Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlen(me)

eski

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

abi cidden hani. neden gençliğimiz ziyan edeyim ki. zaten ben şu an ve 5 sene içinde herhangi bir çocuk ve eş sorumluluğu kaldıracak değilim. çoğu genç için de aynı şeyi düşünüyorum. hadi 30 deil de 28. daha öncesi resmen sorumsuzluk. kusura bakmayın ama böyle

Abi 28 ile 30 arasında dağlar kadar fark var işte asadasda
25 yaşından sonra enerji grafiği parabolik olarak azalıyor. 25 erken tabi de, 30'a kadar olan sürede bi yere yerleştirmek lazım evliliği, zorunlu bi durum olmadıktan sonra, bence.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

barbu said:

abi cidden hani. neden gençliğimiz ziyan edeyim ki. zaten ben şu an ve 5 sene içinde herhangi bir çocuk ve eş sorumluluğu kaldıracak değilim. çoğu genç için de aynı şeyi düşünüyorum. hadi 30 deil de 28. daha öncesi resmen sorumsuzluk. kusura bakmayın ama böyle

Abi 28 ile 30 arasında dağlar kadar fark var işte asadasda
25 yaşından sonra enerji grafiği parabolik olarak azalıyor. 25 erken tabi de, 30'a kadar olan sürede bi yere yerleştirmek lazım evliliği, zorunlu bi durum olmadıktan sonra, bence.

valla 30 yaşına gelmeden bu kadar emin konuşma bence. 30 yaşında değilsin diye biliyorum, öyle değilsin dimi =)
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

lan nesi geç. çükün düşçek sanki. ben gayet süper enerjik bir baba olabilirim yani 30umda da.

30'unda konuşalım bu konuyu sdf. Ben etraftaki verilere göre konuşuyorum bilear sdaasda

barbu said:

kusura bakma ama hepsi makinacı olduğundan kaynaklı.

abi bizim de cinsel hayatımız torna ile freze ile yani, kendimize göre aktif bi yaşantımız var..

Bu arada ben 21'im ehühe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...