Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aha, hakan'ın maç boyunca ciddi hatası yoktu tebrik edecektim maç sonunda, yaptırdı yine penaltıyı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haklan çok kğfür yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ZAAAAAAAAAAA Hakan sen ne güzel bir kalecisin ya, harika bir adamsın ahahahahaha. adam en düşürülmeyecek adamı düşürüp hiç yoktan penaltı kazandırdı ya. Helal olsun sana Hakan Arıkan, 8 taneyi boşuna yemediğini kanıtladın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAy takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Yolun sonu Kayseri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Besiktasli arkadaslarimizin yargisi gecmis olsun ={ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arkadaş yok, rakip takımın kalesine bakıyorum bi de bizimkine bakıyorum allah kahretsin böyle işi, yok takımın dengesi iyice bozuldu. üst üste gelir mi bütün kötü olaylar ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nasıl bi ezildik abi,fener maçına gidicektim şey etseler gitmem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 buralara gelemeyen utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Dinamo Kiev dersine iyi çalışmış, çok iyi koşup iyi savundular. Kievli arkadaşları tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 5...4....3..2...1...0 dinamo! laylalalyaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Quaresma boş zamanlarında portekizce dersleri versin, parasını çıkartsın bari. Yoksa bu transfer paraları da borçlara eklenince Demirören ölene kadar kulüpte kalacak zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben bi 10 sene beklemiyorum bizim takımlardan bi avrupa basarısı ligin su anki durumuyla imkansız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 haha spiker raageeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Kaspar said: Yolun sonu Kayseri olsun.Yalnız kayseri dedinde aklıma geldi tam kadro kayseri şu maça çıksın net yenerdi kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Vizyonsuz Schuster dedigimizde gutimizle guleriz diyenlere ZAAA oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 geçen seneki gs kadar bile olamadınız be. 4 nedir kendi sahanda. lollolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 verdik turu. elde kaldi bi türkiye kupasi. büyük rezalet kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 oha yazık olduı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Q7 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aha quaresma'da atıldı Rovanş kapısı zaten kapanmıştı, şimdi kaynaklandı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 querasma skandinav kızlardan mahrum kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 helal lan hak veriyorum şu yaptığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 beşiktaş acilen mustafa sarpı transfer etmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Q7 daha da gelmez, ben size söyliym. Seneye döner portekize bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar