Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Beşiktaş - Dinamo Kiev | 17 Şub - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Türkiye ligindeki Beşiktaş'ı göz önüne aldığında takım çok daha farklı ve iyi oynuyor.

Siz gidip bir Barca, Madrid, United ile karşılaştırırsanız tabii bir olmaz iyi oyun anlayışı,
Tamamda oynadığınız takım Dinamo kiev dakika 55 olmuş 3-1 ki adamların kaçırdıkları pozisyonlar sizin pozisyonların kaç katı bilmiyorum. Beşiktaşın iyi oynadığını idda ediosunuz hala. Sürekli söylüyorum nasıl bir rüyadasınız bilmiyorum ama dünyanın en önemli oyuncularına sahip olduğunuzu düşünüosunuz yok ligde sizi kıskanıolarmışta eyyam yapıolarmış fln. 3-1 kendi sahanızda adamlar sizi eze eze yenio iyi oynuoruz diosunuz. Valla bi uyanın artık şu rüyadan
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

iyi oynadık %70 pas yaptık

ama 3-1 yeniliyoruz dicekler birazdan :)

valla beşiktaş gayet kötü oynuyor.başı kesik tavuk gibiler

defansları cok kotu.guti iyi pas atıyor tamam ama ortsahada aurelio falan var mucadeleleri yetersiz

Berbat oynuyoruz oynadık falan hatta haci
Sosyal ağlarda paylaş

Zetrox said:

DarKRideR said:

Türkiye ligindeki Beşiktaş'ı göz önüne aldığında takım çok daha farklı ve iyi oynuyor.

Siz gidip bir Barca, Madrid, United ile karşılaştırırsanız tabii bir olmaz iyi oyun anlayışı,
Tamamda oynadığınız takım Dinamo kiev dakika 55 olmuş 3-1 ki adamların kaçırdıkları pozisyonlar sizin pozisyonların kaç katı bilmiyorum. Beşiktaşın iyi oynadığını idda ediosunuz hala. Sürekli söylüyorum nasıl bir rüyadasınız bilmiyorum ama dünyanın en önemli oyuncularına sahip olduğunuzu düşünüosunuz yok ligde sizi kıskanıolarmışta eyyam yapıolarmış fln. 3-1 kendi sahanızda adamlar sizi eze eze yenio iyi oynuoruz diosunuz. Valla bi uyanın artık şu rüyadan

he çok ezici mi oynuyorlar ?

3 duran toptan 3 gol yedik,

onun dışında 2 kere normal yoklandı kale

Kiev'in aşırı presli oynaması ve bu preslerin sonuç bulması dışında ne iyi oyunu var ?

Beşiktaş şu takımdan 2-3 kat daha üstün bir takım, lakin yok işte takımın şuan ki en zayıf yanı duran toplardan bildiğin cezayı yedik.

O tuttuğun takımın gözlüğünü çıkarıp biraz maçı izle, adam gibi yorum yaparsın biraz
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

he çok ezici mi oynuyorlar ?

3 duran toptan 3 gol yedik,

onun dışında 2 kere normal yoklandı kale

Kiev'in aşırı presli oynaması ve bu preslerin sonuç bulması dışında ne iyi oyunu var ?

Beşiktaş şu takımdan 2-3 kat daha üstün bir takım, lakin yok işte takımın şuan ki en zayıf yanı duran toplardan bildiğin cezayı yedik.

O tuttuğun takımın gözlüğünü çıkarıp biraz maçı izle, adam gibi yorum yaparsın biraz
Ya salla gözlüğü mözlüğü şurda 3 duran toptan 3 gol yedik yok 2 tane diğer pozisyonları var şu bu diosun sizin gol dışında pozisyonunuzmu var ki ya ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...