Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bankadaki yatırım danışmanı benden de bilgisiz. Ben sordum okudum vergi olmuyor dedi. Gönder dedim metni, basbayağı beyana tabidir al sat arasındaki karlar diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 summon @sipeyskeyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 olm bu vergi konusu açılınca basiretiniz mi bağlanıyo açın okuyun olm kanunu uni mezunu adamlarsınız asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Okumamızda bir sorun yok. Hisse alım satım gelirleri beyana tabidir diyor. Ben daha çok bunun takibi ne şekilde ne sıkılıkta yapılıyor, beyan etmezsem haşırt diye yaslarlar mı diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Bunu da GME'yi sattıktan sonra öğrendim bu arada. Bilseydim lan zaten devlet 40% ını kesecek diye $400'den önce satmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 O gün brokerlar buy side'ı kapatmasalardı şu anda karayiplerde yat tatilindeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 millet parayı vurmuş benimde azıcık rıde ile palantir hissem çökmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Skynet PLTR bagholderlarina elbet küçük güzellikler yapacaktır. Sıkmayın canınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Palantir'in lockup periodu bitti market correction olmasa da belliydi bir geri çekilme olacağı. 1 ay önceye göre free float çok arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 türkçe kelime yok yukarıdaki yazıda asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Adam geri çekilme demiş daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 bu adami cok dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 https://www.nytimes.com/2020/12/12/technology/roblox-ipo.html Roblox 10 Mart itibari ile ipo var. 30 milyar dolar değer ile açılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Yukarda vergi muhabbetini okudum da yazayim dedim. Yurtdisinda yatirim hesabi acmak baya kolay. Uluslarasi hesap izni veren araci kurumlar var. Ibkr kullaniyorum ben yillardir. 2-3 gun surdu acilma islemi yanlis hatirlamiyorsam. Baska firmalarda var. Bi arastirin. Burdaki araci kurumlara sag bobreginizi vermeyin komisyon adi altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 ben oradaki fiyatlandırmayı anlamadım ama her ay 10dolar mı bayılıyoruz ve oradan mı komisyon düşüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 24 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: ben oradaki fiyatlandırmayı anlamadım ama her ay 10dolar mı bayılıyoruz ve oradan mı komisyon düşüyor? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 54 dakika önce, TheGreatWall dedi ki: Yukarda vergi muhabbetini okudum da yazayim dedim. Yurtdisinda yatirim hesabi acmak baya kolay. Uluslarasi hesap izni veren araci kurumlar var. Ibkr kullaniyorum ben yillardir. 2-3 gun surdu acilma islemi yanlis hatirlamiyorsam. Baska firmalarda var. Bi arastirin. Burdaki araci kurumlara sag bobreginizi vermeyin komisyon adi altinda. biz de 1 senedir olmasa da yazıyoruz işte. yıllardır vergi veriyor musun? beyanname? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Ben acikcasi daha ne amerikada ne turkiyede beyanname verdim. Bildigim kadariyla vergilendirmeyi turkiye yapacak bana zaten. Ama surekli varlik barisi vs geldigi icin pek onemsemiyorum. Akpye o konuda guvenim sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2021 good business plan swift ile +10$k atıcak kdr keko değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Kekoyum biraz galiba. Çünkü anlamadım +10k nereye atmamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 herhangi bir islemi 10k ustu yapmamak lazim, cunku radara giriyor. bicok yerde var bu sinir, cok ilginc/sacma olmasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Beşer beşer emikleyin diyorsun yani. Seems legit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Burda Escobar Reyiz den sonra alinan kararla bankaya bi kere de 10k dan fazla para yatırır ya da yollarsan bi ton kagit kürek soru soruyorlar. Ama 5k 5k olarak iki gunde at kimse bakmıyor. O yüzden bi kerede 10k ve ustu islem yapmamaya özen göster obur turlu para nerden geldi ne is yapıyorsun ispat et gibi bi ton soru soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 (-26,13 %) ohaaa kimdi bana burada EV portfolyosu hazirlatanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar