Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlenmek otostopçu kız için durmaya benziyor. yolun kenarındaki bacak show yapan fıstık için duruyorsunuz, arkasından arabanıza sığmayacak kadar amca dayı yeğen fırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Esh said: goldbären said: evlencek kişiyi bulduktan sonra zaten düşünmezsin . bu forumda evlenecek ki$iyi bulacak kadar $arjor bo$altma ihtimali olan ki$i sayisi bir elin parmaklarini gecmez. o yuzden genelde kor tuttugunu..su testisi su yolu vs. yani.. liseli'yi işaretledim yerde halım yamuk duruyor.. vaktim fazla yok.. halim vaktim desen o da yok.. ne kalıyor geriye? evet liseli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kinetik said: kermit said: bütün evlenenler zekasız bence liseli? anal oral fallik problem nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sufi said: evlenmek otostopçu kız için durmaya benziyor. yolun kenarındaki bacak show yapan fıstık için duruyorsunuz, arkasından arabanıza sığmayacak kadar amca dayı yeğen fırlıyor. fiuuww Sufi abi bile bunu dediyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şık eleme yaptık.. o kaldı.. forever alone olsa ona basacaktık oyumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 okul haziranda bitior sonra evlenicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Evlen gitsin olmadı boşarsın beaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evli olanları askerde doğuya atıyolarmış doğru mu duydum. hele ki çocuk sahibiysen direk operasyona çıkarıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evlenmek lazım. ancak aileden olabilecek en uzakta yaşamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 evleniceğin insan ile aşık olduğun insan arasında fark var bence en yakın arkadaşların aynı eve çıktıktan sonra kavga etmeleri gibi düşün çok gereksiz şeylerden kavga çıkabilir evlenmeden önce uzun bi süre aynı evi paylaşın sonra karar verin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: bütün evlenenler zekasız bence +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa said: Esh said: goldbären said: evlencek kişiyi bulduktan sonra zaten düşünmezsin . bu forumda evlenecek ki$iyi bulacak kadar $arjor bo$altma ihtimali olan ki$i sayisi bir elin parmaklarini gecmez. o yuzden genelde kor tuttugunu..su testisi su yolu vs. yani.. liseli'yi işaretledim yerde halım yamuk duruyor.. vaktim fazla yok.. halim vaktim desen o da yok.. ne kalıyor geriye? evet liseli.. bu olaya şarjor boşaltma dediğine göre sen de o elin parmaklarına dahil değilsin demek ki daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bosverin abi en güzeli görücü usulu evlenmek,esini tanıyana kadar 20 sene gecior zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eski said: guven duyarsam evlenırım mı yanı? anam, bi forumda ankete açacak kadar kararsızsan evlenme zaten. insan evlenmesi gereken kişiyi bulunca evlenmesi gerektiği anlar ve düşünmez, evlenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 altı yıldır ne bekliyosun o zaman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hedefimi gerçekleştirmeyi edit: ayrıca para yok. boyacı küpümü sandın hop diyince evlenmek olmuyor. topii açan halim vaktim yerinde demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eee hedefin dünyayı yok etmek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hayır sadece seni yoketmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 alan yetkilisi memnun veren yetkilisi memnunsa sorun yok. buraya kadarmış banlandım sanırım bu espriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 hmm o zaman hedeflerimiz çakışıyor yalnız. benim dünyayı yok etmem gerek ve ben bunu yapmadan beni yok edemezsin.. en az 6senen daha var ya senin.. kıza söyle beklemesin seni, geç evlenirmişsin. öle de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ahahah alan yetkilisi alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 6 sene ne için? sen liseyi bitrirene kadar beklicezmi bide asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kimine göre can alan ama olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dragonmax said: 6 sene ne için? sen liseyi bitrirene kadar beklicezmi bide asdsadsa oooo daha lisesi var, üniversitesi var, yükseği var, toktorası var.. en az 20 sene falan beklemek lazımmış yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.seyvet.com/resim/263ad29297.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar