler, çıkınız yılbaşları taksime, normal zamanlarda kalabalık mekanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 İstanbula giderken 5kişilik aile gelmişti baba kızını yanıma oturtmuştu karısıyla çocuklarıyla bi arada olabilmek için yol boyunca tecavüz olmadı valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 NolaxThensbane said: İstanbula giderken 5kişilik aile gelmişti baba kızını yanıma oturtmuştu karısıyla çocuklarıyla bi arada olabilmek için yol boyunca tecavüz olmadı valla bak. adam gibi cevap ver saçmalamayı kes. ben size tecavüz edermisiniz erkeksiniz sonuçta diye sorduğumu hatırlamıyorum ve senin uydurma becerinin büyüklüğünü görüyorum kinetik said: soru 2: anne, kız kardeş ve varsa sevgili veya eşinizin otobüste uzun yol giderken yanına cinsel yönden sağlam bir erkeğin oturmasını istermiydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 adamlar nelere dikkat ediyo baksana. yanımıza cinsel yonden saglam biri oturdu!! aboooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kinetik said: Boci said: Kinetic seni otobüste bayan yanına oturtsalar oturcan mı? lafı bi tarafından anlamak ta madalya verelim sana. iki resim arasında 7 farkı bulun bulmacaasını çok çözüyorsun sanırım. metni okumamış fantaziye geçmiş. ben hiç oturmam dedim mi veya ima ettim mi? bir kadını insan olarak görmekle gerçekçi olmak arasında zıtlık yoktur şoker olm soru çok basit. evet veya hayır diycen. demediğin için ima etmediğin için soruyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Bide o madalyayı verdiler bana. Kıskanma lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 toggie said: adamlar nelere dikkat ediyo baksana. yanımıza cinsel yonden saglam biri oturdu!! aboooooo. olum evet veya hayır diyecen burası eğlen ce topağı değil dikkat edersen. resimdeki 7 farkı bulucular sizi. asıl soru harici neler neler sordular kıvır boci evet diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar