NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 said: Hakkari'de dün çıkan olaylarda yüzleri maskeli bir grup, "KCK adına" yol kesip kimlik kontrolü yaptı! Hakkari'den dün yine polisle eylemciler arasında çatışmaların çıktığı bir gün yaşandı. Hakkari'deki olaylarda 14 kişi gözaltına alınırken Yüksekova'da gözaltına alınanların sayısı 12'ye yükseldi. Hakkari’nin Keklikpınar Mahallesi’nde ise yollara barikat kuran göstericilerin geçen araçları durdurararak, içindekilerden kimlik sordukları gözlendi. Sayıları 40 kadar olan göstericilere polis müdahalede bulundu. Sokak aralarına dağılan göstericiler, polise havaifişek ve molotof kokteyli atarak karşılık verdi. Polisle göstericiler arasında mahalle ve sokak aralarında zaman zaman kovalamaca oldu. Hakkari ve Yüksekova’da alınan güvenlik önlemleri de artırıldı. DHA'nın haberine göre; Hakkari’nin Pehlivan Mahallesi’nde atılan gözyaşartıcı bombalara ait kovanlardan 60 yaşındaki Esma Yorulmaz, 55 yaşındaki Salih Abi ile 25 yaşındaki Süleyman Bayram’ın yaralandığı öne sürüldü. 3 yaralı Hakkari Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Malum Doğu'da isyan var her ne kadar gösteri densede.Hükümetin bu konularda hiçbirşey yapamaması memura öğrenciye öğretmene yaptıkları malum.Neler düşünüyorsunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kacakelektrikharitasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 işlerine gelmeyen kimlik gördüklerinde acaba ne yapmışlar onu merak ettim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 insanlıktan anlamayana insanca davranınca böyle tepeye çıkıyor işte. Zaytung haberi gibi olaylar da dönmüş bu arada: "Hakkari’de polis, izinsiz gösteri yapan çoğunluğu çocuklardan oluşan grupları, "Çocuklar evinize dağılın, Hakkari bu yıl da ÖSS’de sonuncu oldu, gidin ders çalışın" şeklindeki anonslarla uyardı." http://www.milliyet.com.tr/hakkari-de-izinsiz-gosteri/turkiye/sondakika/15.02.2011/1352645/default.htm?ref=facebookmypage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 İzinsiz gösteri lafınada bayılıyorum sanki slogan atıp dağıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 NolaxThensbane said: Malum Doğu'da isyan var her ne kadar gösteri densede.Hükümetin bu konularda hiçbirşey yapamaması memura öğrenciye öğretmene yaptıkları malum.Neler düşünüyorsunuz bu konuda? Hükümetimizin gücü anca ülkesini sevenlere yetebiliyor ne yazık ki. Bunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 öğrenciyi işçiyi gazlayan tekmeleyen polisin gücü bunlara yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 polisin gücü yetmiyor çünkü ; biraz ağır şiddet kullansalar iç savaş patlak verir bir daha da durduramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 e bu yine güçsüz olduğu anlamına geliyor ki, gücü yetiyor da yapmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 olitere said: polisin gücü yetmiyor çünkü ; biraz ağır şiddet kullansalar iç savaş patlak verir bir daha da durduramazlar yemiyor diyosun yani bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sadece işlerin o raddeye gelmesini istemiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ben istiyorum açıkcası inceldiği yerden kopsun hergün hergün bunları çekmektense artık kan gövdeyi mi götürür ne olursa olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ya ben bu olaylara hakkaten deli oluyorum.elimde napalm olsa bırakırım oraya gerçekten kafalarına göre arabaları yakıyorlar otobusleri yakıyorlar.hani bu adamların derdi sadece hukumetle dicem ama kendi halklarınada zararları dokunuyor bide alayı hep ufacık cocuklar.kalabalıkken butun olayları.bi tanesi tek başına yakalasan yalvarır sümükleri akarak herhalde yani ögrencileri affetmeyip döven polis bunlara nası kibar davranıyor oysa harbiden bunları alıp bir güzel dövüp bide cezaevine atsalar terörist oldukları için ne güzel olur geçenlerde emniyet müdürümü ne öyle bir adamı ortaya alıp pata küte dövdüler.yani demek oluyorki kalabalık olarak istediğimiz adamı linç edip cezada almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yemiyor işte onu yapmak. o kesim den oy geliyor nasılsa. adam boşa demiyor seçim öncesi sorduklarında ya dinimin partisine vericem ya dilimin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 in this topic: kck davasından bihaber yurdum genci, şaşırıyor.. cezaevine atsalar falan diyen olmuş ooov ov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 o kck davası ki kürtçe savunma talebini savcı ''bilinmiyen bir dil'' gerekçesiyle reddetti ve dava aylarca uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Red said: ya ben bu olaylara hakkaten deli oluyorum.elimde napalm olsa bırakırım oraya gerçekten kafalarına göre arabaları yakıyorlar otobusleri yakıyorlar.hani bu adamların derdi sadece hukumetle dicem ama kendi halklarınada zararları dokunuyor bide alayı hep ufacık cocuklar.kalabalıkken butun olayları.bi tanesi tek başına yakalasan yalvarır sümükleri akarak herhalde yani ögrencileri affetmeyip döven polis bunlara nası kibar davranıyor oysa harbiden bunları alıp bir güzel dövüp bide cezaevine atsalar terörist oldukları için ne güzel olur geçenlerde emniyet müdürümü ne öyle bir adamı ortaya alıp pata küte dövdüler.yani demek oluyorki kalabalık olarak istediğimiz adamı linç edip cezada almıyoruz. benim arkadaşımın anlattıgına göre bu göz altına alınan elemanlar öle güzel sorgulanıyomuş ki ilk ne zaman osbir çektiklerini bile öğreniyolarmış o sebeple salıyolarmış. öttürüyolar bunları koçum rahat ol sen devlet mal olabilir ama bireysel düşünrsek bomba gibi adamlarımız var csi miami bokumu yesin türk polisi yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu ülke için doğunun bu duruma gelmesinin sebebi askerin doğuda asayişi sağlama çabasıdır. Yıllarca uygulanan dövün, öldürün, bu şerefsizler pkk'ya yardım ediyor yakın köyünü anlayışı yüzünden bölge bu denli içinden çıkılmaz durumda. Bugün 1 tanesini asarsınız, çoluğu çocuğu yeğeni derken 10 tanesi örgüte üye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Apo'nun yakalanıp türkiye ye getirilmesini protesto ediyorlar işte. Apo'nun ayağı burkuldu haydi otobüs yakalım. Hücresi 5cm daralmış yol keselim. said: Doktoru dövüp aracını yaktılar DHA 15 Şubat 2011 Abdullah Öcalan'ın yakalanıp Türkiye'ye getirilmesinin yıldönümünde Diyarbakır’da yer yer gün boyu süren olaylar akşam saatlerinde de devam etti. Yenişehir İlçesi'nde yüzleri kapalı eylem yapan bir grup yolu trafiğe kapattı. Bu sırada aracı durdurulan Dicle Üniversitesi'nde görevli Doktor Serdar Yalvaç darp edilerek aracı ateşe verildi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17033250.asp?gid=373 Ergenekon yapmıştır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yunusemre said: bu ülke için doğunun bu duruma gelmesinin sebebi askerin doğuda asayişi sağlama çabasıdır. Yıllarca uygulanan dövün, öldürün, bu şerefsizler pkk'ya yardım ediyor yakın köyünü anlayışı yüzünden bölge bu denli içinden çıkılmaz durumda. Bugün 1 tanesini asarsınız, çoluğu çocuğu yeğeni derken 10 tanesi örgüte üye olur Hayatında doğuya gittin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 çukuorva ünide boş sınıftada bomba patlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yunusemre said: bu ülke için doğunun bu duruma gelmesinin sebebi askerin doğuda asayişi sağlama çabasıdır. Yıllarca uygulanan dövün, öldürün, bu şerefsizler pkk'ya yardım ediyor yakın köyünü anlayışı yüzünden bölge bu denli içinden çıkılmaz durumda. Bugün 1 tanesini asarsınız, çoluğu çocuğu yeğeni derken 10 tanesi örgüte üye olur askermi yapmış bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olitere said: polisin gücü yetmiyor çünkü ; biraz ağır şiddet kullansalar iç savaş patlak verir bir daha da durduramazlar İç savaş patlak verse ordaki çoğu kimse ölür 2-3 hafta sürer alayı temizlenir. Ha bu iyi bişi değil tabi ki ama hiç bişi olmaz yani aynı möölükle devam ederiz yaşamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tozmu alıyosun ne temizliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 provakatörleri temizliyorum da iyi bişi olduğunu söylemedim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar