SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: abi cidden hani. neden gençliğimiz ziyan edeyim ki. zaten ben şu an ve 5 sene içinde herhangi bir çocuk ve eş sorumluluğu kaldıracak değilim. çoğu genç için de aynı şeyi düşünüyorum. hadi 30 deil de 28. daha öncesi resmen sorumsuzluk. kusura bakmayın ama böyle Abi 28 ile 30 arasında dağlar kadar fark var işte asadasda 25 yaşından sonra enerji grafiği parabolik olarak azalıyor. 25 erken tabi de, 30'a kadar olan sürede bi yere yerleştirmek lazım evliliği, zorunlu bi durum olmadıktan sonra, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 lan nesi geç. çükün düşçek sanki. ben gayet süper enerjik bir baba olabilirim yani 30umda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kusura bakma ama hepsi makinacı olduğundan kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SeaGle said: barbu said: abi cidden hani. neden gençliğimiz ziyan edeyim ki. zaten ben şu an ve 5 sene içinde herhangi bir çocuk ve eş sorumluluğu kaldıracak değilim. çoğu genç için de aynı şeyi düşünüyorum. hadi 30 deil de 28. daha öncesi resmen sorumsuzluk. kusura bakmayın ama böyle Abi 28 ile 30 arasında dağlar kadar fark var işte asadasda 25 yaşından sonra enerji grafiği parabolik olarak azalıyor. 25 erken tabi de, 30'a kadar olan sürede bi yere yerleştirmek lazım evliliği, zorunlu bi durum olmadıktan sonra, bence. valla 30 yaşına gelmeden bu kadar emin konuşma bence. 30 yaşında değilsin diye biliyorum, öyle değilsin dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: lan nesi geç. çükün düşçek sanki. ben gayet süper enerjik bir baba olabilirim yani 30umda da. 30'unda konuşalım bu konuyu sdf. Ben etraftaki verilere göre konuşuyorum bilear sdaasda barbu said: kusura bakma ama hepsi makinacı olduğundan kaynaklı. abi bizim de cinsel hayatımız torna ile freze ile yani, kendimize göre aktif bi yaşantımız var.. Bu arada ben 21'im ehühe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mantık, düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seagle 90lımısın sen de yoska? abooo, tam dayaklıkmışın eğer öyleysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 BENİ YAŞIMLA YARGILAMAYIN LAN, SAKSI DEĞİLİM BEN. BENDEN KÜÇÜKLER VAR, REKSA VAR 92'Lİ, GECKO VAR 92'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 90'lı bebeler bile söz sahibi oldu forumda anasını satıym! Biz sizin yaşınızdayken abilerimizin yazdığını okurduk ve imrenirdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 O diilde gecende 2005li gordum lan. "Kaclisin" diyosun "2005liyim" diyo. Nooluyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sen git sabun yap ve onu del laynğh ühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 2005'li zaten olmaması lazım abi. 92'den sonra insan ırkının üremesi engellenmeliydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 erkek için 28-29 tamamda kadın için 30 ne ya ahahahha kız kurusu olursun ağbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sirf böyle tabular var, halk arasinda evde kalmis title'ina sahip olmayayim diye hayatimi yasamayacaksam en mantikli sekilde, kafama sikar giderim daha iyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 30 un nesi geç lan. ha bi de evlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlenenler zekasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: evlenenler zekasız peki annen baban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Turkceplease said: kermit said: evlenenler zekasız peki annen baban? MANYAKLAFMNAMANYAKLAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Turkceplease said: kermit said: evlenenler zekasız peki annen baban? senin anan baban kadar zekasızlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yoksa bi sn ben zekasızmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hatırlamıyorum ne yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yağmurlu bi gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben bekarken yapılabilecek herşeyi yaptım.evlenince ah tüh vah demem diyorsan durma evlen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne içtin abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar