Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon tavsiyesi istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum biliyorum başlıklar varda benim isteğim şu yönde;

Şimdi çok sık mail alıyorum kendi özel adreslerimle farklı farklı birimler var. Böyle thunderbird misali bir program kullanabileceğim, internete rahatlıklan girebileceğim böyle iphone4 misali bir telefon istiyorum. Şuan ki gzümde ki telefon iphone4 zatende belki daha iyi tavsiyeler gelir. 2.000TL 'ye kadar çıkarım.
Mesaj tarihi:
android'in üst modellerinden biri. x10 da olur, nexus s'te olur, sgs de olur.. hangisinin tipini beğenirsen onu al.

nexus'ta android sürümüyle ilgili sıkıntı çekmezsin. x10'u bilmiyorum o konuda nasıl, sgs'de de çekmiyorsun bu saatten sonra
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Android al bence de. CyanogenMod'un desteklediği bir şeyi al ama. Çok daha iyi olur: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Main_Page
Mesaj tarihi:
Ben de birden fazla mail kullanıyorum, mail trafiği çok olmasa da zamanında görüp cevaplamam gereken mail'ler oluyor. Sayfaların birindeki widget'ta tüm mail'lerden gelen unread mail'ler sıralanıyor, direk oradan görebiliyorum. Tek tek kontrol etmeme bile gerek kalmıyor farklı mail kutularını.
http://koxx3.wordpress.com/pure-widgets-descriptions/pure-messenger/

Program ile mail kontrolü yapmak için ek bir program gerekmiyor. Bu sadace homescreen'de mailleri görebilmek için. Fazlasıyla optimize edilebiliyorsun zaten. Facebook mesajlarını, sms'leri falan da katabiliyorsun orada gözükeceklere. Ya da tüm mailleri katabiliyorsun. Ben sadece unread'ler için kullanıyorum. Scrollable widget'lardan ama sabit olarak da ekleyebiliyorsun. Boyutunu da sen seçiyorsun vs.vs.
Mesaj tarihi:
Şu "satarken çok rahat edersin" muhabbeti telefon piyasasında da mı var? Satmak için alınıyorsa ayrı ama özel olarak bir iş için ve kullanmak için bir şey alırken neden satma kısmını düşüniyim ki telefonu aldıktan kısa bir süre sonra vazgeçmeyeceksem.

Bir de şu an 3g ve 3gs'lerin piyasası ne durumda iphone için?
Mesaj tarihi:
Satışı mühim değil zaten hayatımda hiç telefon satmadım eşime dostuma verir gider yenisini alırım. Sanırım blackberry torch yada iphone4 alıcam
Mesaj tarihi:
Hemen hemen ayni isimle tekrar topic acmaktansa buraya sorayim dedim. Kanuni ve absolut basta olma uzere tavsiye bekliyorum :)

Elimde Iphone 3gs var , kiz kardesim de duzgun bir telefon istiyor elindeki bozulmus diye.Bunu ona versem, yeni bir sey alsam diyorum.

Acik kodlu yazilim android vs genel olarak pek severim ama androidi fazla takip edemedim.Simdi benim telefonda olmazsa olmaz dediklerim :

Wireless , dandik de olsa bir kamera , muzik de dinleyebilsem kulaklikla iyi olur (3.5mm jack girisi tercihen) , Isbankasi vs icin rahatlikla application edinebiliyor olmam.Wow icin authenticator da kurabilsem guzel olur.Bir de Viber , whatsapp gibi beles iletisim araclari saglasin istiyorum.

Fiyati da performansiyla az bucuk orantili olsun dunyayi bayilmayayim kisa surede teknolojisi outdated olacaksa.

Tesekkurler simdiden usenmeyip cevap yazacaklara.
Mesaj tarihi:
Bak ben de bu soruyu burada sordum, sonra tavsiyeleri dinlemedim windows phone aldım. ÇOK PİŞMANIM.

Elma almayacaksan android al, hatta onu da almazsan symbian Nokia al Windows MOBILE ALMAAA ....
Mesaj tarihi:
Tercihen elmasiz bir hayat istiyorum mecbur kalip almistim bu telefonu yukarida yazan cogu isi en temiz o yapiyor o daha populer application sikintisi olmuyor diye.Onun disinda apple`i oldum olasi sevmedim.

Windows mobile zaten olmaz.N97de de symbianin ezikligini yasamistim zamaninda cok sicak bakmiyorum kendi kendine surekli teknolojilerini outdated eden firmalari (simdi meo memo biseyler kovaliyor galiba nokia yeniden).
Mesaj tarihi:
windows phone 7 den mi bahsediyoruz?

o kadar da kotu deil abartmayin. sadece androide gore biraz yetersiz. ama ne aradiginiza bagli telefonda.

wireless artik bir ozellik deigl. her telefonda var zaten.

ben nexus s oneriyorum simdilik herkese. cok ba$arili telefon ve ucuz.
Mesaj tarihi:
Esh said:

windows phone 7 den mi bahsediyoruz?

o kadar da kotu deil abartmayin.

Abartmıyorum. ÇOK SIKINTILI. App.ler kayboluyor, tekrar kurmak istiyorsun zaten kurulu diyor. arıyorsun yok. uninstall edeyim diyorsun bulunamadı diyor. tekrar kur diyorsun o zaman uninstall et diyor.

Telefon rehberine bile söz geçiremiyorsun. Mesela outlookda ben adı ayrı soyadları ayrı girmiştim. Haydi sıkıysa telefonda Ad Soyad formatında gör. YOK ÖYLE, Amerikalılar gibi rehberinde Uzun Ali olacak.

Türkçe karakter kullanımı da sanırım 95'den beri ilk kez sorun oluyor cep telefonlarında.

BERRBBAATTT bir telefon işletim sistemi.
  • Yeni Oluştur...