xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.veryicon.com/icon/png/Flag/Europe/San%20Marino.png http://icons.iconseeker.com/png/fullsize/rounded-world-flags/liechtenstein-flag-1.png Uluslararası sonunculuk finali gibi bir şey. Herhangi bir TV kanalı verecek mi maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Liechtenstein toparladı son yıllarda, bir beraberlik almışlardı sanırım tarihlerinde ilk defa, geçen sene. San Marino bunlardan da 5 yer en az ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 biz de san marinoyla berabere kalmamış mıydık ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok allah korusun :) 5 attık sanırım biz de, 7 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 liechhedehüdestin e az gol atmıştık biz kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 DoruK said: biz de san marinoyla berabere kalmamış mıydık ya? evet 0-0 hatta, deplasmanda. ilk puanını bizden almıştı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben yanlış hatırladığınızı düşünüyorum hala. ben mi yanlış biliyorum yoksa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 komikli post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 94 dünya kupası elemelerinde ilk puanlarını bizden almışlar. :( tarihlerindeki tek galibiyetleri de liechtenstein'a karşı 1-0 skoruyla olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 san marino ile beraberliği hatırlıyorum ben ya. adamlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yok beraberlikleri var ben de hatırlıyorum sanki öyle birşey, hatta yine bir eleme maçında Sami Yen'de (hangi yıl bilmiyorum) son 15-20dk'ya kadar 0-0 gidiyor yine maç, sonra atıyoruz 3-5 tane de rezil olmaktan kurtuluyoruz:)... Biz o zamanları pek göremedik ama, İzlanda mağlubiyetleri ile büyüdü bir nesil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben daha 1-2 sene once berabere kaldıgımızı hatırlıyorum ama bunlardan biri miydi yoksa baska ezik bi takım mıydı onu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Malta maçını diyorsun galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hobaaa derbi varmış. hangi tv=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 malta olabilir evet. bunlardan bi farkı yok marta'nın da. hatta daha kotu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Holy said: 94 dünya kupası elemelerinde ilk puanlarını bizden almışlar. :( tarihlerindeki tek galibiyetleri de liechtenstein'a karşı 1-0 skoruyla olmuş. olm maçı izlemiştim, hatırlıyorum böyle spikerin maç bitince dediklerini filan. ne çaresizdik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 92 deki Türkiye-San Marino dünya kupası eleme maçında stattaydım. Adamlar korner kazanınca neyapacaını şaşırmışlardı, sonra o korner gol oldu, direk mala bağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lihtenşıtayn, merkez bakkalının attığı golle 1-0 önde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 san marinonun defasında bir öğretmen çocuğu manav var, o çok iyi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 lihtenşıtayn genc takımı da varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar