FiTi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 İsim:Fity Faction:Guardian Race:High Elf Class:Cleric Soul: Purifier/Cabalist/Inquisitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 patide oynarım heralde server bellı mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Norak said: oyun içindeki posta kutuna baktın mı? ben beta devam ederkene sipariş ettimdi, 5 dk sora gittim login oldum, ingame maila gelmişti eşyalar vb. edik: bide o üsste dediğim kaplumlağanın hızı %110, yani lvl 50 de kullanabileceksiniz, CE den çıkan versiyon ise %60, lvl 50 olunca ömrünü tamamlayacak o yüzden. Ha yok ona bakmadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Ben pati ile oynarım ama defianta karşı bi soğukluğum var açıkçası.Bu arada ben senditten almayı düşünüyorum CE içinde 8gb USB bellek,SteelSeries Mousepad falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Nick: Xvim Paladin - Void - Warlord/Riftblade. Faction: Defiant Ce aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 sendit ce göndermez, eğer Türkiye deyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben 1 ay önce digital olarak almıştım ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu arada sasırtıcı derecede grd önde gidiyor. demek ki hep defiant yanlıları forumda aktifmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ben de dusunuyorum bunu oynamayı, guardian olurum muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bence guardianlar fake hesap acip polluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ne yani seçimin adil olmadıgını, dreaglothun bu işi beceremedigini, bu işin altından kalkamadıgını, sahte hesaplara engel olamadıgını mi söylemeye calışıyosun? Bence gayet adil gözüküyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 guardian'ların başlangıç yeri, questleri daha derli toplu geldi bana. sanctum da iyiydi gerçi defiantlarda 10lvl olmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu seçim adil değil,suçluların cezalandırılması hakkında yasal işlem başlatıcam.Lanet olası cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bu anket pati guild i bağlamıyor bu 1, pati oynayacağı kesin olanlar için anket açıcaz ob den sonra ya da ob sırasında bu 2, 3 yok, hastayım, ankaradayım, ob de olamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Defiant iyiydi ya :( bence forumda genelin defiant dediğini gören troller gelip guardian işaretliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 ya ben bu işlere yabancıyım biraz ben de başlıcam da şimdi pati guildi mi kurulcak nolcak anlamadım herkes taraflara dağılmış felan mmo geçmişim: ultima online warhammer online bu arada anlamıom çoğu şeyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 pati guildi kurulacak.Open betada server-taraf felan seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 pati bir guild forumu olmadigi icin, sanirim buradan patideki arkadaslar bir guild kuracaklar, birde baska guildler pati forumundan oyuncu bulacaklar. her turlu winwin. win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 serverlar falan belli mi ? nerede kurulacak falan ona göre başlayalım biz de 2-3 kişi başlayacağız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Yok belli değil daha, ob sonuna doğru kara veririz. Bu arada, ben ob ya gelicem gibi, guild oluşumunda olacağım diyenler de katılırsa kesinleştirelim bir şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 2 gün kaldı sayılır hemen hemen.En azından serverı filan şeyapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 36 guardian 29 defiant olmus yakin gidiyor. iki guild olur gibi. yerseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 :)Keşke burda oynıcak olanlar için yapılsaydı oylama. Neyse ob ye gelenlerle tekrar oylama yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Tekrar edeyim, bu anket bizi bağlamıyor, duydun mu Arnold. Biz bir oylama daha yapacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 e yapin yahu ne fark eder :) gorduk iste topu topu 60 kisi oynayacak patiden, max olsun pati bunyesinden ciksin ciksin 20 kisi ayni guildde olsun. miss gibi iste, sorun su ki sen neden guildi kurmuyorsun, bize anlat bakalim nasil olacak , kim lider, kimler araniyor, cat oyun basladi guild kurduk olmaz ki ? simdiden kurman ismi belirlemen, adam alman, ne bilim ozel bir alanda konusmaniz ventrilo (ts) falan gerekmiyormu ? cok acaleye gelecek drea. pati guildi tartisma konusu ac lider benim, aha tarafimiz budur de gelen gelsin gelmeyen gitsin. simdi acacaksin poll ne olacak kim ne ? atacak gene herkes polla sen istesende istemesende .. postu ac tarafi belirle kurallar budur de, herkes gelsin ben varim desin , goruslerini yazsin oyun baslayincada bir server bilgisi verelim olsun bitsin. cok suruncemede kaliyor 10 gunden az kaldi bak hele ki open beta zaten oyunun basi gibi dusunursen topu topu 2 gun kaldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar