LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Sakin rage benimkisi. Rage'imi unutmuşsunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 şu olay hiçbir zaman bitmeyecek bu olay olduğu sürece de girmemeye çalışıyorum din tartışmalarına mesela ben. http://friendlyatheist.com/wp-content/uploads/2008/01/addiscartoon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 işin ilginci ateistler de yapıyor aynı şeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Black-ice said: şu olay hiçbir zaman bitmeyecek bu olay olduğu sürece de girmemeye çalışıyorum din tartışmalarına mesela ben. http://friendlyatheist.com/wp-content/uploads/2008/01/addiscartoon.jpgşunun da konmadığı din tartışması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 manyak abi millet, bunun için tartışılmaz bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bone said: işin ilginci ateistler de yapıyor aynı şeyi... Ha evet aynı şeyi yapıyor ateistler. Biz öldürmekle tehdit ediyoruz, küfür ediyoruz, saldırgan davranıyoruz değil mi? Burda da tek rage'e bağlayan benim, başka adam bilmiyorum bu forumda. Bende bıkkınlık geldiğinden ötürü bu insanlardan rage yapıp rahatlıyorum. Daha evvel yazmıştım zaten bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=hWiBt-pqp0E&feature=related Şu videoda 1942'de amerikan kıyılarından japon kökenlilerin sürülüp toplama kamplarına atıldığını söyleyen bir referans vardı. Wikiden açıp baktım. Ermeni tasarısıyla tehdit eden adamlar bizimkilerden daha betermiş onu gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 LathspeLL said: Bone said: işin ilginci ateistler de yapıyor aynı şeyi... Ha evet aynı şeyi yapıyor ateistler. Biz öldürmekle tehdit ediyoruz, küfür ediyoruz, saldırgan davranıyoruz değil mi? Burda da tek rage'e bağlayan benim, başka adam bilmiyorum bu forumda. Bende bıkkınlık geldiğinden ötürü bu insanlardan rage yapıp rahatlıyorum. Daha evvel yazmıştım zaten bunu. karikatürde öldürmekle mi tehdit ediyor adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 LathspeLL said: Bone said: işin ilginci ateistler de yapıyor aynı şeyi... Ha evet aynı şeyi yapıyor ateistler. Biz öldürmekle tehdit ediyoruz, küfür ediyoruz, saldırgan davranıyoruz değil mi? Burda da tek rage'e bağlayan benim, başka adam bilmiyorum bu forumda. Bende bıkkınlık geldiğinden ötürü bu insanlardan rage yapıp rahatlıyorum. Daha evvel yazmıştım zaten bunu. siz zaten herşey çiçek böcek ,saygılı edepli insanlar.. müslümanlar kaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ateist veya dindar olupta, karsisindakini kucuk goren, kendi inancini veya inancsizligini marifet sayan, kendi gorusunun sirf cool veya mutlak dogru oldugnu dusunupte ulu orta diger gorusu assagilamaya kasan zihniyet, hepsi ayni bk, hic farklari yok gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bana ilişmesin de isterse masaya tapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 NoTwisT said: Ateist veya dindar olupta, karsisindakini kucuk goren, kendi inancini veya inancsizligini marifet sayan, kendi gorusunun sirf cool veya mutlak dogru oldugnu dusunupte ulu orta diger gorusu assagilamaya kasan zihniyet, hepsi ayni bk, hic farklari yok gozumde.ikisi de insan egosu sadece kılıfları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi cami basan ateist gördünüz mü? içkili sergi basan müslüman gördünüz mü? bunları tartışın ben bi çay koyup gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yannış alıntı yapmışım yeaa. subzeronun yazıyı alıntılıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 denileni anlamamışsın barnacle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yoo anlamış. Benim dediğimde o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bir Müslüman bana aptal desin zerre umrumda olmaz, ama dövmesi, öldürmesi vs. apayrı şeyler. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 barnacle said: abi cami basan ateist gördünüz mü? içkili sergi basan müslüman gördünüz mü? bunları tartışın ben bi çay koyup gelicem İçkili sergi != ateizm. ( ki o içkili sergi muabbetinin mümin tayfayla zerrre alakası yok ) ayrıca, %90'ın müslüman olduğu bi toplumda, yavaş basar ateist camiyi. Bu inanca saygısı olduğundan falan değil, bi tarafı yemeceği içindir. nileppezdel said: Bir Müslüman bana aptal desin zerre umrumda olmaz, ama dövmesi, öldürmesi vs. apayrı şeyler. Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz Provoke etmesen kimse bişi yapmaz. Bana biri çıkıp şunu söylesin ya, bir insan neden çıkıp tamamen kendisine ait olması gereken birşeyi dışa vurur? Bunun bi cevabı var, kimlik belirtmek için. Ben-Biz diyebilmek için. Ben-Biz dediğin anda, karşında Sen-Siz yaratmış olursun zaten. İster pagan ol ister jedi ol istersen hiçbişi olma, farketmez. Kimlik yaratmak, başkasını ötekileştirir, ve bu ötekileşmeden şiddet doğar. tabi nerde bunu anlayacak adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kimlik senin yarattığın birşey değildir yalnız, senin olduğun şeydir, sahip olduğun sıfatlar senin kimliğindir ve kişiliğin önemli bir unsurudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 huun'a ek olarak bir karikatürist de zaten eserleriyle kimliğini, dünya görüşünü yansıtır. Olayı bu hani. Tahrik ettim, aptal desin. Döverse, öldürürse onu aşağılık kılar sadece. Kaldı ki tahrik olunacak bir şey yok. Ateistler birileri Allah var diyince "çok tahrik ettin beni pislik" diyip dalmadığına göre "tahrik edersen yaparlar" argümanı çok yersiz kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 iyi de birisi seni "allah yoktur" dediğin için dövüyorsa ve sen bu adamın sadece müslüman sıfatına bunu atfediyorsan gene ortada bir sorun var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hayır bütün müslümanlar öyledir demiyorum ben zaten. Ailemin %90'ı müslüman abi, öyle demem. Yobazlardan bahsediyorum. Ateist yobaz çok daha zararsızdır. Keşke iki türlüsü de olmasa o ayrı. Ama genel olarak Müslümanlar havadan nem kapmaya meyilli bir grup, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ateist yobaz nasıl oluyor? Adama "Bence allah var" dediğinde "NASIL VAR KARDEEEŞİİM NASIL VAR AĞZINI TOPLA ÇARPILACAKSIN" falan diye rage e mi giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Yobaz rage'e girmek zorunda değil ki. Kelime anlamı olarak ateist yobazlar da olabilir. Her konuda yobaz olunabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar