NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tavsiye edebileceğiniz anime filmleri nelerdir izlediklerim howls moving castle prenses mononoke the girl who leap the time başka bi kaç şey daha vardı ama unuttum neyse böyle biraz fantastik içinde az biraz komedi bulundursun isterim ama genede her türlü uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Spirited Away değilse onu izle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tüm miyazaki filmlerini izle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Miyazakileri izleidm hepsini sprit awayde kaçmaz tabikisi başka var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 paprika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 death note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paprikaya bakayım deathnote geç izledim Haydi şaşırtın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 wonderful days ve Nausicaa of the Valley of the Wind, bunları çekmiştim ama daha izlemedim. çektiysem gideri vardır kanımca. king of thorn , komedisi yok ama post apoc survival tadında seviyosan izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 animatrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 koukau kidoutai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ponyo izle iç ısıtan bir anime filmi Akira izle izlemediysen Grave of the Fireflies biraz dramdır ama My Neighbor Totoro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Vexille... Baya güzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sword of the Stranger The Garden of Sinners Karas Jin-Roh Akira Ninja Scroll Steamboy hepsi hoştur, hepsi güzeldir. gönül rahatlığı ile izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şöle bişi vardı 5 centimeters per second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vampire hunter d:bloodlust,metropolis,summer wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ne güzel şeyler birikmiş buraya =) animatrix-ghost in the shell-ninja scroll-5 centimeters per second-vampire hunter d:bloodlust-summer wars izlemiştim beilow önerdiklerin hep eski ama imba şeyler totoroyu görüyordum ne zamandır gintamada bari bahanem olsun izliyim ponyoyada bakacam.Lethe noob Sam sizin dedikleinizide ekledim listeye bi kısmını 5-6tane oldu hehe sağolun varolun ama varsa hala alabilirim film önerisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Super Street Fighter II movie '94 yapımı izliceksen ingilizce seslendirme olanı izle, ost'ler orjinal olandan çok daha iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roburahaju Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 byousoku 5 centimeter iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 var mi ekleyecegimiz filmler ? Bone said: anime sineması derken OVA kastediyorsun sanırım. ova lar kisa sureli, seri olan animelerin biraz daha uzun versiyonlari degil mi ? ben oyle biliyordum. benim istedigim bagimsiz, bir serinin devami olmayan filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 madem buraya taşımak istedin, buraya da yazmış olayım: izleyip beğendiğim OVA'lar arasında Samurai X (Kenshin OVA'ları), Ghost In The Shell (2: Innocence de olabilir), Appleseed OVA'ları (2004 ve 2007 animasyonlarını izledim, bi de 1994 versiyonu var), Jin-Roh The Wolf Brigade, Akira, Street Fighter 2 The Animated Movie, Street Fighter Alpha Generations, Princess Mononoke, Vampire Hunter D - Bloodlust, Blood The Last Vampire var. Ayrıca Ghost In The Shell'in dizisinin (Stand Alone Complex) sezonları OVA formatına çevrilmişti ama direk dizisini izlemeni tavsiye ederim. OVA'sı kırpılmış birçok yerde. onun dışında Viktor'un hazırladığı Fist Of The North Star rehberi var, ordaki OVA'ları izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Roburahaju said: byousoku 5 centimeter iyidir evetr saniyede 5 wallpaper güzel animedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bakuman oldukça güzel bir animedir. İngilizcesi olanlar animenin kaldığı yerden itibaren mangasına da devam edebilirler. Bakuman'ı Death Note'un mangakaları tarafından yapılmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 film mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Akira çok iyimiş. daha yeni izleme fırsatı yakaladım. sevenlere ona çok yakın King of Thorn'ı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 porco rosso soylenmemis, onu da izleyin iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar