sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bana direk permanent teklif etmislerdi. Agresif genlesme yasaniyor su anda Huawei'de :) Netekim Ankara'daki projelere falan gidecektim v.s. Bir ton detay daha iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cınlılerı gonderıolar cunku, bızım arkıda expert yapıcaz senı dıe aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Benim kararimi senior pozisyonlara fazla mesai vermemeleri bir hayli degistirdi acikcasi. Sektor icabi it gibi calisiyorsun zaten, anlami degisiyor fazlamesai almayinca. Daha dogrusu benim yasimda degisiyor. Gencken onemsemiyor insan boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 koydum cocuuu eahaeha. aradı bi kadın. hic beklemiyodum. is basvuru sureciniz olumlu gelisiyor mu gelisti mi ne oyle bisi dedi. sonra cv'dekileri tekrar sordu falan. anlattım ben de. arkasından bi suru sey saydı. maas, adecco firması uzerinden contratlı is, mart 2012'ye kadar, sigorta, cart curt. hicbisi anlamadım heyecandan. sesi de boguk geliyodu telefondan (avea kotu oldugundan sdfsd). en sonunda da hayırlı olsun dedi. cok sevincliyim lan. izmirli patiler selam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hoşgeliyosun :) Umarım seversin buraları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 . yalnız bence. .lama. hayırlı olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ya ev, ulasım, yemek masraflarım cıksın yeter. biriktirip ev almak icin ise girmiyorum sonucta. belki de ben yanlıs duymusumdur ne bilim, hic umrumda degil valla maas su an. yalnız butun konuyu bastan okumam gerekicek. nasıl olsayda mesajlar duruyo diye ciddiye almadım ev tavisyesi mesajlarını eheh. ne ara 11 sayfa yaptınız ağkü ya. bi bostanlı kalmıs aklımda, bi de ucyol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bostanlı yeterli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yalnız . ben yanlıs duymusumdur herelde. o ne lan . olur mu muhendise. ilk basta duydum da (emin degilim tabi telefondan gelen dandik ses kalitesi nedeniyle) ama hemen ardından ebesinin seyi ali sami dedim tabi o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 . baya az birşey ediyor sırf mühendis için değil, . işte .enk gelir eline geçen para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hoşgeldin=) mühendis izmirde rahat geçinir yalnız. bunu baz laarak çıkarbilir=) çok yükseltme bence beklentiyi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ya beklenti falan kalmadı artık. 1 hosbuldum bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bostanlıyı hep sıkıcı bulmusumdur, bornovayı tavsiye ederim toggie. Hem ucuz, hem öğrenci mekanı. Hem piyasa boşver bostanlıyı sıkılırsın. işe başlarken maaşı dusunme, bir sonra ki projede zorlarsın dicem ama 2012 ye kadar kitlemişler zaten. Brüt konuşması kötü olmuş, ocakta ki aldığın parayla aralıkta alacağın para değişir, hesabını ona göre yap. Hayırlı uğurlu olsun, motivasyonun yüksek önün açık olsun hacı, hoşgeldin sektöre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Şimdiden hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun işin ve yeni hayatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 elektronik okuyan olarak bildiğin sevindim adına, tebrikler (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 doğma büyüme bostanlı'lı olarak bostanlı derim ben de tabi ama işe uzaksa da ne gerek var işine yakın yer olsun. hayatta hep canımı sıkan yegane şey sabah erken kalkmak bir de üstüne yol katetmek olmuştur. imkanın varsa uzak yerde niye kalasın diyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hayırlı olsuun :) Bostanlı diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 narlıdere guzeldir ama uzak kalir sanki biraz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yarın 9.35 ucagı ile baslıyor izmir macerası. salı sabahı da işbaşı yapıyorum. yalnız hala maaşımı ogrenemedim ehehe. herelde 1600 brut, 1200 falan kalacak bana. 3 ayda 1 cift maas, ya da prim falan varsa guzel olabilir tabi ama sanmıyorum. is yerinin adresi suymus, konak degil. Işıkkent Teknoloji 6172 Sokak No.19 Işıkkent Bornova / İzmir yani bornova'da ev tutucam. ayrıca araba da veriyolar altıma, rahatım yani her turlu :) esyalı ev bulmam sart ama. bekliyorum varsa bildiginiz kiralık ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 taşkantten ev tut yada özkanlardan başka yere gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 mahalle isimleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ya araba verebilirler, planlama esnasında tss e falan gidiceksin planlamacılarla. Ama tabi belli olmaz. Abi bornova güzeldir bak inan bana. Küçük parka yakın öğrenci evlerinden ayarla. Bostanlı falan filan fıs ( bostanlılı adama sorma bunu, fazla mahalle-milliyetçisidir izmirliler :) ) Bornova cillop, hem ucuza ev bulursun hem öğrenci mekanı olduğu için çok canlı ve ucuz olur her yer. Falan fistan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 araba varsa ne bornovası ya:) sabah pis trafiği olur alsancak tarafına hiç çekilmez. altınyol yine daha iyi oluyo sabahları trafik tıkanmıyo pek. gel sen bostanlıya denizimiz var akşamları çıkar yürürsün mis gibi sahil havası yapma etme:) sakin ve kaliteli barlar kafeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Black-ice said: altınyol yine daha iyi oluyo sabahları trafik tıkanmıyo pek. hangi izmir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar