BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Futbol=Gol En iyi futbolcu=En iyi golcü Valla şaka bir yana bazen böyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BulletRide said: Bir de çocukken mi öyle geliyordu bilmiyorum ama Ronaldo korkunç bir adamdı, mesela o yıllarda Galatasaray'a karşı oynasa maçı izlerken bacaklarım titrerdi kesin, adam her an karşı takımın ağzına edecekmiş gibi oynuyordu çok afedersin. Abi Dünya Kupasında dayandık dayandık attı ya bize. Hepsini durdurduk bir Ronaldo'yu durduramadık. Zaten bizden sonra da kimse durduramadı adamı aldılar kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Neden Zidane: 98 Fransa dünya kupası Zidane var kupa var. 02 dünya kupası 0 gol zidane yok. 06 dünya kupası zidane var final var. 10 dünya kupası gruplarda pert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BulletRide said: Futbol=Gol En iyi futbolcu=En iyi golcü Valla şaka bir yana bazen böyle düşünüyorum 11 forvetle çıkalım o zaman sahaya :) Hoş, onu da yapmışlığımız var milli takımda, zamanında beraberlik gereken bir norveç maçında 1-0 gerideyken 1-2-7 taktiğiyle sahadaydık, 7 forvetle, 1-1 bitmişti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BulletRide said: Futbol=Gol En iyi futbolcu=En iyi golcü Valla şaka bir yana bazen böyle düşünüyorum böyle hesaplarsan ronaldo uzak baya en iyi olmaktan. 343/247 oynadığı maç attığı gol sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Khelben said: Neden Zidane: 98 Fransa dünya kupası Zidane var kupa var. 02 dünya kupası 0 gol zidane yok. 06 dünya kupası zidane var final var. 10 dünya kupası gruplarda pert. E abi 98'de Ronaldo var final var, 2002'de Ronaldo var kupa var. Hatta kassak 94'de Ronaldo var kupa var, ha orada maç oynamadı ama orası ayrı ashdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ronaldo benim izlediğim en iyi forvettir, net. Muhtemelen de en ii futbolcudur. Ayrıca izlemesi en zevkli futbolcudur bu da net. Topu aldıktan sonra adamın yapabileckleri sonsuz. Zlatan çok iyi bi forvet olabilir ama Ronaldı başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ama atladıgın bir nokta brezilya zaten dunyanın en mukemmel topunu oynayan ulkeydi hep. yani dunya kupalarını kazandı durdu. fransa'nın zidane donemi dısında basarısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Avrupa Kupasınıda almadılar mı Zidane ile? İkiside Kupayı aldı. Ve Final'e çıkardı ayrıca. Zaten 98 finalinde Zidane bitirdi. 2002'de Ronaldo. 2006'da Ronaldo sakatlık falan gobekli futboldan sıkılmış bir hali vardı. Ben arada kaldım o yada bu diyemiyorum. Ama mevkileri olarak en iyileri. Şöyle birşeyde var Ronaldo sakatlıklar falan adamı bezdirdi. 29 yaşında bitti adam. Yoksa kırmadığı rekor kalmazdı. Bir 50 senede kimse geçemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 toggie said: ama atladıgın bir nokta brezilya zaten dunyanın en mukemmel topunu oynayan ulkeydi hep. yani dunya kupalarını kazandı durdu. fransa'nın zidane donemi dısında basarısı yok. Ama o dönemde Fransa kadrosu süperdi. Brezilya'dan aşağı kalır yanları yoktuki. Yada ne bileyim şimdiki gibi oyuncular TD kavga edip Dunya Kupası sırasında 6-7 futbolcu ceza falan almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ama iste -seydi, -saydı dersek sonu gelmez. mevkileri farklı oldugu icin karsılastırmamak lazım aslında. ikisi de hayvanın tekiydi, bi ton kupa kazandı/kazandırdı, cogu futbolcunun hayal bile edemeyecegi kariyerleri var. ikisi de cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi zidane 10 numara, ronaldo forver klasman farklı bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 açın izleyin gs-juventus zidaneli juventusu nasıl eziyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Buddha said: toggie said: ama atladıgın bir nokta brezilya zaten dunyanın en mukemmel topunu oynayan ulkeydi hep. yani dunya kupalarını kazandı durdu. fransa'nın zidane donemi dısında basarısı yok. Ama o dönemde Fransa kadrosu süperdi. Brezilya'dan aşağı kalır yanları yoktuki. Yada ne bileyim şimdiki gibi oyuncular TD kavga edip Dunya Kupası sırasında 6-7 futbolcu ceza falan almıyordu. o zamanki kadrodan zidane'ı cıkar, yine gruplarda elenirdi takım. iyi oyuncular vardı tabi de, kupayı alacak kadar degil. blanc mesela hala severim, adam superdi. thuram cok iyiydi, vieira, djorkaeff. baya adam vardı yani iyi olan. simdi de var gerci. hepsine tek tek bak, oynadıkları kuluplere bak, iyi oyuncular. kimse kotu diyemez yani fransa milli takımı oyuncularına. ama o beyinden yoksunlar iste =) juve - gs macında beraberlik golunu zidane atmıstı yanlıs hatırlamıyosam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 zidane 02 de niye yokdu ki sakat felanmıydı :P hatırlamıyorum o seneyi milli takıma konsantre olmuştum full :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Abi Ronaldo'nun nesini tartışıyorsunuz? Gelmiş geçmiş en iyi forvet. Ayıp be futbolu taze bırakan, yıllarını sakat geçiren adamın arkasından =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sakattı gruptaki ilk iki macta oynamadı. son macta mecburiyetten oynattılar ama zaten formsuzdu, bi faydası olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 oha adam flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iblameadmins said: http://www.youtube.com/watch?v=QcwJazQpPFo&feature=watch_response Bunu atsın Ronaldo'nuz sonra konuşalım =) sırf barcelona formasıyla attığı bunun gibi en az 5 tane golü var (ki 1 sezonda) emin ol o gollerden çok fazla attı ronaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Zlatan'a Ronaldo'dan iyi diyen adamı ciddiye almanız hata arkadaşlar :( Ayrıca o golden Oktay da attı. Demek ki Oktay > Ronaldo Kazım'ı saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Şu video anlatmaya yetmiyor. Şu hareketleri canlı canlı izlemek ne büyük keyifti. Hepsi bir yana en büyük farkı müthiş keyif veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 BulletRide said: Khelben said: Neden Zidane: 98 Fransa dünya kupası Zidane var kupa var. 02 dünya kupası 0 gol zidane yok. 06 dünya kupası zidane var final var. 10 dünya kupası gruplarda pert. E abi 98'de Ronaldo var final var, 2002'de Ronaldo var kupa var. Hatta kassak 94'de Ronaldo var kupa var, ha orada maç oynamadı ama orası ayrı ashdf Biraz yanlış anlaşılma gibi olmuş benim mesaj böyle yazınca özür, ben orda klup kısmına girmeden sırf burdan baksak bile büyüklüğünü görebiliriz anlamında demiştim, bence herkesten farklı oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 xavi zidane' dan iyi diyenler var şu dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Xavi'yi bilmem ama Messi müthiş keyif veriyor. Barçanın taktik bir yerden sonra sıkıyor ama Messi arada enteresan şeyler yapıp izlettiriyor yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mokoko said: bu adamdan daha iyi tek bir forvet var malesef. ibrahimovic. mokoko said: hadi sizin hatrınız için aynı seviyede diyim. ronaldo ne kadar golcuyse ibo'da okadar iyi golcudur. tmm biliorz eskiler bi başka falanda ibo dediğiniz adam cok baska bi forvet. kotu olan bi tane ozelliğini sayamazsınız. 2 hit fail combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar