fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 altın düşecek diyorlar genel olarak farklı sitelere göz gezdirdim. Ne zaman çıkmalı altından. 85 falan diyorum ama zararım ok büyük. Dün o kadar alım yaptım ortalamyı 96 dan anca 94,5 a indirebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 altın 1300 altını görür bu yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 83 leri gördü altın ama tutunamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 napalım bu altını ya alsak mı balon mu? sanki bi kriz silkeleyecekler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sanki silkeleyecekler gibi doğuyor içime (ytd) Altın sanırım 85 i görür veya görmez sonra 70-75 arası git gel yapacak sanki. Belkide en yükseğe çıkacağı yer bugündü (ytd) Şahsen ben altın olayından vazgeçtim de zararı telafi etsem isterse altın 120 olsun umrumda olmayacak (ytd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Kuyumcuların piyasada çeyrek 140 dan aşağı bir rakamken 153-155 tl fiyat çekmesi hangi ahlaka sığar Ayrıca çeyrek altın darphaneden basılıyorsa ne işçiliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GlobalLord Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 - rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ulan altın 85 e dayandı 79 dan almadığıma pişman oldum bi silkeleselerde dirençli trende tutunabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 altın yine düşüş yaşar bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Herkes düşecek diyor ne zamana çıksak Zararı telafi etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 altın 1430 u gördü. Şu an 1422-1423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 altin almayin uzulursunuz yukseklerden short pozisyon acin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Altın 1450 gördü 1444 civarında şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 83,38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Nereye kadar çıkar bu altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 90a kadar çıksın bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://finans.mynet.com/TTKOM-TURK-TELEKOM/hisse/ ttkom dikkat edin manipülasyon yoksa 2 tane üst düzey yöneticisi hisse alımı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 altinla ilgili soyle bir sey var abd'de borsada islem goren 2 buyuk sirket ons basina maliyetlerini acikladi: biri $1,150 digeri $1.050 barrick gold corp. su an $1,454 ve H4 grafikte RSI yukari gidiyor 70 ustune, $1,520 yukaridaki hedefim ama buralardan dusmeden cikmasi zor cunku uzun vadede trend asagi dondu kibris va altin satma planini devreye sokarsa 2 gunde $1,200 gordururler alis pozisyonlariniz varsa sert satislara karsi stoploss kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 geçen ay bu konuya büyük yatkınlığım olduğunu farkettim ve bu zamana kadar nasıl alakam olmamış çok şaşırdım topiki de baştan okumaya başladım, kendime zaman yaratıp bu işe koyulacağım. spk ileri düzeyi alıp broker olma niyetindeyim bi de. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Goering said: altin almayin uzulursunuz yukseklerden short pozisyon acin. ne zaman alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 forgiver said: http://finans.mynet.com/TTKOM-TURK-TELEKOM/hisse/ ttkom dikkat edin manipülasyon yoksa 2 tane üst düzey yöneticisi hisse alımı yaptı Bu tür mesajlardan mümkün olduğunca kaçınalım. Bir kere şu mesaj başlı başına manipülasyondur, buna bakarak hisse alanlar olabilir. Ha bana ne alırsa alsın dersin, adam paraları batırıp davayı gömerse sonra zor durumda kalırsın. Böyle duyumları hem başkalarını zor duruma düşürmemek için hem de kendini düşünerek kamuya açık ortamda paylaşmaman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 iyi de aga adamlar zaten kapa bildirdi alım yaptıklarını :) http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=275810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 haha pardon o zaman fail olmuşum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 olsun yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar