Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum galiba

toggie

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

bornova'nın altını ustune getirdim internette. eli yuzu duzgun bi kac tane buldum. birini aradım verdim evi dedi. digerlerini de haftasonu yoklayacam.

yıllardır okulum bornovada olduğu için arkadaşlarımla ev tutarız ben ailemle yaşıyorum da arkadaşlara yardım ederim işte, her sene değiştirirler falan, bi kere netten bakmadık çıkar gezeriz kiralık ilanlarına bakarız ararız falan öyle öyle buluruz yani görürsün hep sokağını muhiti bilmemnesini öyle yapsan bi de :S
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

toggie kp den sakın tutma
gürültüden geçilmez olmaz o iş sen ne kadara kadar kıralık bakıyorsun
gel seni biz migrosun oralara alalım hatta direk gel bizim partmana 650 700 lira kira : )

özkanlar'ın ordaki migros mu? bul hemen geliyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kira arama direk krediyle ev satın al. İzmir'den başka yere taşınırsan da kiraya verirsin ileride, ek gelir olur ne güzel.

Kira adamın ömrünü yer be, mal mülk sahibi olamazsın bir alıştın mı. Anca mecbur kalırsan ya da kısa sürede iş/şehir değiştiririm dersen kirayı düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

kp tutma surekli bi gurultu var boyle gecenin ortasinda ordan burdan bagirti kavga eksik olmaz ise gidiyorsun malum uykun yalan olur.
forum taraflarina bak olmadi ozkanlar-manavkuyu-stad arasi duzgun evler vardir
aradigin gibi pek 1+1 yok bornova'da acikcasi
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros'a mesaj attım maas konusu ile ilgili. Cok bahsetmisiz hakkaten, tehlikeli bisey firma da buyuk olunca.

Herneyse, bugun ev gezdim. Evka 3'te Tansaş'ın karşı sokağında 4 katlı bir binanın 3. katında bir evi çok beğendim. 800 diyolar da 750'ye ayarlayacağım. Karşısında Turyap diye bi emlakçı var, ondan bulduğumuz için tabi bir de emlakçıya bayılacaz.

İçinde benim işime yarayacak en kritik eşyalar da var. O yüzden baya düşeş oldu. Bulaşık makinası, fırın, ocak, gömme dolap, baza, çalışma masası. Geriye kalan yemek masası, sandalye, buzdolabı, çamaşır makinası, kanepe gibi eşyalar da eski ögrenci evimizden çıkanlar taşınacak. Belki bir kısmını da spotcudan alırım.

Profesorler sitesinde 1+1 buldum ama icinde birileri oldugundan bugun gezemedim. Yarın uygun olurlarsa gezicem. O da 750 lira ama sahibi mimarmış. İcindeki esyalar ve evin ic tasarımı muhtesem. Bahce katı ve 1+1 kucuk oldugundan tercih etmeyecegim muhtemelen ama yine de super bi ev. Dusunen varsa kacırmasın :) Evka 3'te hırsızlık baya yaygınmıs sanırsam, o yuzden giris katı falan tercih etmiyorum hic. Gerci bugun Alsancak'ta bi akrabadaydık, onların da bi komsusunun evine girmisler 5. kat lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek bilmezdim evka3 taraflarını geçen gün gidip adres bulmak durumunda kaldım da baya bir beğendim valla, tansaşın orda özel ege lisesi'nin falan tarafları baya hoşuma gitti. Huzurlu, güvenli ve nezih ama aynı zamanda mütevazi bir muhite benziyordu.

Hayırlı olsun şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

huzur?
gun gecmiyor ki evka'dan hizsizlik haberi gelmesin.
cok hirsizlik oluyor hakketen, veya onceden oluyordu insanda oyle bir kani birakti bilmiyorum

işin orasını bilmiyorum da tüm apartmanlar belli bir sitenin içinde çit ve güvenlikler ile çevriliydi gibi geldi bana o yüzden öyle dedim. Bir de gürültü açısından huzurlu geldi. Ve çocuk olsa mesela dışarı salsan için rahat edebilirmiş gibi geldi.. ne bileyim çok durmadım zaten ama bunları düşündüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ne temizligi abi karı mıyım ben. tek basıma yasayacagım evi ne kadar pisleticem bi de oyle bi durum var. tuvalet temizlenir. oturdugum odayı da duzgun kullanırım tamam iste. ayda bir toz alacak, balkonu supurecek halimiz yok.

(td)

hayal edebiliorm halini, yerde küller felan ehaeh
abi ev durduğu yerde kirlenen bişi
Sosyal ağlarda paylaş

İlk baktığım ve çok beğendiğim ev olmadı malesef. Satın alan adam hemen kiraya vermek istemiyorum dedi. Ama yine Evka 3'ten bakmaya devam ettim bu arada.

Bir bina var, apartmanın komple sahibi yaşlı bi teyze. Apartman 3 katlı, toplam 6 daire var. Biri dolu, birinde de kadın kendi oturuyo. Diğer 4'ü emlakçılara verilmiş. Dün bi emlakçı ile gittim, bugün başka bi emlakçı yine aynı apartmana götürdü. Dünkü emlakçının elindeki 2 kattan üst olanı istemedim, çünkü hem ev sahibinin oturduğu evin tam karşısı, hem de en üst kat olduğundan çatı akabilir. Alt katta da doğalgaz/kombi olmadığı için istemedim.

Bugün beni gören emlakçının gösterdiği ev daha iyiydi. Yine aynı bina ama 2. kat ve doğalgaz da var. Apartmanın başka bir güzel yani önde kocaman bir balkon, ve tamamiyle tüm İzmir'i gören bir manzarası var.

Herneyse bugünkü emlakçı delirtti beni. Yani kendisini ne kadar akıllı zannediyor bilmiyorum ama içimden baya bi saydırdım anasına bacısına. Zaten 21-22 yaşında en fazla vardır, takım elbise falan giymiş, ayak üstü şunu skeyim gözüyle bakıyor.

Evi gezdik, arabaya bindim işte geri gidiyoruz geldiğimiz yere, beni de yolda indirecek otobüse binicem. "Sizin bizde bilgileriniz yok" diyip ad soyadımı bir kağıda yazdı. Halbuki dün gitmiştim ofislerine, bırakmıştım bilgileri. Altına da imza atmamı istedi evi gördüm diyeymiş, lol. Neyse ben okudum kağıdı, işte evin kiralanması halinde ev sahibine, yan kuruluşlara, hizmet bedelleri, kıl yün vs. ödenir şeklinde bişey yazıyo. Ben bunu okurken bi yandan gidiyoruz tabi durağa doğru adam anladı konuyu değiştirmeye çalışmalar falan komedi. İnerken dedim kiraladığım zaman imzalarım, şimdi imzalamıyorum. Çıktık arabadan baktım sinirli sinirli attı kağıdı camın önüne. Ağzımı bozacaktım da tuttum kendimi. Daha 2 hafta olmadı, başımıza bela almayalım.

Şu çakallığı yapmasa tutacaktım evi. Ama sonra düşündüm, ulan bu apartman nerdeyse tamamen boş. Vardır bi sebebi dedim, iyice soğudum.

Şimdi yine Evka 3 profesorler sitesinde 1+1, bahçe katı bir ev var. Sahibi mimarmış, içini falan çoook güzel döşemiş. Eşyası ile birlikte kiraya veriyor. Site içerisinde, 24 saat güvenliği olan bir yer. Spor salonu falan da varmış =P

Ev şu.
http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/izmir-bornova-evka_3-emlakcidan-apartman_dairesi/detay/TIWQWf50fG8=/DjCVhESiNJk=/nMiVfOrpQkg=/1/0/15
Daha göremedim ama bi bayan kalıyomuş şu anda. 20 Mart'ta çıkacak. Cumartesi günü gidicem görmeye eğer resimlerde göründüğü kadar taşınmaya hazır haldeyse hemen yerleşicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...