Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Sanki silkeleyecekler gibi doğuyor içime (ytd)

Altın sanırım 85 i görür veya görmez sonra 70-75 arası git gel yapacak sanki. Belkide en yükseğe çıkacağı yer bugündü (ytd)

Şahsen ben altın olayından vazgeçtim de zararı telafi etsem isterse altın 120 olsun umrumda olmayacak (ytd)
Sosyal ağlarda paylaş

- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

altinla ilgili soyle bir sey var
abd'de borsada islem goren 2 buyuk sirket ons basina maliyetlerini acikladi:
biri $1,150 digeri $1.050
barrick gold corp.

su an $1,454 ve H4 grafikte RSI yukari gidiyor 70 ustune,
$1,520 yukaridaki hedefim ama buralardan dusmeden cikmasi zor
cunku uzun vadede trend asagi dondu

kibris va altin satma planini devreye sokarsa 2 gunde $1,200 gordururler

alis pozisyonlariniz varsa sert satislara karsi stoploss kullanin
Sosyal ağlarda paylaş

geçen ay bu konuya büyük yatkınlığım olduğunu farkettim ve bu zamana kadar nasıl alakam olmamış çok şaşırdım

topiki de baştan okumaya başladım, kendime zaman yaratıp bu işe koyulacağım.

spk ileri düzeyi alıp broker olma niyetindeyim bi de. hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

http://finans.mynet.com/TTKOM-TURK-TELEKOM/hisse/

ttkom dikkat edin
manipülasyon yoksa 2 tane üst düzey yöneticisi hisse alımı yaptı

Bu tür mesajlardan mümkün olduğunca kaçınalım. Bir kere şu mesaj başlı başına manipülasyondur, buna bakarak hisse alanlar olabilir.
Ha bana ne alırsa alsın dersin, adam paraları batırıp davayı gömerse sonra zor durumda kalırsın.
Böyle duyumları hem başkalarını zor duruma düşürmemek için hem de kendini düşünerek kamuya açık ortamda paylaşmaman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...