Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye Anime Filmi

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Ne güzel şeyler birikmiş buraya =)

animatrix-ghost in the shell-ninja scroll-5 centimeters per second-vampire hunter d:bloodlust-summer wars izlemiştim

beilow önerdiklerin hep eski ama imba şeyler totoroyu görüyordum ne zamandır gintamada bari bahanem olsun izliyim ponyoyada bakacam.Lethe noob Sam sizin dedikleinizide ekledim listeye bi kısmını 5-6tane oldu hehe sağolun varolun ama varsa hala alabilirim film önerisi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
madem buraya taşımak istedin, buraya da yazmış olayım:

izleyip beğendiğim OVA'lar arasında Samurai X (Kenshin OVA'ları), Ghost In The Shell (2: Innocence de olabilir), Appleseed OVA'ları (2004 ve 2007 animasyonlarını izledim, bi de 1994 versiyonu var), Jin-Roh The Wolf Brigade, Akira, Street Fighter 2 The Animated Movie, Street Fighter Alpha Generations, Princess Mononoke, Vampire Hunter D - Bloodlust, Blood The Last Vampire var.
Ayrıca Ghost In The Shell'in dizisinin (Stand Alone Complex) sezonları OVA formatına çevrilmişti ama direk dizisini izlemeni tavsiye ederim. OVA'sı kırpılmış birçok yerde.

onun dışında Viktor'un hazırladığı Fist Of The North Star rehberi var, ordaki OVA'ları izleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...