Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarelle bitter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CaNNi said:

oha bugün o musluktan sarelle aldım, eskiden sagraydı şimdi tükan, adını değiştirdi ama halen sagra sarellesi satıyor, şuan yiyorum <3

http://img684.imageshack.us/img684/6752/120220111245.jpg

YAPILIR mı BU LAAAAAAN
Mesaj tarihi:
sesu said:

Bitter çikolata öyle kaşıkla veya bolcana yenecek bir şey değildir ki. Ufak bir miktar bitter sağlığa da iyi diyorlar ama, ekmeğe çikolata süreceksem Nutella gibi sütlü çikolatayı tercih ederim muhtemelen.

Gerçi Sarelle'nin ne kadar gerçek bitter olduğu da tartışılır tabii.

eyem bizi sesu sağlığa iyi geliyomuş, bahane bunlar hep
Mesaj tarihi:
ya bu dondurmacıların külahı değdirip kaçırdıkları çikolata sosu ney, nerde satılır?

sanki kilosu 500 milyon azcık değdiriyolra.
Mesaj tarihi:
Mal said:

ya bu dondurmacıların külahı değdirip kaçırdıkları çikolata sosu ney, nerde satılır?

marketlerde satılıyor çikolata sos.
Mesaj tarihi:
irin said:

beyaz ekmeğe sürün bi de.tuzlu ekmeğe çikolata sürün.pis fakirler.
sen de mi bone sen ki beyaz çay içen adam,vay anasınıığ

waffle'a sürüyorum ben, beyaz çikolata sürüyorum, yanında beyaz çay içiyorum. waffle da beyaz zaten. ben de beyazım.
Mesaj tarihi:
throine said:

Mal said:

marketlerde satılıyor çikolata sos.

onu denedim dondurma üstüne döküp aynısı değil kesinlikle.
Mesaj tarihi:
bizim eski evin hemen altında vardı lan sagra special

gerçi sonra orası market falan başka bişi olmuş sanırım önünden geçip hüzünlenirim

bi de sarelle bitter çok net. bu tartışılmıltı ve nutellayı savunanların ezik olduğuna kanaat getirilmişti.
Mesaj tarihi:
cemss said:

CaNNi said:

http://www.specialcikolatadunyasi.com/?Lang=TR&SyfNmb=2

mabel çikolataa ölürüng ölürüng

uğur dündarın bir programı yüzünden mabelden pek haz etmiyorum artık. programında "adını vermek istemedikleri" bir unlu cikolata fabrikasında çalışan kadınlar. koli bantları ile ağda yağıyorlardı. ama işte bariz mabel amblemleri vardı sağda solda. yada ben benzettim bilemedim. ama böle işte..
  • Yeni Oluştur...