ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hüsnü hemserimsin daha yazma cevap yardim yapacak yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 haklısınız hocam bunlardan adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ota boka dalga geçiyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Hüsnü bey bu sitede kimse tatmin olma arayışında değildir. İnternet dünyasında herkes dürüst değil , doğal olarak soru sormak sitedeki herkesin hakkı. Okulunuzun sitesinde adres ve telefon bilgilerini göremedim. Milli Eğitim Bakanlığının sitesinde okulun bilgileri aşağıda yazmış oldugum gibidir . Milli Eğitim Bakanlığı Ordu ili Devlet Kurumları Listesi ORDU KABATAŞ KABATAŞ LİSESİ Kabataş Mah Fatsa Cad No :2 4526945107 4526945209 Yardım etmek isteyen arkadaşlar adres telefon hepsi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 |Joker| said: kermit said: saçmalamasanız daha fazla yardım yapmıyosanız yapmayın ne bu troll sevdası yada bi kusur hata bulma sevdası. adam adresten tut telefona kadar vermiş. kullanmadığın kitapları göndereceksin. kitap gönderiyosun, yani bu terör örgütüne bile gitse adamlar kültürlenir hiç değilse. kültürlü terör örgütü çıkar karşımıza. Troll ustası konuştu... sen mevzuyu anlayamamışsınki ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ilkokulmu burası bu arada ? kıyafet yollayalım yollamasınada büyük gelmezmi çocuklara. çuvala girer gibi gezerler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Narstil said: bu sitede kimse tatmin olma arayışında değildir. iyi slogan olur bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit kardeş burası bir lise.tlf no verdim.adres verdim.bak arkadaş milli eğitim bakanlığından bile no vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bu kampanya gerçek ise güzel bişi tabii buraya yazılması... |Joker| said: Bir öğretmenin Türkçesi nasıl bu kadar bozuk olabilir? Noktalama işaretleri yanlış, noktadan sonra boşluk yok, büyük harf ile başlamak yok. "Ğiyim eşyası" gibi bir tabir ne demek? grammer natzis (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit said: saçmalamasanız daha fazla yardım yapmıyosanız yapmayın ne bu troll sevdası yada bi kusur hata bulma sevdası. adam adresten tut telefona kadar vermiş. kullanmadığın kitapları göndereceksin. kitap gönderiyosun, yani bu terör örgütüne bile gitse adamlar kültürlenir hiç değilse. kültürlü terör örgütü çıkar karşımıza. şu mesajı gördüm ya, ölsem de gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sen bi an önce öl biz gamını yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 kermit said: ilkokulmu burası bu arada ? az önce okumaktan bahsediyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Telefon vermeyi, kullanmayı pek sevmem; email attım sitelerinden, cevap gelirse ne ala. Bir sürü adam var sırf eğlencesine Türkiye'yi dünyayı trolleyen, sorgulanınca sinirlenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Marl0_on said: kermit said: ilkokulmu burası bu arada ? az önce okumaktan bahsediyordun önce sen oku ama senin daha çok ihtiyacın var sonra adam olursun hobi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ne o mmo da yazamadığını burda yazmışsın, mod kankan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 tamam bebeğim sakin ol. derin bi nefes al bi su iç kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.makemoneyonlinex.com/wp-content/uploads/2009/12/welcome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hakkaten ciddi bi konuysa şöyle abuk subuk içerikli mesaj atmasaydınız harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 husnu said: gecko neden böyle konuşuyorsun. senin başına ğelen talihsiz bir vaka.peki ğötürdüğünüz okul öğrencilerinin ihtiyacı varmıydı.oradaki idarecinin size yapmış olduğu terbiyesizlik.belkide o ğötürmüş olduğunuz eşyalara gerçekten ihtiyacı vardı. Vardı, götürmeden önce arayıp sorduk getirelim mi ihtiyacınız olur mu kabul eder misiniz diye. Tabii ki hanfendi getirin dedi, 2 büyük çöp torbası içinde giysi kitap zart zurt yerleştirip arabayla götürdük, yüzümüze bakan olmadı. İhtiyaçlarını güzelim kitapları tuvalet kağıdı olarak yaptıklarına inanıyorum o muameleyi gördükten sonra, özel bir durum değildi yani mezun öğrenciler getirsin eskilerini diye biz heves edip yapmıştık, iyilik yerini bulduysa ne ala gerisi beni ilgilendirmiyor. Ama (sözüm meclisten dışarı, bir yakınınız vardır mutlaka bu pozisyonda) okul idarecileri kadar şerefsiz insanlar daha görmedim ben. Bu da bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Beyler az önce aradım verilen numarayı. Müdür yardımcısı Mustafa Aydın isimli beyefendiyle görüştüm. Kendileri bu şekilde bir istekte bulunduklarını söyledi. Ayrıca kendisi konuyu buraya taşıyan kişi değil. Neyse, bu ciddi birşey. İsteyen varsa göndersin birşeyler. Tanıdığım birkaç dershane müdürü var, kendilerinden soru bankası vs rica edeceğim göndermek için. Bu kadar ağır trollemeye gerek yok. Yardım istemek zaten zor, siz de daha zorlaştırmayın. Lütfen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 vaperon said: Beyler az önce aradım verilen numarayı. Müdür yardımcısı Mustafa Aydın isimli beyefendiyle görüştüm. Kendileri bu şekilde bir istekte bulunduklarını söyledi. Ayrıca kendisi konuyu buraya taşıyan kişi değil. onun gerçekten okulun numarası olduğunu nerden biliyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 link konmuş, milli eğitimin sayfasında da aynı numara çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ardeth said: vaperon said: Beyler az önce aradım verilen numarayı. Müdür yardımcısı Mustafa Aydın isimli beyefendiyle görüştüm. Kendileri bu şekilde bir istekte bulunduklarını söyledi. Ayrıca kendisi konuyu buraya taşıyan kişi değil. onun gerçekten okulun numarası olduğunu nerden biliyorsun sdf of sina of bide profösör olcam diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 https://mebbis.meb.gov.tr/KurumListesi.aspx ORDU KABATAŞ KABATAŞ LİSESİ Kabataş Mah Fatsa Cad No :2 4526945107 4526945209 Milli eğitim bakanlığının sitesinden bulduğum 5209 ile biten numarayı aradım. e-devlet güzel birşey. use it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husnu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 olgan bey meil aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar