Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Az önce balkondan iceri girdi odama.Hem uçuyor hemde bıdı bıdı dolanıyor. Ne oluyor lan dedim ama sonra ekşide okuyunca rahatladim yalnız degilmişim.
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Şans böcüğün olsun o senin besle onu
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 balçovada vardı böyle envai çeşit uçan cinsler KOCAMAĞN ve KORKONÇ jeotermal sağ olsun. böle kafam kadar fare gibi dolanıyolardı sokaklarda ayh neyse ki geçti gitti
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gelirken muz kabuğuna binememiştir.. gemiyi kaçırmıştır. kalanı için evrim
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sizde 300+ milyon yıldır buralarda olsanız sizinde kanadınız olur, bide: hamamböceğinin 4,500 farklı türü vardır ve bunların sadece 30 türü insanlarla muhattap olmaktadır.
capul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Geçireceği bir sonraki evrimi korku ve endişe ile beklediğim tür... Tüm dünya seferber olup kökünü kurutmalı bu türün...
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sıcak ve nemli bir şehirde mi yaşıyosun
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Longshanks said: sıcak ve nemli bir şehirde mi yaşıyosun Brisbane'da evet oyle biryer
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kısa mesafe uçmak ve atlamak için ev hamamböceklerinde bile var kanat. kabuklarının altında duruyo, sıkışınca çıkarıyor godoşlar
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yok direk uzun mesafe ucabilenler var bi tanesi bizim eve de girmisti yakalayıp incelemek istedim ama geldigi gibi ucup gitmisti
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 her hamamböceğinin kanadı var. bazılarının boyutu belli bir sınırı aştığında kanatları uçmaya el verecek kadar genişliyor.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 geçende mutfakta sıkıştırdım köşeye bi lavugu üstüme üstüme yürüdü terligi koydum önüne gidemedi kaldı orda aldım tuvaletten Greydi dedim son duanı et, 3-5 saniye bekledim gg dedim sıktım baktım gelmiyor, sıkıyorum gelmiyor sonra baktım ki içi boşalmış ulan dedim böcek ne ballısın nese aldıgım terligi ışığı kapatıp yukarı çıkıyordum ki bu salak benden hızlı davranıp önüme geçmiş ışıgı kapatınca önüme geçmiş görmedim bi bastım VIcğtkpğv diye bir ses..
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 capul said: Geçireceği bir sonraki evrimi korku ve endişe ile beklediğim tür... Tüm dünya seferber olup kökünü kurutmalı bu türün... http://img121.imageshack.us/img121/7757/zerglingm.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 kermit said: allahın varlığına kanıt. allahın evrildiğine kanıt
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bir kere bunlardan bir tanesi böle havada kavis çizercesine dim direk camdan üzerime geldi, hayatımda ilk defa sanırım o zaman çığlık attım baya evde alay konusu oldum adsfz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Masticore said: Longshanks said: sıcak ve nemli bir şehirde mi yaşıyosun Brisbane'da evet oyle biryer Abi, bunu öğrenince konunu okumayı bıraktım. Avustralya abi, Dünya'da ne kadar garip hayvan varsa orada.
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aynisi 4 sene önce yazin benim basima geldi. Odaya bi girdim posterimin üstünde. Acik camdan girmis. Üzerine dogru giderken bana dogru bir uctu. Saniyede 20m yol kat ederek salona kactim... Su an evrime tapiyorum.
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://facweb.eths.k12.il.us/wartowskid/images/cockroaches.jpg Heryerdeler http://www.dirtdoctor.com/pics/content_img.4012.img.jpg
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iyy mide bulandirici hayvanlar. kasinmaya basladim.
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Gece uyurken burnuna agzina girmeye calisiyolarmis. Ayaklarindan sinirleri uyusturan sivilar salgiladiklarindan farketmiyomusuz. Hatta mideye kadar inip ciktiklari bile oluyormus.
Öne çıkan mesajlar